Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért vagy nyugtalan ? 90-nel a tiéd is megy. ne izgulj , akár távsegítséggel is kihozzák a hozzáértők a pacikat a vasadból.azt hiszem már valaki belinkelte de mégegyszer:
http://akmt.hu/gs500.html
http://akmt.hu/sufnituning.htm...
(majdnem) minden amit a GS 500 ról tudni kell
eldogott csücsök meg nincs különösen közös gurulás, sütemény, JÓ fajta "házisör" emlegetésével jelentősen csökkennek a távolságok.
Huhh... én -5 fokban már inkább 50-nel megyek, mert gyorsabban már szétfagyaszt a szél...
Szia.
Hátsó sárvédőért mennyit kérnél?
köszönöm!
Én sem raktam még le. Valszeg nem is fogom, csak akkor, ha olyan csapadék esik, vagy eshet, ami lefagyhat az útra. Nekem kézzsák van fent. Arra a 30-35 km-re, tökéletesen elég. Ha ennél messzebbre kéne menni, akkor már gázos lenne. A ma reggeli -5 fokban sem fáztam, pedig Szentendre és Buda között a 11-esen jöttem vagy 110-et.
Köszi mindenkinek az észrevételt, most egész télen nyugtalan leszek. A motort egy idősebb úriembertől vettük valahonnan Győr környékéről ha jól emlékszem (nem én hoztam), de nem tűnik gyengének. (összehasonlításképp a Hornettel nem tudok annyira lendületesen beférni helyekre mint ezzel)
Sajnos a motor téliesítve van, akksi kivéve, meg amúgy is az ország eldugott csücskében lakom, így a találkozóra nem tudok menni :S

Üdv.
Köszönöm! Ez nagyon hasznos volt.
Két kesztyű fordult meg nálam, a Klan a motor akkujáról ment papíron 24 wattal, az melegített rendesen, minden extra nélkül jó volt fagyban is, de 3 év után végképp beadta a kulcsot :(

Most vettem egy Blazewear-t, mert jó ötletnek tartottam, hogy megy saját akkuról, és máshol is használható. Igazából nem is motoros cucc, de nem baj, mert síléccel is lehet akkorát esni, amekkorát a téli tempómban tudok motorral.

Nos, ez utóbbi valami aranyos kis halovány meleg-pislákolást végez csak az ujjaknál, amit a menetszél úgy fúj el, mintha ott se lenne - jó, persze mit várok 3db ceruza-akkutól... lehet, meg kéne küldeni valami keményebb áramforrással, csak bírja ki

Ha a kettőt sorba kötném, és adnék nekik egy robogóakkut, az talán jó is lenne - csak aztán bele ne kavarodjak a vezetékekbe. A Klan madzagjai a kabátujjakon keresztül futottak az aljáig, és deréknál jöttek ki a felszínre, aztán be egy csatlakozóba, ami az akkuhoz vezetett.

Fűthető markolattal nem tudom tapasztalatból összevetni, mert olyanom sose volt. Egyszerűen nem láttam sose jó ötletnek, hogy fogok egy meleg valamit a tenyeremben, a kezem külső felülete meg szépen fagy megfele a jeges széltől. Akkor már ahhoz is kéne a zsák.
A papír mindent elbír... lehet hozzá se nyúltak, csak lepapírozták.
Hogy vált be a fűtött kesztyű? Érezhetően melegített, vagy csak nem fázott a kezed benne? Nem volt körülményes a használata / kábel, csatlakoztatás stb./ ? A fűthető markolat nem jobb megoldás?
Köszi, ha van időd válaszolni.
Milyen meeting-re gondolsz, és hol, és persze mikor?
Evésivás, jót mulatás?
Változás
Ahogy beszélgettem erről a kollégámmal a lényeg:
A rendelkezések lehetővé teszik a nappali menetjelző lámpa használatát a motorkerékpároknál.
Mennyi a középsztender?
És milyen állapotban van? ( rozsda? )
A hétvége nekem most eleve csak bő 1 nap, és azt részben a családomra szánom, részben egy saját jármű összerakására, ha már 1-2 hónap után készre hegesztette apám a tákolmányomat
suzuki gs 500-as bontott alkatrészei eladók tel 06704275150
Nem, köszönöm, csak vicceltem. Elvileg kész van, amit megveszek, és a pénz is összeállt az átíráshoz, most már nem illik kihátrálni egy szóbeli megegyezés mögül
Számold meg a fogaskerekeken a fogakat (elől 16, hátul 39 fognak kell lennie, ha jól emlékszem), vagy nézd meg hogy 6-ban 100-nál mennyit pörög. 5000 környékén, vagy kicsit alatta kellene lennie a fordulatszámmérőnek ennél a sebességnél.
Ha nem, akkor Boboyának lesz igaza.
Utólag is Boldogat!
Ha ezek valós adatok, akkor inkább arra gondolnék, hogy nem gyári az áttétel.
Én nem zárkózom el az ötlettől.
Viszont így az év vége felé még hétvégente is dolgozni fogok.
De ha megszerveztek valamit, majd meglátom.
Na ismét felteszem a kérdést!
Nem akar a társaság a hétvégén egy meetinget? Össze jöhetnénk vhol!
Fojtással vitte a 190-et? Akkor lehet az enyémben is benne van?
Csak azért mert a forgalmiban nekem az szerepelt. Én kevés km-el, alig használt állapotban vettem, úgy tűnt nem is volt még semmi szétkapva rajta. Tehát elvileg akkor benne lehet ...
Én se "raktam el", sose csináltam olyat. El se adom.

Jó, ma reggel kocsival jöttem a -4-7 fokban (23km, jobbára vidéki mellékút, aztán egy kis városi főút meg elkerülő), de tegnap/előtt simán jöttem motorral 0 fok környékén. Most a kézzsák a nyerő nálam is, a régi fűtött kesztyűm elpatkolt, az új meg nagyon gyenge már fagypont körül - de melegben meg mire jó...?
Mi a cél?
Élő rendszer alól akarsz átméretezni partíciókat?
Vagy megszüntetni? Arra figyelj ha az összes virtuális meghajtót megszünteted, akkor a teljes meghajtót formázni kell ha el is akarod érni a felszabadult helyet, és akkor ugrik megint a rendszer.
Ezért kérnék egy helyzetjelentést, és hogy pontosan mit szeretnél.
van ! és a motort én sem rakom el. igaz már csak alkalmanként ülök rá ha du. "jó" idő van. akkor is csak rövid etapra. annyi idő alatt meg nincs idő nagyon átfázni.