Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az árához képest jó vétel volt sztem...
ki kell venni ! a dugókat töltéskor

alkeszok ? csak szeressük a hungarikumokat
Egyetértek. Ezt én is pont így szoktam csinálni. kb. 4-6 hetente akad egy napos periódus 0C°feletti hőmérséklettel, amikor lehet gurulni egy átmozgatósat.
Elém egy hónapon belül kétszer jöttek úgy ki, hogy levegőnek néztek. Mindkét esetben én manővereztem ki a Puff Daddy bukfenc elől.
Végül is...
Kikanyarodott elém egy autó. Majdnem elütött. Vigyázzatok az utakon! Sok a figyelmetlenség.
Nálunk igen és a kocsin + az erdőben már meg is áll.
Én le szoktam szedni, kifasz tudja, h nincs-e eltömődve vhol, ráadásul így látod a cellát, h pezseg v. sem és abból már lehet tudni, h szar vmelyik cella. De mit szenvedsz, egy sima csavarhúzó kell is kb. 15 másodperc.
+ a szintet se árt, ha ellenőrzöd.
Itt nemrég hagyta abba... fagyni éppen nem fagy, szóval nem marad ebből semmi. Még filózok, hogy Teresával menjek-e munkába, de hát most szereltem föl a kézzsákot, ne má' hiába legyen...
- a cellákat

Látom beköszöntött a tél, és mindenki nyakig gázol a pálinkában. Alkeszek...
Móni, nálunk is kicsit szállingózott, azaz fújta a szél mint az atom, de nem maradt belőle semmi.
Azért feltennék egy kérdést akksi ügyben, légyszi ne kövezzetek meg!

Ugye jól gondolom hogy a túlfolyó az akksin teljesen nyitottá teszi a cellákat, így nem kell kiszedni egyenként a kis dugókat töltéskor. a cellákat
Itt meg nem is esett csak egy kis eső!


Tőlünk 20km a főzde :D Egyébként az MCL pálinkát nem kóstoltam még , de biztos nem rossz. Mióta ott főzzük a pálinkát azóta nem sikerült rosszat csinálni. Egyébként nagyon jó fejek , csak el kell vigyük , ők megoldanak mindent aztán mehetünk is érte! Nem kell ott ülni végig. Persze aki ott szeretne lenni az nyugodtan maradhat, van billiárd asztal talán még csocsó is és nem utolsó dolog , hogy nagyon sok érdekes emberrel és sztorival ismerkedhetünk ott meg
it má' nem
Mindenkinél havazik?
rokon van a környéken neki van bőven birsalmája is .
alakul ez...
http://youtu.be/-CinPyf08a4
Persze, a lefőzésnél 3 dolgot tudsz elbaszni.

Ha odakozmáltatod, beleenged v. az elejét v. a végét, mint a dugásnál.
Én is úgy gondolom , hogy a cefre a lényege az egésznek!
Egyedül nem hiszem, h megérné venni főzőt. Haveromék vettek, de 4-en álltak össze, a sógorával, apjával + apja sógorával. Asszem 80 v. 100 literest.

Viszont most már qrva jó pálinkákat főzögetnek és egyre jobbak. Igazándiból a cefre készítése talán fontosabb mutatvány, mint a lefőzés.


Nálam az Irsai Olivér törköly a bejövős. Olyan illata van, hogy a Zimeknél egész este szagolgattuk a poharat. Mintha frissen leszedett érett fehér szőlőt slukkolnál!

Ráadásul finom is!
"itt is" mármint a lakhelyemen...
kösz az infókat . aztán itt is körbejárom a dolgokat.
pesten egy liter szilváért adnak 4 mátyás királyt. Nem értem amúgy őket én nem adnék magamnak ennyit érte
1 liter főzéssel meg szállítással kb 1000-1200 ft. Hát így éri meg.
főz itt boldog-boldogtalan. őszig lesz időm informálódn megi osztani szorozni, hogy éri meg.
hát hiába , biztos ahogy öregedett a kocsmáros úgy romlott a látása is.