Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kit műtünk?
Srácok, mi lenne ha tovább lépnénk, váltsunk már témát!

Mit szólnátok egy meetinghez? Múltkor már szóba került.
Nem egyezik a stílusunk.
Sosem írtam, hogy zavar a segítőkészség. A többivel kapcsolatban meg már az adott helyeken kifejtettem, mit, miért, hogyan. Egy szál kézi fúrógéppel és megfelelő szerszámok nélkül azért szerintem te sem kezdesz kormányt fúrni, akárhogyan magyarázzák el. Erről ennyit, részletkérdés. A fogyasztásnövekedéses kérdés összességében is csak kérdés volt, nem kértem senkitől, hogy helyettem döntsön, semmiben. Csak nincs nálam a bölcsek köve, és szeretem a dolgokat körüljárni (stíluskérdés, vagy foglalkozási ártalom, tökmindegy). A dobozok fogyasztását is inkább mások számolgatták, aztán én is csak kiszámoltam, amikor már megvettem, de nem érdekelt, mert dobozt nem azért veszek, hogy csökkentse a fogyasztást.
Hogy miért és hogyan adtam el a motort, szintén összefoglaltam Blue-nak, és valahogy neki egyből érthető volt. De neked ez is már mind-mind részletkérdés, mert úgy tűnik, a magad szemszögéből nézve írhatok én akármit, már skatulyába raktál, amire rákerült a megfelelő címke és kezelési utasítás, és ennyi.

Az élősködést viszont visszautasítom. Mondanám, hogy érdekelne, miből jött ez le neked, de hazudnék. Amilyen őszinte vagy, úgyis leírod, ha akarod.

Ahogy az elején írtam: nem egyezik a stílusunk. Ha ez neked udvari bolondság, energiavámpírság vagy élősködés, azzal nem szándékozom vitába szállni, fölösleges. Bárkiben tisztelem a segítőkészséget, a tapasztalatot és az őszinteséget, de ha tőled ezeket egy jó ideje nem kérem, akkor miért találsz meg mégis?
No azért szép napot mindenkinek!
Úgy látszik motorelvonási tünetek léptek fel és leléptek a asszonyok-csajok is, így nincs mit tenni, baszogatjuk egymást.
Hát látom tegnap óta semmi nem változott, má megint arra kelek, h egymást fikázzátok.
Látom lemaradtam. Vége a szezonnak kicsit átalakul a légkör.
Én meg csak úgy benézek néha, mert általában jó a hangulat. Néha beírok tök irreleváns dolgokat, sebaj De ha tipikus magyarnetes ugorjunk egymás torkának topikká alakul, én is csóválom a fejem. Részvételi szándékom ilyesmiben nincs
...na többek közt ezért is bírlak
ÖÖÖ izééé...miért minek nevezhetnénk azt ha nem virágnyelven mondom ki a személyes véleményemet...ami ugye nincsen kőbe vésve..
Ha az őszinteség ,bunkóság...akkor én paraszt vagyok...de elviszem a balhét..és nem terelek..
de ha az elejét nézzük...szerintem segítőkészen álltunk hozzád is...és a kicsi csíra Kolondrumhoz is.
Nálam ott buktál amikor két lyuk kifúrása problémát jelentett (pedig telefonban úgy elmagyaráztam ,hogy egy10 éves kölök csukott szemmel tapintásra kiméri és kifúrja....
.Persze mindent meg lehet magyarázni...csak ne várd el ,hogy utána komolyan vegyenek.
....majd tudományos alapon kiszámoltad ,hogy a 4000 ft-ért kínált plexi mennyi fogyasztásnövekedést okoz.....vettél drágábbat,nagyobbat....a dobozoknál már nem számoltál fogyasztást....csak eladtad alóla a motort.
Ekkor már csak mint házi udvari bolondnak tartottalak...
...ez is megváltozott.
Ténykedésed a fórumokon ráébresztett arra ,hogy egy igazi energiavámpír vagy...ami még hagyján...de élősködsz is....ami valljuk be nem szép dolog.
Akik itt vegetálnak...többségében segítik is egymást...ki ki a lehetőségei szerint...és nem csak közös gurulásban merül ki a haverság...
sem Devil sem Tiby..és sorolhatnám fintorgunk attól ,hogy más motorjától lesz olajos a kezünk.

Most akkor a kicsi csíra...Kolondrum.
Megjelenik mert vett egy szart....két nap után már bennfentes...és baszott lusta,hogy önerőből is legalább utánanézzen azoknak a dolgoknak amiken fennakadt. Osztja az észt...tudja a tutit.
Aztán a "főnökként röhögök a beosztottak szívásán" beírása után kis kussolás...majd megint itt bassza a rezet.

Volt itt nem egy srác aki normálisan...nem fényezve magát megjelent...és szívesen fogadta az a közösség akik nem csak pixeleken keresztül ismerik egymást.

És akkor fisi...
Igazi kemény fej..és ha hisz az igazában (még ha néha hülyeség és nincs tétje) kitart mellette. Ő ilyen! (vegyél MT-01-et az a legjobb! )
De egy valamit meg kell hagyni...még a legprimitívebb faszkalapnak is türelmesen válaszol...segít neki!
Nem nyalom a seggét...mert pont leszarom a véleményét bizonyos dolgokban (meg amúgy is)...de van amit nem lehet vitatni!
Bevallom azért vicces ,hogy miken felhúzza magát!

