MrChef: jól emlékszel, a sebesség és súlyindex is jó! A Heidenau nem a legjobb választás, ennyiért már kapsz jobbat is, de Te tudod. revolution-nál nézd meg, szerintem ott olcsóbb, vagy adnak jobbat ugyanennyiért. Csak hogy ne ezen alkudjon a majdani vevő!
Sziasztok! Jól emlékszem, ez való a GS500E hátsó kerekére? hátsó gumi
Történt a mostani szép hétvégén, hogy vmi szemétláda a társasház udvarán kiszúrta a hátsó kereket és letörte (ellopta) a rendszámtáblát. (ez így 40ezres kár)
Tegnap vitték el a motoromat a Suzuki szervizbe, bizományi árusításba adtam.
Megvághat.
Megvan erre a megfelelő NKH paragrafus.
Ráadásul mászakin levetetik, bár helye válogatja.
Még az autóból is kivették a LED eket a helyzetjelzőből, rendszám világitásból, stb és kicserélték normál izzóra.
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Használt, jó állapotú gumi is érdekelne. Hol érdemes nézelődni?
A vevővel szerencsére nem én fogok bajlódni.
MrChef: jól emlékszel, a sebesség és súlyindex is jó! A Heidenau nem a legjobb választás, ennyiért már kapsz jobbat is, de Te tudod. revolution-nál nézd meg, szerintem ott olcsóbb, vagy adnak jobbat ugyanennyiért. Csak hogy ne ezen alkudjon a majdani vevő!
Történt a mostani szép hétvégén, hogy vmi szemétláda a társasház udvarán kiszúrta a hátsó kereket és letörte (ellopta) a rendszámtáblát. (ez így 40ezres kár)
Tegnap vitték el a motoromat a Suzuki szervizbe, bizományi árusításba adtam.
Megvan erre a megfelelő NKH paragrafus.
Ráadásul mászakin levetetik, bár helye válogatja.
Még az autóból is kivették a LED eket a helyzetjelzőből, rendszám világitásból, stb és kicserélték normál izzóra.
Azerbajdzsánban vagy Afgánban kitünnél mint a viziló a Time Square-en.
Bár Eriké kifejezett jól néz ki.
Esetleg egy szoéíd kék-fehér a tradícionális suzuki sportszín.
A múltkor egy robogón láttam, halál ízléstelen és szarul néz ki.
Ja, h miért nem 1250-est vett 650-es helyett.
(Most már csak 1249)
Bocs, Lovi.