Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A GS 500 nagyon jó választás, ha ezeknek a kritériumiknak megfelelő gépet keresel, sőt. Én is úgy 3-4 év használatra terveztem, de mégis 7év lett belőle, annyira megszerettem. Hogy eldöntsd később milyen irányba "szakosodj" (túra vs sport) ideális tanulótárs, nekem is hibátlan partnerem volt! Alacsony fenntartású, soha nem hagy ott az út mellett, és ha jól összeszoktok nagyobb motorokkal is simán el tudsz menni túrázni, de 183 km/h fölé én nem tudtam imádkozni és utassal is elég lomha, de azért lehet vele csajozni Csak ajánlani tudom!

Egy biztos, ER-5-öt NE VEGYÉL!
hmmm...neked olyanod is van
Akkor jó hogy nem pacsiztam vele.
Nézett volna.
Pedig kiköpött ganja volt.
Szentesen voltam..motort néztem....de a klónom mindenhol ott van.
Az enyémet most szeptemben 600k-ért számíttattam be! Igaz, 7 éve (mikor vettem) mindkét oldalra letettem, de akkor tanultam nagymotorozni, és gyári állapotra vissza lett állítva mindkét eset után.

Ha a Tiéd sérülésmentes, elvileg 650-700 között el tudod adni. Az enyém is ennyiért ment volna, csak a vevő alatt a próbaúton elfingta magát a bal első teló. Náluk volt a Ft zsebben. Szimering és olajcsere után hibátlan lett, de persze addigra már egy másikat választottak. Mindenesetre 750e fölött hirdetve nem nagyon csörgettek, igaz 890e-ről indítottam tavaly ilyenkor. 749-nél aztán jöttek már rendesen...
Mi lenne ha az olajokról beszélnénk?
Hallod..............most vagy te voltál a Bécsi úton a jisk-ben vagy van hasonmásod.
...hogy vedd meg az enyémet!
Fotók a galériában!
Ha őszinte vagyok mindkét fél megutál...ha hazudok csak az egyik...
Őszintének kell lenni. Én is így vettem a motort..

Egyébként a jövőhéten elvileg már okosabb leszek abban a tekintetben, hogy minek volt szokatlan hangja néha...
Hááát a fene tudja...volt, hogy az eladó és a vevő is engem hívott vagy rám hivatkozott....oszt akkor mi legyen?
egy 2005 ös gs 500 f,mennyit érhet ha eladásra kerülne a sor szerintetek?úgy hogy semmi baja nincsen
Na ja.. a leinformálhatóság nem hátrány.

Ha nem lenne motoros fórum, vagy nem lennék aktív.. akkor még mindig GS-em lenne nekem is
Egyetértek veled
Ja.....
De legalabb ismert,lattot gep.
En szivesebben vennem meg mint pl a jofogasrol egy idegenet...
na ja...ganjaé folyamatosan eladó
Mint gs majd bandit tulaj.

Igenis jó valasztas foleg ha a2 van csak.
Gondolom 250 vagy 400as banditat neztel.
Ezekrol en is lebeszellek!

500ert nagyon jo allapotu gst tudsz venni!
Szoval nezelodj. Itt is arulnak paran de ugye van a neten is.
Max kerdezz itt hogy nem e ismerik a gepet....
Pl az uub922 rendszamu motort meg ne vedd:)))
Ha hirdetik valahol akkor 60 kornyeki oraallas lesz szdrintem....amieredetileg legalabb 120at jelent:) hiszen en tettem bele az elso 68at 2007 szeptemberig:)
XR400
Tokeletes a gs erre.

Bar nekem a favoritom akkoris egy gsxr 1000 k5.
Valld be,ez most azért kétértelmű volt!
Helló, a Bandit topikból jövök. Kezdő motoros vagyok, első motor vásárlásra előtt állok. Eddig a (Simsonon kívül ) mindenki azt javasolta, de egyre többen beszélnek le róla, és ajánlják inkább ezt a bringát A2-es jogsihoz.

Naked mocik tetszenek, olyan maximum 500 ezer forint lenne a vásárlásra a keret. Városi közlekedésre, rövid túrákra, alacsony fogyasztással és karbantartási költséggel rendelkező hobbimotort szeretnék. Nektek mi a véleményetek?
Nálam sem áll érintetlenül egész télen
Tegnapelőtt mentem egy gyenge 200-at. Hazafelé sötétben fáztam csak egy kicsit, de akkor már 6 fok volt.