Egyetértek. Ezt én is pont így szoktam csinálni. kb. 4-6 hetente akad egy napos periódus 0C°feletti hőmérséklettel, amikor lehet gurulni egy átmozgatósat.
Én le szoktam szedni, kifasz tudja, h nincs-e eltömődve vhol, ráadásul így látod a cellát, h pezseg v. sem és abból már lehet tudni, h szar vmelyik cella. De mit szenvedsz, egy sima csavarhúzó kell is kb. 15 másodperc.
+ a szintet se árt, ha ellenőrzöd.
Itt nemrég hagyta abba... fagyni éppen nem fagy, szóval nem marad ebből semmi. Még filózok, hogy Teresával menjek-e munkába, de hát most szereltem föl a kézzsákot, ne má' hiába legyen...
Látom beköszöntött a tél, és mindenki nyakig gázol a pálinkában. Alkeszek...
Móni, nálunk is kicsit szállingózott, azaz fújta a szél mint az atom, de nem maradt belőle semmi.
Azért feltennék egy kérdést akksi ügyben, légyszi ne kövezzetek meg!
Ugye jól gondolom hogy a túlfolyó az akksin teljesen nyitottá teszi a cellákat, így nem kell kiszedni egyenként a kis dugókat töltéskor. a cellákat
Tőlünk 20km a főzde :D Egyébként az MCL pálinkát nem kóstoltam még , de biztos nem rossz. Mióta ott főzzük a pálinkát azóta nem sikerült rosszat csinálni. Egyébként nagyon jó fejek , csak el kell vigyük , ők megoldanak mindent aztán mehetünk is érte! Nem kell ott ülni végig. Persze aki ott szeretne lenni az nyugodtan maradhat, van billiárd asztal talán még csocsó is és nem utolsó dolog , hogy nagyon sok érdekes emberrel és sztorival ismerkedhetünk ott meg
Nálam az Irsai Olivér törköly a bejövős. Olyan illata van, hogy a Zimeknél egész este szagolgattuk a poharat. Mintha frissen leszedett érett fehér szőlőt slukkolnál!
pesten egy liter szilváért adnak 4 mátyás királyt. Nem értem amúgy őket én nem adnék magamnak ennyit érte
1 liter főzéssel meg szállítással kb 1000-1200 ft. Hát így éri meg.
alkeszok ? csak szeressük a hungarikumokat
+ a szintet se árt, ha ellenőrzöd.
Móni, nálunk is kicsit szállingózott, azaz fújta a szél mint az atom, de nem maradt belőle semmi.
Azért feltennék egy kérdést akksi ügyben, légyszi ne kövezzetek meg!
Ugye jól gondolom hogy a túlfolyó az akksin teljesen nyitottá teszi a cellákat, így nem kell kiszedni egyenként a kis dugókat töltéskor. a cellákat
Tőlünk 20km a főzde :D Egyébként az MCL pálinkát nem kóstoltam még , de biztos nem rossz. Mióta ott főzzük a pálinkát azóta nem sikerült rosszat csinálni. Egyébként nagyon jó fejek , csak el kell vigyük , ők megoldanak mindent aztán mehetünk is érte! Nem kell ott ülni végig. Persze aki ott szeretne lenni az nyugodtan maradhat, van billiárd asztal talán még csocsó is és nem utolsó dolog , hogy nagyon sok érdekes emberrel és sztorival ismerkedhetünk ott meg
alakul ez...
http://youtu.be/-CinPyf08a4
Ha odakozmáltatod, beleenged v. az elejét v. a végét, mint a dugásnál.
Viszont most már qrva jó pálinkákat főzögetnek és egyre jobbak. Igazándiból a cefre készítése talán fontosabb mutatvány, mint a lefőzés.
Nálam az Irsai Olivér törköly a bejövős. Olyan illata van, hogy a Zimeknél egész este szagolgattuk a poharat. Mintha frissen leszedett érett fehér szőlőt slukkolnál!
Ráadásul finom is!
1 liter főzéssel meg szállítással kb 1000-1200 ft. Hát így éri meg.