Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ramhibánál csinált nekem is ilyesmiket, de nem értek hozzá csak volt ilyenem....
Majd én kölcsön adom neki ha meg lesz
Egy kis OFF, ha már sok itt az infós:

2 napja elszállt a gépem. Lefagyott minden, újraindítottam és azt írta lemezhiba, de mindkét winyóra ami benn volt.

Fölraktam újra a windowst, 2x is, de így is csak az install lemezről bootol be (boot from cd), utána viszont megy rendesen, a régi verzióval is, szóval most van 2 sima és egy régi win-em ugyanazon meghajtón.

Jól gondolom, hogy a boot sector halt meg és újra kell particionálni? Vagy elég csak egy format, reinstall win és kész?

Sok rajta a data és nincs hová tenni, csak ezért nyavajgok...

Előre is köszi!

Majd rágyúrok és elég lesz a 650 is
Ahhoz legalább egy 1250-es kéne...
Másnap majd nekem adod oda, hogy elkergessem vele ataaa-t a sátram közeléből...
Úúúú Ataaa, de jó ízlésed van. :) Már csak egy sötétített plexit kell rá választanunk. Ja meg lottót venni.
Ez tényleg finom darab, mármint a motor.

Azért a LE-t egy kicsit elírták, 125LE a valós.
Vegyetek hornetet.
Olcsó és pici pízé lehet forgalomba rakni.
Ötkilóból megvan.
Nem nézegettem jó pár éve árakat, szóval fingom nincs, csak gondoltam bepastolom.

Ne igyál annyit és akkor több marad bent.
Faszért nem kérted el, motoroztunk már együtt eleget, 1x rászánhattad volna magad.

Simán odaadom egy körre, persze csak a túra első napján, mert a második naptól már másnapos vagy.
Leteszteltem én is az új Mugen kordura kabátomat, meg kormányzsákot. Teljesen korrekt élmény volt. Egyáltalán nem fáztam benne, úh. motoroztam vagy másfél órát ebben a gyönyörű szikrázó napsütésben. Városban semmi gond, csak kint az árnyékos kanyarokban paráztam kicsit.
Lehet némi benzinpénzhez is jutok...
Viszont ez az ár még alkuképes is.
Sőt, az egyetlen, ami 4 litert eszik
Kemény vagy fater!
Én télikabát/sapka nélkül már a szemetet sem viszem ki.
Hogy ez miért nem jutott előbb az eszembe...
Nyahh mentem egy utolsó karikát....hátezdekibajólesett! Vigyorgok mint a vadalma
ataaa...jobb ötletem van úgy is tartozol nekem.
Ha fut még a tgk.-ra is akkor inkább a helyett vegyél nekem egy mocit
Hoppá mit találtam!
Ez mitől ennyi?
Vennék mellé egy ilyet is.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mv_agusta/mv_agusta_f4_brutale_910_kar
cmentes-6928518

Szerintem ezt is szívesen megvenné neked.
na akkor találjatok nekem is egyet ami ingyen van