Én idén vettem BOSCH aksit, így még nem tudok róla képet alkotni, de remélem az előző Poweroad -nál, ami 2 évet bírt. Árban nem sok különbség van köztük, úgyhogy majd meglátjuk...
Én is motoroztam tagnap, de nem úgy. Újrafestettem a fekete színű kopó cuccokat, felfújtam a gumikat, rányitottam a benzintankra, leszilikonoztam az első gumit és lebontottam az orrát, hogy mennyire lehet majd hozzáférni tavasszal amikor meghegesztik. http://www.kephost.com/images4...
Hali!
Ha találsz Yuasa-t olcsón, akkor azt érdemes. 1-2000 Ft különbség miatt ne aggódj, a minőségi cucc megéri a többletköltséget. Én a futármotorosboltban vettem akksit a GS-be (Motobatt). Nem volt vmi jó. Hamar lemerült. EZT a típust nem ismerem, de az m0motonál nem szoktak gagyi cuccokat árulni.
Az olcsóakkus yuasára mondod? Én is ott vettem tavasszal... majd beszámolok róla ha vége (de remélem hamarabb cserélem le a motort, mint ahogy ez bekövetkezne). De egyelőre jól működik... valami 17k volt.
Épp tegnap beszéltük, hogy már a taiwani yuasa is ugyanannyiba kerül mint a japó, de azért gondok vannak vele.....én legközelebb kipróbálom a JP-t ami ugye elvileg magyar, de persze nem lehetetlen, hogy átcímkézett kínai...
Mindkettő kiválóan üzemelt, csak ajánlani tudom. Volt a bécsi úton egy bolt, ahonnan olcsóbban tudtam venni, de ahogy nézem bezértak . Amiket linkeltem ott sem olyan drága, az LP talán a leggazdaságosabb...
A gyerekeknek egy ilyen simán jöhet a kertbe