Nézd, azon kívül, hogy nem igazán próbálok pl. arra a tapló beszolasokra reagálni amiket te apró farok is pl. elkovetsz, és azokra se amiket ti elkovettek egy másik közösséget összetartó ikon (Er ) ellen, így érdekesnek találom a következtetesedet.
Szal, máskor inkább egy rockkoncerten menj le kutyaba, aztán így elkerulod az ilyen dolgokat. Azok után meg amiket leírtál,eleg érdekes hogy próbálod a falkat bevonni, legalább lennél nagy küzdő mint a törpe volt anno, aki nem bújt a hatatok mögé. Tudod én nem azt írtam hogy meg nem értett hülyék társasága vagytok, és egyenlőre gs-t lehugyozo kép se került ki ide, és nem is fog.
Úgyhogy abba is hagyhatod a dolgot, nyugodj békében.
Szerintem a tegnapi kutyalkodasodra se volt se itt, se ott senki kíváncsi, de hagyd meg nekem azt a szociális dolgot, hogy ha hülyének tartasz, akkor alanyi jogon én is annak tartsalak. Köszönöm!
Amit csinálsz kb. olyan, mintha afrikai bantu néger akarna KKK tag lenni!
Lehet máshogy szocializálódtunk, de nem hiszem, hogy a beilleszkedés legcélravezetőbb módja ha fikázod a közösséget összetartó ikont (lásd GS).
Én is csak azt javaslom, hogy gyere el egyszer egy közös gurulásra, ahol legalább megnézheted magadnak azokat, akiket leszólsz, hátha be tudod bizonyítani, hogy az okoskodásod ellenére mégsem vagy akkora farok
"Te a kutyám vagy, érted?
A saját rabszolga kutyám.
Én mentettem ki a seggedet a börtönből.
Én mondtam, hogy együttműködő tanú vagy,
És ezért az én kutyám vagy,
És ezért amikor füttyentek táncolsz,
De addig nem ugatsz.
Befogod a szád, egy szót se szólsz.
Jó kutya leszel, világos!?"
Én már öreg vagyok bohócnak, maradok a hagyományos síelésnél + snowboardozásnál.
Még fiatal voltam és bohó, a haverommal rendszeresen felmentünk este busszal a várba, oszt görkorival az Attila út felé leereszkedtünk a hajtűs részen. Azt már nem is említem, h a 4-6 villinger hátsó ütközöjébe kapaszkodva is húzattuk magunkat korival 1-2 megállónyit.
Mellesleg qrvára utálom ezt az enyém hosszabb és vastagabb óvodás fikázást. Blueval értek egyet, de ezt már egy párszor kiveséztük.
Mindenkinek örülni kéne, h van motorja és a másik is megteheti, h motorra üljön, bármilyen járgány legyen az. Sokan elfelejtik, h elsősorban pont ez köt össze bennünket, h van motorunk, egyébként nem is néznénk a fórumot.
Szal, máskor inkább egy rockkoncerten menj le kutyaba, aztán így elkerulod az ilyen dolgokat. Azok után meg amiket leírtál,eleg érdekes hogy próbálod a falkat bevonni, legalább lennél nagy küzdő mint a törpe volt anno, aki nem bújt a hatatok mögé. Tudod én nem azt írtam hogy meg nem értett hülyék társasága vagytok, és egyenlőre gs-t lehugyozo kép se került ki ide, és nem is fog.
Úgyhogy abba is hagyhatod a dolgot, nyugodj békében.
Szerintem a tegnapi kutyalkodasodra se volt se itt, se ott senki kíváncsi, de hagyd meg nekem azt a szociális dolgot, hogy ha hülyének tartasz, akkor alanyi jogon én is annak tartsalak. Köszönöm!