Erre ott van a tartósítószer. 2700ft és 40literre elég.
Én mentem tartósított benzinnel, minden oké vele. A szaga lett kicsit más és még el nem keveredett addig a színe is.
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel hátsókerék szélesítés, van egy eladó kerekem gumival együtt 26000ft-ért. Enyibe van nekem is a gumi mérete 150/60, 5mm mintamélységgel.
Szedd össze magad,én a héten túl vagyok rajta,még kell egy légszűrő+gyertyák és jöhet a következő szezon.......ma kivettem az akksit,cseptöltőn pihenget....
Ma én is kiatakargattam és megejtettük az idei első 3. hetes indítást... Pöccre indult, ilyenkor ül ismét mosoly az arcomra, mert a GS-t azért bíztatni kellett
A gond az 5. percnél kezdődött, mikor már kellőképp felmelegedett és engedtem neki kicsit magasabb (5000) fordulatot is. Meghallva a hangját az volt az első gondolatom, hogy nincs is annyira hideg egy karikához, de erős voltam és meg bírtam állni
Nem tudom valószínűleg megőrültem, de el kezdett megint izgatni a négyhenger. Selymes járás, nyugodtság, megbízhatóság, hosszú élettartam, műszer érzés, 40-nél felválthatsz 6-ba, de ha akarod benne van az állat is. Lehet, hogy megint veszek egy FZ6-ot , de hogy ne legyen mindig ugyanaz, érdekes lehet a 900-as Hornet, ráadásul az már nyomatékos is és elég jó áron van már.
Az EX-en nagyobb, meg formásabb is a tank, szép fűzött kerekei vannak, meg ott a dupla kipufugó! Nem nagy különbség, de a sima CB1100-on ezek mind egy kicsit elfuseráltan sikeredtek.
Nem mentél még alacsony literteljesítményű nagy sor4-essel. Ott is fura az elején, de igazából ha túllendül azon az ember hogy az előző motorja 6 gangos volt, meg a kocsi is az.. akkor utána azért letisztul hogy miért csak 5 van. Jó lenne a 6. néha.. de igazából teljesen felesleges.
Akkor nem jött át mint akartam ezzel mondani. Tök más egy pici de 100 lovas vagy erősebb blokk karaktere... oda persze hogy kell a 6... de itt nem erről van szó!
Én mentem tartósított benzinnel, minden oké vele. A szaga lett kicsit más és még el nem keveredett addig a színe is.
Ez tűnt a legbiztosabbnak, bár a tuti az lenne, ha a benyát is kihajtanám belőle, és frisset bele, de akkor a szomszédok igencsak kinyírnának...
Van még 3-4 hónap.
Amúgy KB februárra meg lesz.
Gyűjtésben vagyok.
Egyenlőre 200 euronál tartok.
Szinkron és szelephézag.
Már 20e-nél kellett volna és ki tudja mennyi van benne igaziból.
Könnyen indul.
Enyémnek kell 2 másodpec míg egyenletesen röfög 3-4 hét után..
A gond az 5. percnél kezdődött, mikor már kellőképp felmelegedett és engedtem neki kicsit magasabb (5000) fordulatot is. Meghallva a hangját az volt az első gondolatom, hogy nincs is annyira hideg egy karikához, de erős voltam és meg bírtam állni
Mónika Drága, hiányzunk?