Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rosszindulatúnak meg főleg.
Ne fosch Isti, menni fog az, ne ülj fel a jóindulatú rémisztgetéseknek!
Móni még csak gyerek-néni.
Ja nem szólhattál hozzám, mert még nem vagyok NÉNI!
Szóltál Zolibácsi
Móni néni.
Azt nem mondtam.
És nem vágyolódsz rá többé sohasenem?
Az már voltam!
Vagy Móni asszony.
ja és mellesleg még gyerek vagyok
ártatlan vagyok...az ujjaim nem engedelmeskedtek
tudom leszek én még Móninéni
gyermekded piszkálódásod nem fogja megingatni az énképemet !
Hát én nem szeretem mikor közben hívnak az eléggé megzavarja az embert
nem csak neked, másnak is
Engem akár közben is hívhatsz, már nagy szakértelmem van beszakadt csavarok eltávolításában, és minden a GS olajcseréjéhez kapcsolódó nehézséggel találkoztam
Tudom.... ....volt autószerelő ismerős aki beleszaggatta mondván, hogy autónál sem használ soha nyomatékkulcsot akkor motorhoz minek?.....amúgy autónál sem ártana...na meg a GS szűrő csavarjai is elég kényesek...nem is tudom kinek szakadt bele idén?
isti ha siekerül a művelet, a következőt megpróbálom én is magam (persze csak is hozzáértő felügyelet mellett)
Mert a szurok egy makacs anyag, bár bőrről aránylag könnyen lejön
kösssz ! most q...ra megnyugtattál.
jó majd vigyázok, ígérem
Vigyázz nehogy összaszurkold magad a nagy szurkolásba
szurkolok neked Isitibááácsi
Buktató mindössze annyi, hogy ha párszor túlhúzták akkor Neked is úgy kell a megnyúlt menet miatt, de az akkor bármikor beleszakadhat, de mivel Te szervizbe hordtad eddig így valószínűleg jó a menet viszont így meg Neked kéne vigyázni, hogy a kellő nyomatékra húzd meg, hogy továbbra is jó legyen. ...erre persze azonnal jöhetnek a válaszok, hogy minek a nyomatékkulcs meg ilyenek hisz azt érezni kell.....oszt néhány olajcsere után elballagnak felújíttatni a menetet egy gépműhelybe. ....minden tavasszal egy csomó hasonlóval lehet találkozni....
Légy bátor.