2 napja elszállt a gépem. Lefagyott minden, újraindítottam és azt írta lemezhiba, de mindkét winyóra ami benn volt.
Fölraktam újra a windowst, 2x is, de így is csak az install lemezről bootol be (boot from cd), utána viszont megy rendesen, a régi verzióval is, szóval most van 2 sima és egy régi win-em ugyanazon meghajtón.
Jól gondolom, hogy a boot sector halt meg és újra kell particionálni? Vagy elég csak egy format, reinstall win és kész?
Sok rajta a data és nincs hová tenni, csak ezért nyavajgok...
Leteszteltem én is az új Mugen kordura kabátomat, meg kormányzsákot. Teljesen korrekt élmény volt. Egyáltalán nem fáztam benne, úh. motoroztam vagy másfél órát ebben a gyönyörű szikrázó napsütésben. Városban semmi gond, csak kint az árnyékos kanyarokban paráztam kicsit.
2 napja elszállt a gépem. Lefagyott minden, újraindítottam és azt írta lemezhiba, de mindkét winyóra ami benn volt.
Fölraktam újra a windowst, 2x is, de így is csak az install lemezről bootol be (boot from cd), utána viszont megy rendesen, a régi verzióval is, szóval most van 2 sima és egy régi win-em ugyanazon meghajtón.
Jól gondolom, hogy a boot sector halt meg és újra kell particionálni? Vagy elég csak egy format, reinstall win és kész?
Sok rajta a data és nincs hová tenni, csak ezért nyavajgok...
Előre is köszi!
Azért a LE-t egy kicsit elírták, 125LE a valós.
Olcsó és pici pízé lehet forgalomba rakni.
Ötkilóból megvan.
Ne igyál annyit és akkor több marad bent.
Simán odaadom egy körre, persze csak a túra első napján, mert a második naptól már másnapos vagy.
Én télikabát/sapka nélkül már a szemetet sem viszem ki.
Ha fut még a tgk.-ra is akkor inkább a helyett vegyél nekem egy mocit
Ez mitől ennyi?
Vennék mellé egy ilyet is.
cmentes-6928518
Szerintem ezt is szívesen megvenné neked.