Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"a kicsavarás irányával ellentétesen visszatekered"
most biztos sokat segítettél ezzel
A kicsavarás irányával ellentétesen visszatekered.... egy kis rugóerő ellenében, kiszerelt állapotban.
Jut eszembe, a teló zárókupak visszarákására van vmi trükk, mert régen még 1x leszedtem vmiért és emléxem, h alig tudtam visszarakni. Kiszerelt állapotban próbáljam majd, vagy tegyem vissza és a helyén?
jájjjj...
Ja tudom, csak elfelejtettem meglazajtani.
Okosan, rövid cicanadrágban.
Jól elszórakoztam harmadjára mindjárt sikerült .......kicsit nagyon durva. Mindkét résztvevőn el lehet gondolkodni.
Talán most Jó lesz
http://www.tesztmotor.hu/felhasznalok_filmjei/barreling_through_b
iker_bites_the_dust
http://www.tesztmotor.hu/felhasznalok_filmjei/barreling_through_biker_b
ites_the_dust
Egyértelműnek tűnik..... de van min elgondolkodni
Hova kerültem.
Gs 500 felnőtt csatorna ! innen +18
soha nem lehet tudni...mi van ha...
És ha engedelmeskednek, el is veszted az ártatlanságod...
"ártatlan vagyok...az ujjaim nem engedelmeskedtek"
Visszadugod a csövet meghúzod ...kupak kilazít....cső kivesz, öt perc az egész. A probléma utána jön majd célszerszám hiányában. Kell egy 24-es kulcsnyílású csavaranya (16-os) hosszú menetes szárra hegesztve a csúszószár kiszereléséhez. Nekem ez tartott a legtovább. Ha elakadsz majd hívj fel.
nem baj...te csak koncentrálj erősen az olajcserére
Azt már monnyák a mini emberkék nekem.
most mi is van? azt hiszem elvesztettem a fonalat
és ki tudja...?
lassan át kell menned a Közútfenntartóhoz. "Jó reggelt, jó szurkolást ! "
időm mint a tenger. türelmem ? az majd elválik...
neked is szurkolok
Én már egy hete cserélem a szimmeringet meg az olajat a telóban. Egy hete 1 óra alatt kiszedtem, hazahoztam, ma végre nekiálltam és leszedtem róla az agyongyötört imbuszos szar csavart. Mondom leöntöm a olajat, csak közben kiszerelés előtt elfelejtettem meglazítani a kupak csavart. Szóval most majd visszarakom, csavarok meglazít és újra kivesz.