...oszt most egy ideig megint nem írok

..vagy mégis...
" felejtsetek el. Hidd el akkor többet nem fogok ide írni".......bocs de nagyoktól csak szószerint
Csaba igazán köszi, hogy aggódsz értem, de míg te otthon baromságokon gondolkodsz, én épp az egyik 12 órás műszakomat nyomtam ma le, tehát az adrenalin nem kell már, van ott elég ha tudod mit jelent 160 tonna Hexán...

Az hogy te mennyire vagy erős nem tudhatom, de ha neked 27 kiló plusz nagy súlyt jelent, akkor szerintem karácsonyra kérj egy kondi gépet..
Kényelmetlen, szerintem te tuti ültél rajta, mert én igen. De legyen az, nekem nem volt az.
Sokat eszik.. 110 lovat tuti meg lehet hajtani 3 liter benzinből szerintem is... Végül is mennyi is az a sok? Ismerős 5,3- 7 liter közt jár el vele.. Mennyit eszik a GS úgy nagy átlag? 4 liter? Cserébe meg nem is megy...
Rezonanciára vissza térünk ha majd lenyomtam vele pár ezer km- et.

Dipshit

Kevéssé sikerült típusnak itt vagy te is, mégis-látod azért páran szeretnek..

Jövőre nézve. Ugyan szakadjatok már le rólam, meg arról mit akarok venni.
Anno- én sem kérdeztem hogy miért ezt a szuper GS 500-at vettétek amit az összes tesztben utolsóként hoztak ki, ettől függetlenül szerintem ti voltatok épp azok, akik körömszakadtáig akarjátok állítani hogy ez aztán übereli az összeset...
Ha jól emlékszem nem kértem arról tanácsot milyen motort ajánlasz, meg mástól sem.
Említetted mennyire olcsó az Er-5 persze kiszúrtál egy törött 90 ezer km- es példányt, még jó hogy nem kért el érte csórikám 800 ezret, ilyen állagra. Ekkor említettem, én mennyiért adtam el, mi lesz az utód, de NEM kértem a tanácsot, sem véleményt...
Hidd el ami fórum volt annak utána olvastam, tudom amiket írtok, amiken röhögtök. A közelben megnéztem, kipróbáltam sima Z 750- ket abból az évjáratból, beszéltem tulajokkal. Ha bebukom, az én dolgom..
Szerinted egy Harley jól kezelhető, könnyű, praktikus motor? Szerintem nem, de egy Harleyt venni akaró embert erről nem fogsz meggyőzni. De tekintsünk el a márkától.
Ugye Csaba ha jól emlékszem te még anno, bizony pár sokkal komolyabb, és nagyobb köbcentis vas elé is helyezted a GS-t.

Szóval tisztelettel, már ha a kutyákról volt szó a múltkor. Nem a kutyák dolga ez, hogy mindenki bele ugasson...

Hallgass Mónira, perikre, Zoli 32- re, Dipshitre és felejtsetek el. Hidd el akkor többet nem fogok ide írni.
Szal erről ennyit.

Köszöntem!
Magának csinálja. Mi még időben szóltunk.
Azért van jó oldala is... lesz még egy kevéssé eltalált típus aminek remek nagykövete lehet

A Kawasaki jobban teljesít
Nem.
Hanem mert szeretnék egy olyat amire én ültem először.És utoljára.
Tudom hogy hülyeség,nem éri meg,anyagi csőd stb.
De akkoris.
OK.
Csak nehogy azért mert meghalsz vele: 130-nál lasabban nem igen bírtam vele menni a városban. Csak vicceltem.
Viszont szerintem nem kell annyira messzire tervezni és máris megspórolsz pár milliót. Egy használt speed is elmegy nagyon sokáig.
Ja.Támogatom.

Most hogy a lányok elmentek beszélhetnénk a körömgombáról?
Hagyjuk már ezt a Fisi témát, kezd az agyamra menni!
Tényleg csak unalmamban írom és jószándékkal is hátha nem talál süket fülekre, de sztem is hülyeséget követ el a Z750-el: sokat fogyaszt, az elvárt nál nehezebb kategóriájában, ami szinte törvényszerűen ront a kezességen, mint ahogy írják is, hogy vannak futóműproblémák, kényelmetlen és még biztos van csak már elfelejtettem. Ja eszembe jutott: rezonancia pont a leghasznosabb fordulaton. Most tényleg nem azért...
...szerintem többet vagy itt még ha passzívan is mint a saját oldaladon ...hiszen ha valaki nálunk valaki kritikát fogalmaz meg szent járműveddel kapcsolatban, rögtön Batman módjára megjelensz és megvéded azt....ugyanis azt gondolod ezt várja el tőled a néped. Rendkívül tájékozott vagy a nálunk zajló dolgokról, pedig nem érdekel.
A speed KB az utolsó motor lesz nekem.
Ez azt jelenti hogy evvel akarok megöregedni.
Tehát csakis új korában 0 Km-el vehetem meg még ha fájna is az ára.
Remélem meglesz még a jelenlegi 2011-12-es verzió mert ha nem és elbasszák a gyárban a modellfrissítést gebaszban leszek.
Most a mobile.de-n 9000 euro körül kezdődnek ezek az évjáratok.
Kb. egy éve emlékeim szerint volt egy eladó 1,3 körül kis sérüléssel, ha lett volna pénzem, megveszem. Fel is hívtam, de aztán annyiban maradt.
A pazarlás.. na az a jó dolog (bár elég önző..)