Én is ezt gondoltam es megis beszoptam egy optimizer pró nevű szart, ami programnak tetteti magát es egy rohadt vírus, amit konkrétan 5 programmal lehet csak kiirtani, de azóta a firefoxtol fagy a gépem. Ataa amit irt aza jó, lehúzott wincsivel melyformazas, ne is gyors es új oprendszer, az a tuti.
Bazz, nem csinál boot pendrive-ot xp alól win7-hez....
Win7 usb/dvd download tool azt mondja nem tudja másolni a file-okat, pedig már vagy 6x formáztam a pendrive-ot...
Kizárt, hová gondolsz
Mondjuk arra emlékszem, hogy olyan túl sok víruskereső nem volt előtte a gépemen, ami meg volt, az azt jelezte, hogy a gép egészséges
... csak épp a trójaiak ezt másként látták...
Csak hogy én is hozzáfűzzek valamit... az én gépemen 2 külön winchester van, mindkettő két részre particionálva, az egyiken fut az xp meg mellette az ubuntu, a másikon meg 5-600 giga adat... az milyen vicces volt, mikor ezek elszálltak egy pár trójai meg egy eltolt xp-telepítés után... eltartott pár napig, mire valami adatkereső 2 megás programmal visszacsalogattam a nagy részét
Basszus, nekem ezek már kínai szövegek pedig anno szervező és informatikusként végeztem.
Mondjuk nem is foglalkozok vele szinte semmit, csak felhasználó szinten.
Nem kell toldozni foltozni, jól meg kell csinálni egyszer!
Lehet Lovinál az a gond, hogy több Win7-nél telepítéskor több HDD-vol a gépben, és a másikra is rakott valamit, ott meg letörölte azt...
Egyébként ilyenkor valóban meg lehet javítani a boot recordot, de ha jól értettem már több Win is fent van neki, és emellett DVD-ről bootol... ...rendet kell rakni!
Ha xp akkor bebootolsz a telepítőről válassz egy helyreállító consol-t majd fixboot fixmbr parancs talán helyrerakja. olt már ilyenem de már nem is tudom mit csináltam vele. H win7 akkor meg a telepítőnél van rendszerhelyreállító menüpont. Talán az is megoldja.
Elbeszélésedből nem teljesen tiszta a szitu... ...de ha telepítesz rendszert, és olyan vinyóra amin csak egy partíció van, akkor nyugodtan újraparticionálhatod (megszüntet, létrehoz, gyorsformázás NTFS-re). Ha több partíció van, akkor ne trükközz, mert adatvesztéssel jár. Ilyenkor rendszerpartíció formás és install.
Ha Win7-et vagy 8-at raksz, akkor több vinyó esetén csak az legyen rádugva a gépre amin lesz a rendszer. A többit csak telepítés után csatlakoztasd, és akkor nem pakol rá rendszerdolgokat, így bármikor szétválasztható a két/több eszköz.
Aztán ha áll a rendszer, rakd fel a HDsentinel programot, és vizsgáld át a meghajtóidat!
Remélem vili.
De DVD-ről is tudsz boot-olni.
Szedd össze magad, mert letagadlak!
Bazz, nem csinál boot pendrive-ot xp alól win7-hez....
Win7 usb/dvd download tool azt mondja nem tudja másolni a file-okat, pedig már vagy 6x formáztam a pendrive-ot...
Így hogy frissítsem az op rendszerem?
Mondjuk arra emlékszem, hogy olyan túl sok víruskereső nem volt előtte a gépemen, ami meg volt, az azt jelezte, hogy a gép egészséges
... csak épp a trójaiak ezt másként látták...
Most ráfrissítettem, de így sem bootol, muszáj lesz formázni
link
Mondjuk nem is foglalkozok vele szinte semmit, csak felhasználó szinten.
Csak h aktuális legyek, épp most bootolok be egy ilyet.
http://res.cloudinary.com/rate...
Lehet Lovinál az a gond, hogy több Win7-nél telepítéskor több HDD-vol a gépben, és a másikra is rakott valamit, ott meg letörölte azt...
Egyébként ilyenkor valóban meg lehet javítani a boot recordot, de ha jól értettem már több Win is fent van neki, és emellett DVD-ről bootol... ...rendet kell rakni!
Ha Win7-et vagy 8-at raksz, akkor több vinyó esetén csak az legyen rádugva a gépre amin lesz a rendszer. A többit csak telepítés után csatlakoztasd, és akkor nem pakol rá rendszerdolgokat, így bármikor szétválasztható a két/több eszköz.
Aztán ha áll a rendszer, rakd fel a HDsentinel programot, és vizsgáld át a meghajtóidat!
Remélem vili.