Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehátez ingyen van.
Widi, ugye nem felejtettél el ezen a héten is lottózni!
Ezt szeretném kapni ha ötösöd lesz.
Szia!

Köszönet, szép darab, csak hát változik a piac, csak balek fog adni 780-at egy sérült 2004-es gépért, hibátlan kasznival, 700 az ára most egy hasonlónak, vagy gyönyörködhet évekig a Hahu-n a hirdetésében.
Pont most dumáltam egy haverral egy motorról (igazából robogóról :) ) és mondta, hogy mennyire megéri az árát, mert van fenn vagy 4 másik, aminek sokkal durvább az ára és több bennük a km ... ja fenn is vannak egy éve :) Van aki csak reklámozza, hogy van neki, de eladni nem akarja, aztán néha jön egy balek és kifizeti, ez van.
Sajna most nem aktuális a vétel már megint szar lett a év vége, illetve nem szar, csak több megy ki, mint bejön...
Móni, kalappal, ne csüggedj, tavasszal nyomás motort venni.
Akkor egyelőre szerencsém van, mert nekem még pont fordított a helyzetem. Eladtam a motort, és úgy veszem, hogy az ára nincs meg, ezért nem hogy eltűnt volna az utóbbi másfél hónapban, de még került is mellé annyi, ami még a vételre és az átírásra is majdnem elegendő lesz
... és a család sem éhezik-fázik
Ez a nagy bánatom, hogy a ciberét nem adod ki a kezedből.
Így sosem tudom meg hogy milyen, pedig lehet jó választás lenne egy kis alkudozással. Szépen néz ki amit mondtál.
? már nem ér kétszer közbe a deréklánc?
nem vagy ezzel egyedül, az enyém is
....vagy egy R-1-et...hogy csesszétek meg
eladó a mocim!

Drag-ot vagy VT-t veszek....öregszem..és már nem kockás a hasam....stílust kell váltanom
Neeeem is! Hisz szemtanúi voltatok! Nem titokban csináltuk!
Tudom, egyedüli csajként itt csak az én véremet tudjátok szívni ezzel a témával
Köszi, de pozitívan állok én is hozzá...lesz másik
Na megint lebuktál Móni!
na de ataaa...
Bár nem szeretek csomagot vinni, de ha túrásra vesszük a figurát mögém felpattanhatsz, bár reméljük erre nem kerül sor, mert addigra lesz másik.

Sőt, tulajdonképpen 2 motorom van, bár a gs-t nem szívesen adom kölcsön, mert a taknyolások óta egy kicsit oda kell rá figyelni a vezetésnél, a ciberét meg ki nem adom a kezemből.

Egyszer 1 csajszinak kölcsönadtam a gs-t egy asszem Mátra kanyarra, aztán vhol megálltunk pihegni az út szélén, erre letámasztotta, de szarul, sztán csak arra lettünk figyelmesek, h dől a motor, szerencsére nem az aszfaltra, hanem a másik irányba, így csak a tükör bánta. Jót röhögtem, mondtam neki, faszán leraktad a motort.
Nocsak-nocsak, mesélj Ataa, Móni jól mozog, és a motoron is?
Igen. Szomorú dolgok ezek.
Elég gyors döntésnek tűnik... miért sürgős ilyen hirtelen? Vagy nem publikus?
No ebben egyet értek, így járt valaki nálunk is, eladta az Er-5- öt erre kell alé, arra, aztán következő évben kell egy motor címmel vett egy GN 125- öt, az meg kicsi volt, utána meg Cb 400 Honda az meg öreg, de azért megy. Végül is nem sok mindent oldott meg ezzel a kurflival, hogy most nincs egy rendes motorja, még mindig...
Ha eladod a motort, pillanatok alatt eltűnik a pénz erre-arra, legtöbbször nem is tudod mire. Aztán még egyszer összegyűjteni a pénzt ebben a csodálatos " Magyarország jobban teljesít"-ben szinte lehetetlen. Attól kell megválni, ami nincs kihasználva, de te használod rendesen a GS-t sztem. Vedd úgy mintha nem lenne, és figyeld meg, nem fogtok éhen halni, ellenben lesz egy GS-ed.
Szerintem is inkább F4 mint SV1000, ha belekotyoghatok. SV 1000 nagyon sokat fogyaszt, sztem nem véletlenül olyan olcsók.
Na így lehet a legolcsóbban kihozni a szezont!
Lehet nekem is ezt kéne tennem, csak gyanítom engem senki nem venne fel potyautasnak...
Egyébként Móni kimondottan jó utas.
Jó ritmusban mozog.
Ilyen F4-et meg mernék venni...
Kössz az infót!
Sok mindenen jár a fejem, ezek között van SV1000s is meg egy olyan verzió is hogy marad a mostani. Elvagyok vele, és ugyanannyi pénzből másfélszer annyit megyek. Aztán majd cserélek ha sokat kell rám várni.
Nem áll szándékomban, gondoltam majd szépen nézek rátok és hátha megsajnál vmelyikőtök és majd felülhetek mögé időnként