Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fazon a tavel channel-en vezet egy world gretest motorcycle ride című műsort.
1-2-3 egyórás adásban végigmotoroz elég jó helyeket.
igen egyedi stílusban ossza meg az élményeit.
kicsit affektálós,kényes,nem túl kanyarvadás,amolyan túrista az ipse.
Lehetne motoros szemmel jobban megcsinálni a műsort de ez van.
Én birom mert olyan helyeket mutat be ahova szerintem én lotto 5-ös nélkül a büdös életbe nem jutottam volna el.
A mennyei királyság jobb lenne de az is olyan félig elbaxott közönségizlés szerint let megvágva.
Úgy látom mindenki kezd megkergülni!
Henry Cole's career has spanned some twenty five years in the television industry producing and directing an eclectic mix of award winning broadcast programming for all of the UK's and many international terrestrial and satellite broadcasters.
Henry’s list of documentary credits encompasses a diverse range of subjects from “Rockumentaries” for bands like Guns and Roses, ACDC, Metallica, The Rolling Stones, Aerosmith and “Heal The World” for Michael Jackson to gardening series for UK ITV1 and UKTV Style - factual entertainment such as William’s Women for UK Five, The Original IT Girls for The Biography Channel, Grimebusters for UK ITV1 and Sky, The Restaurant Show for ITV1, underwater adventure for BBC1 including The Skulls of Sanctuary and Return To Kuantan and an award winning documentary on war cameramen for Discovery Channel entitled Frontline Stories.
Henry also writes, produces and directs movies and TV drama, which have included the movie Mad Dogs And Englishmen with Elizabeth Hurley and Joss Ackland, Dead Funny with Andrew McCarthy and Elizabeth Penya and the TV movie Princess In Love with Chris Villiers and Julia Cox.
He is currently in production writing and directing a major new TV drama series entitled Filthy Rich starring Mike Reid from BBC’s Eastenders and Sarah Manners from BBC’s Casualty.
Henry has also forged a career in TV presenting. Credits include his own chat show for UK Five entitled Stars and Cars which ran for five years and last year an eight part primetime rock ’n’ roll series London’s Greatest Hits forITV1. Henry’s passion for travel and adventure has also allowed him to present a range of programmes for The Travel Channel over the last ten years with series including The Cool Caribbean, Riding Route 66, First Class Italy, First Class Cornwall, Great Drives and Riding Eastern Europe amongst others - his latest series First Class South Africa airs over the coming months.
Henry combines his on screen antics with a myriad of voiceover work for radio and TV with recent commercials and documentary work such as Kensington Wives for ITV1, Top Up TV, Sky TV, Amstrad, The Times, Go Ahead Buses, Vodafone etc
Henry lives in the Cotswolds in the Heart of England with his wife Jane and two sons Charlie and Tom.
Hírhedt? Érdekes.. Ja és persze te nem fikázol ugye? Pl, Er-5- öt ne vegyél, nem tudom elképzelni vannak e motoros élményei, összeraknám ataaval.
Miért nem versenyzel te vele?
Majd megpróbálok visszaemlékezni az elmúlt 17 év élményeire, remélem találok benne valami élménynek valót...
(egyértelműsítő) .
Woodburytype Henry Cole a Lock & Whitfield.

Sir Henry Cole (július 15, 1808 - április 18, 1882), egy angol hivatalnok és feltaláló----- én meg ezt találtam róla nagy nehezen, gondoltam, ez tényleg elég nagy váltás.
Nem csodálom, olyan magacsinált motoros sztár, aki luxus Land Rover volánja mögül vezeti az afrikai off-road túrája beszámolójaként debütáló Travel Channel-es motoros műsorát (World's Greatest Motorcycles Tour: Africa)

Comedy Central főműsoridőben hozzáillőbb lenne
Hogy jött ez a henry Cole? Bevallom még életemben nem hallottam róla.
Nyugi, ezalatt én csak azt értettem, hogy menjen elől és próbáljon lerázni, vagy mutatni valamit az ER-5-el, amit a GS nem tud

Utána csere, megmutatná milyen profin tud bánni a vasával és legalább pontot tehetnénk ennek a sok sz@rságnak a végére.

Persze erre nem hiszem, hogy hajlandó lenne, kvázi a célja csak a közösségbomlasztás és a rossz hangulat keltése, semmi értelmes...

Úgyhogy beszéljünk is másról: mi van pl. Henry Cole-al?!
Az ettől független.Már az eladás.
Inkább azt hiszem olyan elcsettegünk a motorostalira kettecskén a mamával és ott elvagyunk a klánunkal tipus,nem az a kanyarvadász szerintem.
Fura is kicsit, hogy épp a közös gurulások pedzegetésekor "adja el" a hírhedt gépét. Bár ha jobban belegondolok mondasz valamit: a fikázasokon kívül en még túra, vagy bármilyen más motoros élménybeszámolót nem olvastam tőle... Van ilyene egyáltalán?!
Nana, utakon még a profik se versenyezzenek, nem hogy az amatőr/haladós (és itt most magamról beszélek, nem fikázok)!
De még pályán sem nagyon versenyeznék, főleg saját motorral.
Felesleges.
Nem egy kategória.
Ataa megy mint a mérgezett egér.
Róla nem tudom még elképzelni sem.
Eszembe jutott, hogy beajánlom ataaa-nál egy versenyre, de ugye megölni azért mégsem kellene, na meg nincs is mivel...

Bár, ha valaki kölcsönadna neki egy GS-t, hogy legyen esélye!?
Halvány fogalmam sincs.
De unom már hogy csak fikáz.
Nem lehet, hogy fisi az a blogger, akinek az írását múltkor olvasgattuk itt (lásd motort nem lehet melós fizuból venni)? Az első hsz-a óta gondolkodom, honnan ismerős a stílus, de most beugrott!
Na tessék.............kellett falra festeni az ördögöt.
Én szóltam...
Ne is!

Az nem gyerekeknek való!
Plusz még J.C-ből sem nézek ki ilyen hobbit!
Kár hogy sor 4-es hangja van benne a Dukinak...
Ja, kb. mint az a pécsi népművészeti agyagedény, aki meg akart verni! Szerintem ha találkoztunk volna, az első kérdése: "Milyen sört kérsz?"

Most néztem az "Igenember"-ben a Ducati-s jelenetet. Ez az egy érvem volna a GS ellen, vele ilyet nem lehet
Már megint témánál vagytok...mindjárt megjelenik fisi!
Ja, de belőlem kijön legalább 1,5 ataaa
Er-5 ne vegyél csak Er-6F-t
Nekem ment 190 felett is ...