Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túl a szimcsócserén, most gyúrok, h holnap bent rá tudjam rakni a kupakot.
Fasznak rakattam bele progirugót.

Mellesleg kíváncsi lennék, Koncz Anti h a picsába tekerte vissza.

Remélem nem járok majd úgy, mint jó pár évvel ezelőtt, akkor elvittem Sárkány szerelőhöz, kicserélte, majd 2 nap múlva látom, h ugyanúgy szivárog. Na bassz, vissza, a második már jó lett. Bár most már pikk-pakk szét és összerakom, kivéve a kupakját.
a többieknek is ugranak ! ...csak a torkuknak
( most komolyan ! nem csak Móninéninek , nekem is másoknak is ha segítségre szorulnak (-ok). a telóolajam se az én kezemet ápolta. olajcserém ügyében is gyorsreagálásúak voltak akik hatósugárban vannak. )
Dettó.
A telóolaj csere nem nekem való, sajnos nincs helyem hozzá.
Kedvem, időm talán még lenne is.
Az enyém elkészült!
Alternatív gyereknevelés és tartósítási módszerek.
Mé baj ez?
Nekem azért vannak némi kételyeim (visszagondolva 1-2 hsz-hoz a gyerkőcökkel kapcsolatban).
100%.
Akkor rosszul emlékszem...Sanyi csinálta, nem én.
De az tuti hogy még visszaszerelés előtt került vissza a kupak.
ööö...hááát...biztos jó lenne ez nekem (nekik)!
ja...1-2 dolgot
Míg szerelnél addig gyermek centrikus Zoli vigyázna a lányokra.
Te tudsz valamit
jól van na...de vki már nagyon rutinos és hozz magával minden féle felszerelést
Nem....de míg valaki cserélné neked, addig remek sütit tudnál sütni. ....de csak azért mert a szerszámozottságoddal max. egy index izzót lehet kicserélni
Vhogy így gondoltam én is!
Persze.
Csak szólnod kell és ugranak.
Hello, csak most ismertelek fel a cégnél.....gondolom, Te azonnal felismertél vagy nem?
Gondolod?
Neked ez menne Móni
Ne feledd, az ember legerősebb állat
Na úgy látom, sőt 100%, hogy ez az aminek én soha nem fogok neki állni megcsinálni.
Azt a qrva, de sok okos ember van itt.

Ataa, ha kitámasztom és nem fogom a felső részt, összeúszik és az összes olaj kifolyik.

Egyébként Tby-al való beszélgetés közben rájöttem, h nekem progresszív rugó van benne és kibasz.... erős, ezért qrva nehéz összenyomni (mondjuk nem is üt fel azóta soha). A kezem már szétment és még mindig nincs rajta a kupak.
Ha vki így jár annak tanács (szintén Tby-tól átvéve).
Teló visszatesz a helyére, csutkakormány leszed (2 imbusz), mert persze pont útban van az is és a helyén megpróbál visszacsavarni, mert így ugyibár nem tud összecsúszni és izomból lehet rátehénkedni, csak mindig elcsúszik és kiugrik a genya. De persze még így is gyengusz vagyok hozzá.
Na majd holnap újult erővel nekiugrok. Addig meg hazahoztam a szar szimmeringest azt kapom szét és cserélem a szimcsót. A menetes száras célszerszámot már megcsináltam hozzá.
Azért vigyázzon hogy a menet elég finom nem kéne megszakítani a nagy erölködésben ha rosszul kap rá.
Letámasztod (ne betonra, valami puhábbra) teljes testsújoddal ráterhelsz, és becsavarod.
Azért szólj ha csinálod, mert akkor szólunk a tűzoltóknak, hogy majd szedjenek le a fáról ha esetleg megmakacsolná magát a rugó.