Köszönet, szép darab, csak hát változik a piac, csak balek fog adni 780-at egy sérült 2004-es gépért, hibátlan kasznival, 700 az ára most egy hasonlónak, vagy gyönyörködhet évekig a Hahu-n a hirdetésében.
Pont most dumáltam egy haverral egy motorról (igazából robogóról :) ) és mondta, hogy mennyire megéri az árát, mert van fenn vagy 4 másik, aminek sokkal durvább az ára és több bennük a km ... ja fenn is vannak egy éve :) Van aki csak reklámozza, hogy van neki, de eladni nem akarja, aztán néha jön egy balek és kifizeti, ez van.
Sajna most nem aktuális a vétel már megint szar lett a év vége, illetve nem szar, csak több megy ki, mint bejön...
Móni, kalappal, ne csüggedj, tavasszal nyomás motort venni.
Akkor egyelőre szerencsém van, mert nekem még pont fordított a helyzetem. Eladtam a motort, és úgy veszem, hogy az ára nincs meg, ezért nem hogy eltűnt volna az utóbbi másfél hónapban, de még került is mellé annyi, ami még a vételre és az átírásra is majdnem elegendő lesz
... és a család sem éhezik-fázik
Ez a nagy bánatom, hogy a ciberét nem adod ki a kezedből.
Így sosem tudom meg hogy milyen, pedig lehet jó választás lenne egy kis alkudozással. Szépen néz ki amit mondtál.
Bár nem szeretek csomagot vinni, de ha túrásra vesszük a figurát mögém felpattanhatsz, bár reméljük erre nem kerül sor, mert addigra lesz másik.
Sőt, tulajdonképpen 2 motorom van, bár a gs-t nem szívesen adom kölcsön, mert a taknyolások óta egy kicsit oda kell rá figyelni a vezetésnél, a ciberét meg ki nem adom a kezemből.
Egyszer 1 csajszinak kölcsönadtam a gs-t egy asszem Mátra kanyarra, aztán vhol megálltunk pihegni az út szélén, erre letámasztotta, de szarul, sztán csak arra lettünk figyelmesek, h dől a motor, szerencsére nem az aszfaltra, hanem a másik irányba, így csak a tükör bánta. Jót röhögtem, mondtam neki, faszán leraktad a motort.
No ebben egyet értek, így járt valaki nálunk is, eladta az Er-5- öt erre kell alé, arra, aztán következő évben kell egy motor címmel vett egy GN 125- öt, az meg kicsi volt, utána meg Cb 400 Honda az meg öreg, de azért megy. Végül is nem sok mindent oldott meg ezzel a kurflival, hogy most nincs egy rendes motorja, még mindig...
Ha eladod a motort, pillanatok alatt eltűnik a pénz erre-arra, legtöbbször nem is tudod mire. Aztán még egyszer összegyűjteni a pénzt ebben a csodálatos " Magyarország jobban teljesít"-ben szinte lehetetlen. Attól kell megválni, ami nincs kihasználva, de te használod rendesen a GS-t sztem. Vedd úgy mintha nem lenne, és figyeld meg, nem fogtok éhen halni, ellenben lesz egy GS-ed.
Na így lehet a legolcsóbban kihozni a szezont!
Lehet nekem is ezt kéne tennem, csak gyanítom engem senki nem venne fel potyautasnak...
Egyébként Móni kimondottan jó utas.
Jó ritmusban mozog.
Kössz az infót!
Sok mindenen jár a fejem, ezek között van SV1000s is meg egy olyan verzió is hogy marad a mostani. Elvagyok vele, és ugyanannyi pénzből másfélszer annyit megyek. Aztán majd cserélek ha sokat kell rám várni.
Ezt szeretném kapni ha ötösöd lesz.
Köszönet, szép darab, csak hát változik a piac, csak balek fog adni 780-at egy sérült 2004-es gépért, hibátlan kasznival, 700 az ára most egy hasonlónak, vagy gyönyörködhet évekig a Hahu-n a hirdetésében.
Pont most dumáltam egy haverral egy motorról (igazából robogóról :) ) és mondta, hogy mennyire megéri az árát, mert van fenn vagy 4 másik, aminek sokkal durvább az ára és több bennük a km ... ja fenn is vannak egy éve :) Van aki csak reklámozza, hogy van neki, de eladni nem akarja, aztán néha jön egy balek és kifizeti, ez van.
Sajna most nem aktuális a vétel már megint szar lett a év vége, illetve nem szar, csak több megy ki, mint bejön...
Móni, kalappal, ne csüggedj, tavasszal nyomás motort venni.
... és a család sem éhezik-fázik
Így sosem tudom meg hogy milyen, pedig lehet jó választás lenne egy kis alkudozással. Szépen néz ki amit mondtál.
Drag-ot vagy VT-t veszek....öregszem..és már nem kockás a hasam....stílust kell váltanom
Tudom, egyedüli csajként itt csak az én véremet tudjátok szívni ezzel a témával
Sőt, tulajdonképpen 2 motorom van, bár a gs-t nem szívesen adom kölcsön, mert a taknyolások óta egy kicsit oda kell rá figyelni a vezetésnél, a ciberét meg ki nem adom a kezemből.
Egyszer 1 csajszinak kölcsönadtam a gs-t egy asszem Mátra kanyarra, aztán vhol megálltunk pihegni az út szélén, erre letámasztotta, de szarul, sztán csak arra lettünk figyelmesek, h dől a motor, szerencsére nem az aszfaltra, hanem a másik irányba, így csak a tükör bánta. Jót röhögtem, mondtam neki, faszán leraktad a motort.
Lehet nekem is ezt kéne tennem, csak gyanítom engem senki nem venne fel potyautasnak...
Egyébként Móni kimondottan jó utas.
Jó ritmusban mozog.
Sok mindenen jár a fejem, ezek között van SV1000s is meg egy olyan verzió is hogy marad a mostani. Elvagyok vele, és ugyanannyi pénzből másfélszer annyit megyek. Aztán majd cserélek ha sokat kell rám várni.