Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyerekeknek egy ilyen simán jöhet a kertbe
Hali! Sziasztok!

Látom téli pangás van.
Gs felhasználási módozat?
http://youtu.be/0Pk3Vm7CzC8
ha motort cserélek csakis SUZUKI
Ez ugyanaz a Landport amit én is belinkeltem, csak pár 100 Ft-al olcsóbb. Nincs baj vele, nálam 3 évet bírt, úgy, hogy nem volt csepptöltőzve...
mármint hogy jobb lesz az előzőnél...
Én idén vettem BOSCH aksit, így még nem tudok róla képet alkotni, de remélem az előző Poweroad -nál, ami 2 évet bírt. Árban nem sok különbség van köztük, úgyhogy majd meglátjuk...
Ganja!
Áll még az ajánlatod, hogy a burkolatomat (már mint a mociét ) rendbe hozod nekem?
Én is motoroztam tagnap, de nem úgy. Újrafestettem a fekete színű kopó cuccokat, felfújtam a gumikat, rányitottam a benzintankra, leszilikonoztam az első gumit és lebontottam az orrát, hogy mennyire lehet majd hozzáférni tavasszal amikor meghegesztik.
http://www.kephost.com/images4...
Én tegnap mentem vele kb. 50 km-t, és szépen lemosattam.
nagyon
Hali!
Ha találsz Yuasa-t olcsón, akkor azt érdemes. 1-2000 Ft különbség miatt ne aggódj, a minőségi cucc megéri a többletköltséget. Én a futármotorosboltban vettem akksit a GS-be (Motobatt). Nem volt vmi jó. Hamar lemerült.
EZT a típust nem ismerem, de az m0motonál nem szoktak gagyi cuccokat árulni.
Az olcsóakkus yuasára mondod? Én is ott vettem tavasszal... majd beszámolok róla ha vége (de remélem hamarabb cserélem le a motort, mint ahogy ez bekövetkezne). De egyelőre jól működik... valami 17k volt.
Épp tegnap beszéltük, hogy már a taiwani yuasa is ugyanannyiba kerül mint a japó, de azért gondok vannak vele.....én legközelebb kipróbálom a JP-t ami ugye elvileg magyar, de persze nem lehetetlen, hogy átcímkézett kínai...
Szöges csúzli?
Na ez érdekes.
Pont az a gondozásmentes yuasa 30 plusz volt ami egy hónap alatt lement alfába nekem ami itt 14400.- vagy 16900.-.

Ezek szerint ez meg az enyém se eredeti.
Persze, azzal kéne agyonütnöm a csirkét az ebédhez, de kurva gyorsak.
Szia,

Nekem legutóbb ez volt benne: YUASA Yumicron YB10L-B2

Előtte pedig: LP Landport YB10L-B2

Mindkettő kiválóan üzemelt, csak ajánlani tudom. Volt a bécsi úton egy bolt, ahonnan olcsóbban tudtam venni, de ahogy nézem bezértak . Amiket linkeltem ott sem olyan drága, az LP talán a leggazdaságosabb...
Talán rád bízták a húsdarálót?
Sziasztok srácok ti milyen akkut és milyen márkjút használtok a választ előre is köszi
Hm? link
Ez mind semmi, hamarosan rákeresek az Ottó motor működési elve videóra.
Ennyire nagy az elvonási tünet hogy 2006-os videókat nézel?
Ne vedd ajánlásnak, mert én 1 hónapja láttam először és most van először motorban.
O.K. Ráolvasok, köszi!