Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karácsonyfát ne csinálj szegény banditból.
Nyugi míg odavagy én tárolom a gyerkőcöket.
Jó nagy a raktáram.
Csak Bő ruhát vegyetek fel,mert nyáron én bajba voltam a denevér ruhával De ez csak egy ötlet volt
Múltkor én is ezt említettem a társaságnak. Sanyi írta is, hogy ők voltak már ott és nem rossz a hely (csak Zolinak nem tetszett az ötlet...de hát neki nehéz megfelelni! )
Hát...Nem tom mennyire ismeritek! De van az M0-s mellett egy Gastland nevű étterem,ahol kb 1500 Ft-ért 2órűn keresztül azt eszünk amit akarunk! Ha szólunk nekik,akkor külön termet is kapnánk!
Én már nem 1x voltam ott,és meglepő,de a kaja is nagyon jó :)
A "mikor" alatt a napot és a napszakot értettem
Elsőre én a "mikor" és a "körülbelül merrefelé" pontok szűkítését javasolnám...
Nekem mondod? Gyakorló jogalkalmazó vagyok Finoman szólva is, jogrendszerünk stabilitása és közérthetősége sokszor erősen akadályoz a munkanapom normális eltöltésében
naja valahová be kéne ülni enni, inni...időpont, hely tippek, ötletek írjátok
A jó ízlés úgyis gátat szab a mennyiségnek. 2-3 db (motorfajtától függően) egyszerre képviseli a minimumot a maximumot és az optimumot is
jól mondja isti...nincs leküzdhetetlen távolság
sütit általában én szoktam szolgáltatni a gurulások során
Tby, csináltál karbiszinkronizálót, vagy faszoltál vhonnan?
Passz! Gugli mit ír?
Na, ez most mit takar? Bármennyit rakhatok rá? Vagy bizonyos szabályok azért még korlátozzák? Bírom a tet...., izé kedves jogalkotókat, hogy elintézik 1 bekezdéssel, én meg majd pislogok ha adják a csekket...

Köszi azért az infót...
Élő rendszer alatt átméretezni. PM lett volna erre a célra, de nem szerette a win7...

Alakukl a molekula:) Köszönöm a tippeket,lassan már a téli gumit is megveszem a vasra,ha nem fog fázni a kezem :)
Apum az drótból ilyen merevítőt rakott bele,de most neki is nagyon jó.
Apropó,csak ha már lúd legyen kövér. Tud vki az F-es szériára,vmi kézvédőt,ami más tipusról átrakva is passzol.
Nekem csak 100 fölött nyomja rá, de akkor sem annyira.
Nekem KeloMotor-os van az is kb 5 eFt. Kicsit nehézkes volt az elején a használata, vagy 3. próbálkozásra sikerült megtalálni a megfelelő rögzítést, de azóta király. Meg kell szokni az elején, hogy ott van, de egyébként nem zavaró.
Mondjuk a refi kapcsolót nehezen tudom benne kezelni, de ezzel együtt tudok élni. Cserébe nem fagy le a kezem, pedig egy sima egyszerű nyári hálós kesztyűben használom.
De, rohadtul bezavar, rányomja a menetszél! Ezt még meg kell oldanom, mert addig marad a folyton világító féklámpa, vagy a görcs a kézben, amivel folyton ellentartok a szélnek...

Ha van alatta merev kézvédő, akkor semmi gond.
Olyat kő venni, ami nem.
Az enyém kb. 3-4e Ft volt, L alakú és szőrmés volt belül, mint kívül a pu....ci.

Mindenképp próbáld rá mielőtt megveszed, sok fajta van.
Naaaaaaaaa:) Örülük hogy rajtam kivűl vannak még egy páran akik nem normálisak :)
A Kézzsák úgy néz ki hogy nyerő lesz,mekkora különbség van köztük amúgy? Mert ahogy nézem van 3000-ért is ,meg 15 K-ért is.
Nem zavar bele a karokba? Fék,kuplung?
Ha lesz napközben legalább 8-10 fok, és élhetek a nyílt meghívással, mennék én is :)
Sűrű köd az kábé mindennél rosszabb. Múltkor olyanba sikerült belefutnom, hogy hiába nyitottam fel a plexit, 3km múlva megint nem láttam semmit, mert a szemüvegem lett minden oldaláról csurom pára

Ha még fagy is a ködhöz, az meg külön finomság. Persze vicces letördelni a jeget a kabátról, csak legyen fölsózva az út, különben nagyon könnyű zakózni... pedig hogy utálom a sót...
Részemről lenne rá igény, de most péntek Miklós napozok, szombaton vitorlázos bulesz, vasárnap valszeg pihegés. Jövő hétvégén meg elvileg Bajorokhoz megyek inni + síelni, boardozni, ha lészen hav. Aztán meg asszem Kari lesz. Szóval az idén már annyira nem sanszos, de januárban egy újévi röffenés kafa lenne.
Tartósan én sem bírnám, de ilyen rövid távon nincs probléma. Igaz, hogy 40 ropit kellett áldozzak a kabátra, de nagyon megérte nekem. A múlt héten szerdán vagy 100 km motoroztam egy huzamban minden gond nélkül. Igaz akkor sütött a nap is.
A párás ködös időt utálom a legjobban, mert akkor jobban fel kell nyissam a plexit a bukón.