Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már persze ha megint GS-t vesz
Ha most elmegy a GS, de tavasszal megint GS-t vesz, minek vadásszon újból dobozokra?
Miért is?
Pedig kene adni.
Na a dobozomat már vinnék, de azt meg nem adom el.
Azt hittem már eltűntél, mostanában nem sokat vagy erre.
Dobd ki a picsába és vegyél egy másikat, úgy mint a motorral.
Én is ezt gondoltam es megis beszoptam egy optimizer pró nevű szart, ami programnak tetteti magát es egy rohadt vírus, amit konkrétan 5 programmal lehet csak kiirtani, de azóta a firefoxtol fagy a gépem. Ataa amit irt aza jó, lehúzott wincsivel melyformazas, ne is gyors es új oprendszer, az a tuti.
NTFS-re formázd, ne FAT32-re!
De DVD-ről is tudsz boot-olni.
Szedd össze magad, mert letagadlak!
OFF:

Bazz, nem csinál boot pendrive-ot xp alól win7-hez....
Win7 usb/dvd download tool azt mondja nem tudja másolni a file-okat, pedig már vagy 6x formáztam a pendrive-ot...

Így hogy frissítsem az op rendszerem?
Nekem max haverom, vagy csajom pendrive-járól jöhetett, mert olyan tűzfalam van, hogy azon swarci sem jön át, betonfaltörő hummerrel...
Kizárt, hová gondolsz
Mondjuk arra emlékszem, hogy olyan túl sok víruskereső nem volt előtte a gépemen, ami meg volt, az azt jelezte, hogy a gép egészséges
... csak épp a trójaiak ezt másként látták...
Lehet nálam is vírus van?
Csak hogy én is hozzáfűzzek valamit... az én gépemen 2 külön winchester van, mindkettő két részre particionálva, az egyiken fut az xp meg mellette az ubuntu, a másikon meg 5-600 giga adat... az milyen vicces volt, mikor ezek elszálltak egy pár trójai meg egy eltolt xp-telepítés után... eltartott pár napig, mire valami adatkereső 2 megás programmal visszacsalogattam a nagy részét
Nem kéne állandóan a dugniakarok.hu-n lógnod, mert ezek szerint tele van vírussal és biztos bekaptál egyet.
Én először leellenőrizném a merevlemezt, hogy mennyi hibás szektor van rajta. Ha azt írja, hogy 100% , akkor egy mély formázás.
Nekem jelenleg egy ilyen letöltésem...akarom mondani betöltésem van.
XP, de egyébként sem törölgetek össze-vissza, csak fogta magát net közben és lefagyott, ahogy írtam...

Most ráfrissítettem, de így sem bootol, muszáj lesz formázni
Én inkább egy generátordeklivel szemezek.

link
Basszus, nekem ezek már kínai szövegek pedig anno szervező és informatikusként végeztem.
Mondjuk nem is foglalkozok vele szinte semmit, csak felhasználó szinten.

Csak h aktuális legyek, épp most bootolok be egy ilyet.
http://res.cloudinary.com/rate...
Utálok rendet rakni.Kell egy nagyobb gép.
Nem kell toldozni foltozni, jól meg kell csinálni egyszer!
Lehet Lovinál az a gond, hogy több Win7-nél telepítéskor több HDD-vol a gépben, és a másikra is rakott valamit, ott meg letörölte azt...
Egyébként ilyenkor valóban meg lehet javítani a boot recordot, de ha jól értettem már több Win is fent van neki, és emellett DVD-ről bootol... ...rendet kell rakni!
Ha xp akkor bebootolsz a telepítőről válassz egy helyreállító consol-t majd fixboot fixmbr parancs talán helyrerakja. olt már ilyenem de már nem is tudom mit csináltam vele. H win7 akkor meg a telepítőnél van rendszerhelyreállító menüpont. Talán az is megoldja.
Elbeszélésedből nem teljesen tiszta a szitu... ...de ha telepítesz rendszert, és olyan vinyóra amin csak egy partíció van, akkor nyugodtan újraparticionálhatod (megszüntet, létrehoz, gyorsformázás NTFS-re). Ha több partíció van, akkor ne trükközz, mert adatvesztéssel jár. Ilyenkor rendszerpartíció formás és install.
Ha Win7-et vagy 8-at raksz, akkor több vinyó esetén csak az legyen rádugva a gépre amin lesz a rendszer. A többit csak telepítés után csatlakoztasd, és akkor nem pakol rá rendszerdolgokat, így bármikor szétválasztható a két/több eszköz.
Aztán ha áll a rendszer, rakd fel a HDsentinel programot, és vizsgáld át a meghajtóidat!
Remélem vili.
Na eztet nem kene.