Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a Kawa már, de leginkább 2005- ben erosen kifutó volt, azért is árultak ennyiért. Ezek szerint nem néztem jól körül, mert 2005- ben ami kereskedeseket néztem abból a K-es bikers volt a legolcsóbb 1 milla 210-el...
Belevau!

2004-benvettem a gst....1.248.000ert
Ekkor az er5 1.148,000ert ment.....
Kb. akkora mint aki írta....
Köszi a beszélgetést. Írtam a szakértőnek.
Fisi, te egy ritka nagy fasz lehetsz, már bocsánat!
Motorostalálkozókon szocializálódtál? Ott vannak ilyen farkak.
Sajnos meg kell egyezzetek valamiben, nem küldheted el egyből a pics@ba! Ha rámcsörögsz, mondok pár érvet amibe kapaszkodhatsz, illetve, amibe ő kapaszkodhat.
A 40 ezerért nem fog pereskedni duma meg hülyeség, meg ugye a vesztes fizeti az összes költséget ügyvédestől, szakértőstől, stb...
Doki, ne nyalj már nekik ennyire gusztustalanul, akkor se fogod benyalni magad náluk, hiába lesz olyan hosszú a nyelved mint az Orient expressz...
A Kawasakit úgyse hagyja ott, de ha azon belül talál megfelelőt, miért ne Bár, az eddigiek alapján lehet, hogy akkor is felkötné magát, ha másik márkából sikerülne belefutnia egy jobb példányba
Rákövetkező nap felakasztaná magát.
Viszont úgy látom, legalábbis bízom benne, hogy jót tett neki ez az eladás, és hogy vesz valami komolyabbat.
Fisi , mi lenne ha gs500 vennél?

(még mielőtt megennél , csak viccnek szántam)
Most pár napig biztos nem mocizom, ma adtam be, orvosnál van. Egyébként 2 napja már autóval járok dolgozni is.
Értem én, h gőzgép, de mi hajtja?
Persze, vannak dolgok, de pl. a motorozás biztos nem használ neki, bár valszeg én is szarnék rá.

Emléxem még 98-ban vízitúráztunk a Tiszán, aztán fáról belógatott kötélről ugráltunk a vízbe és eltört a lábfejem. Kórház-gipsz majd vissza kenuba. Szemetes zsákot kötöttünk rá úgy fürödtem. 3. nap levágtam a picsába a gipszet, mert idegesített, qrva meleg volt, meg persze néhány helyen meg is ázott.

Szép emlékek.
De igyekszem kímélni! De vannak dolgok amiket muszáj elintézni, megcsinálni!
Jeleztem, h a zúzódás szarabb, mint a törés, szóval kitartás, én nem hetekben mérném, inkább hónapokban, főleg ha nem kíméled és ahogy hallom nem kifejezetten vigyázol rá.
Köszi.
Köszi szépen. Viszont kívánom.
Szerintem így lesz még 2-3 hétig.Fokozatosan jobb lesz.
Keress valami sportkrémet rá.
Jobbulást Neked is!
én azóta minden nap mentem vele, még ma is...valószínű ez sem tett neki túl jót
Dettó ez van ahogy hajlítom feszül az egész, de még most is 2x akkora mint a másik.
Én a múlt héten kedden borultam oldalra (szinte csak lépésben haladtam). A jobb csuklóm feszült vissza, húzódott meg és vérzett be (törés nem volt). Eredmény: 1 hét gipsz, majd hidroterápia, gyógytorna, és krémezgetés. Pedig még irigyeltelek is, hogy 3 nap után motorra tudtál ülni az elcsúszásod után. Én már nem valószímű, hogy motorra tudok még idén ülni. Tavaszig meg biztosan rendbe jön.
Merev volt vagy 2 hónapug és ahogy hajtottad be feszült mint a fene.A hajlítás végére fájt picit de nem vészesen.
hát ezzel most nem nyugtattál meg
Nem flttlen.
Az izületi zúzódásnak a leglassabb javulása.Én máig nem tudom behajtani teljesen a kisujjam.
A helyzet az, hogy ahelyett hogy javulna az ujjam egyre rosszabb! Vissza kell vele mennem dokihoz, szerintem még is van vmi porcleválás vagy vmi gebasz vele.