"...bocsáss meg nekik,mert nem tudják mit cselekszenek." (detuggyák a kis komiszok )
könnyű rászokni. csak kimondasz egy varázsszót és hopp, megjelenik. egy ideig vicces, de egy ídő után unalmas és fárasztó...
a hajőágyú elszabadult
de ugorgyunk ( Pósalaki úr) telód, kezed ?
Majdnem biztos vagyok bennem hogy a komának ez a "kezdőmotorja"... legalábbis nekem nagyon úgy tűnik, hogy pár lépcsőfok kimaradt a motoros életéből. Aztán így gyorsabban jönnek a dolgok, mint ahogy ő azt fel tudná dolgozni.
Hát elég balfasz volt a gyerek, már az első hajtűnél elkurta és folyamatosan szar íveken ment, persze húzni azt tudta. Az ilyen pöcsöktől mentsen meg az isten a közúton.
Ó- ja hogy pocskondiáztam, észre se vettem a nagy merevségben, hogy én kezdtem a beszólogatást megint ugye?
Nem is gondoltam hogy azt feltételeznéd, hogy esetleg a motorommal én is szoktam ilyesmi túrára, motorozás élvezésére stb. menni.
Ja tudom, már eszembe jutott, csak a telekre járok..
Jópár közös túrán vagyunk már túl, de ahogy ataaa, én sem vagyok a versenyzés híve, máskülönben a ringen és egyéb erre a célra fenntartott pályákon koptatnánk a gumit. Persze a TT feeling más, de olyankor sem arról szól, hogy "melyikünknek nagyobb a farka", csupán élvezzük a motorozást, a sebességet, a kanyarokat, Neked is át kellene éld, mert annyira merev vagy, hogy azt sem veszed észre, ha húznak. Ha tényleg csak a balhét keresed ott az e-mail címem, megírod mikor érsz rá, és leszervezünk egy szabad edzést kontrollált körülmények között. Meglátjuk én mire emlékszem. A fölösleges pocskondiázás helyett igazán a tettek mezejére léphetnél...
(részemről úgyis tárgytalan mert dolgozok )