Túl a szimcsócserén, most gyúrok, h holnap bent rá tudjam rakni a kupakot.
Fasznak rakattam bele progirugót.
Mellesleg kíváncsi lennék, Koncz Anti h a picsába tekerte vissza.
Remélem nem járok majd úgy, mint jó pár évvel ezelőtt, akkor elvittem Sárkány szerelőhöz, kicserélte, majd 2 nap múlva látom, h ugyanúgy szivárog. Na bassz, vissza, a második már jó lett. Bár most már pikk-pakk szét és összerakom, kivéve a kupakját.
a többieknek is ugranak ! ...csak a torkuknak
( most komolyan ! nem csak Móninéninek , nekem is másoknak is ha segítségre szorulnak (-ok). a telóolajam se az én kezemet ápolta. olajcserém ügyében is gyorsreagálásúak voltak akik hatósugárban vannak. )
Nem....de míg valaki cserélné neked, addig remek sütit tudnál sütni. ....de csak azért mert a szerszámozottságoddal max. egy index izzót lehet kicserélni
Ataa, ha kitámasztom és nem fogom a felső részt, összeúszik és az összes olaj kifolyik.
Egyébként Tby-al való beszélgetés közben rájöttem, h nekem progresszív rugó van benne és kibasz.... erős, ezért qrva nehéz összenyomni (mondjuk nem is üt fel azóta soha). A kezem már szétment és még mindig nincs rajta a kupak.
Ha vki így jár annak tanács (szintén Tby-tól átvéve).
Teló visszatesz a helyére, csutkakormány leszed (2 imbusz), mert persze pont útban van az is és a helyén megpróbál visszacsavarni, mert így ugyibár nem tud összecsúszni és izomból lehet rátehénkedni, csak mindig elcsúszik és kiugrik a genya. De persze még így is gyengusz vagyok hozzá.
Na majd holnap újult erővel nekiugrok. Addig meg hazahoztam a szar szimmeringest azt kapom szét és cserélem a szimcsót. A menetes száras célszerszámot már megcsináltam hozzá.
Letámasztod (ne betonra, valami puhábbra) teljes testsújoddal ráterhelsz, és becsavarod.
Azért szólj ha csinálod, mert akkor szólunk a tűzoltóknak, hogy majd szedjenek le a fáról ha esetleg megmakacsolná magát a rugó.
Fasznak rakattam bele progirugót.
Mellesleg kíváncsi lennék, Koncz Anti h a picsába tekerte vissza.
Remélem nem járok majd úgy, mint jó pár évvel ezelőtt, akkor elvittem Sárkány szerelőhöz, kicserélte, majd 2 nap múlva látom, h ugyanúgy szivárog. Na bassz, vissza, a második már jó lett. Bár most már pikk-pakk szét és összerakom, kivéve a kupakját.