Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen nagy vezetési élményt ad.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_zoomer-7394150

...tudom
, sokan szeretik itt a robogókat!
Helyes!
Mondjuk nekem sem ártana gyúrnom egy picit, a múltkori vállbanyilalós, lassan oldalára eresztős performanszom után...
szia,
Lovinak pont jobb tükre van
Sziasztok!
Rég voltam már fent, most újraregisztráltam.
Segítségeteket szeretném kérni!
Ha bárkinek van, vagy tud eladó első sárvédőt, jobb tükröt GS500F-re, azt megköszönném, ha értesítene. mail címemre küldene üzenetet.
Most jár le a műszakim a motoron és szeretném levizsgáztatni. A tükör volna fontosabb, ha valaki kölcsön tudná adni a vizsga idejére, az is segítség lenne.
Vácra szoktam járni vizsgáztatni a kpm-hez ( rutinpálya mellett ).
Segítségeteket előre is köszönöm!
Roland.
Hát ha fenékre és hasra "gyúrsz" , akkor a súlypont máris lejjebb kerül...
mire oda jutok, hogy meglesz addigra kigyúrom magam és simán meg fogom tartani még ha dőlne is...
Magasan van annak a súlypontja, és tuti drága hozzá a kuplungkar!
nem adom...
rám gondolt Lovi
848?
Az nekem jöhet! Majd átfényezem tűzpirosra.

Simán jöhet!
Ennyire kiestem a sörvásárlásból, hogy még ezt is elfeledtem
Móni bike
Én is poénból ittam először banános sört, de nekem is bejött Ilyet:
http://www.venenum.hu/belga-gy...

Fehérváron a belga sörözőben van még pár igen jó ital, bepróbálgattunk már néhányat. Duvel pl. az egyik személyes kedvencem, vagy a Hoegaarden Grand Cru is nagyon bejött. Kedvenc még a Hoegaarden Verboden Frucht is.
A belga sörre még spórolok
A Leffe tényleg finom, de még attól is jobb az Oberdorfer. Az Edelweiss-t valahová a kettő közé teszem, főle csapolva rizzsel és citrommal...
1895-öt akartál írni.
És tényleg! A "nagy sörteszt" után Pilsnert, meg 1895-öt próbáltam felváltva, és tényleg nagy hasonló. Mindkettő erősen komlós, pilseni típusú sör.
Nekem konkrétan 1-2 citromos Gösser után megfájdul a gyomrom. Mondjuk régen volt hogy ilyet ittam. Nem is jutna eszembe. ha sörözni van kedvem, akkor én sört iszom...na de az a 800 Ft-os sör amit belinkeltél.
Egyébként ha ilyen ínyenc vagy, akkor igyál felső erjesztésű belga söröket. Nekem egyik kollégám ajánlotta például a Leffe -t. Nem rossz, nem rossz, de 350-400 Ft/3.33 dl?
Amikor még ittam sört, a Soproni 1892-esét tartottam a legjobbnak (a Saazer-komlóst). Persze amikor elérték a sörök árai a lélektani határt, elég könnyen áttértem a fröccsözésre
Amit nem ismersz, azt ne kritizáld!
Minek ízesíteni, a sör úgy jó ahogy van. Én egyébként a meggyes szoktam inni.
De ahogy Kádár elvtárs mondta vala:" A krumplileves az legyen krumplileves!"
Az ízesítettek nem jönnek be.
Én nem vagyok olyan rutinos ivó, mint néhány fórumtársam.....így ha ritkán iszom az Heineken vagy Gösser. A keserű cseh söröket nem szeretem.
Legutóbb én ezt ittam, amit Tby-nak is ajánlottam.

Nem akartam elhinni, hogy a banán ízét bele lehet vinni, pedig DE
Pénteken kaptam szilvás sört az egyik kollégámtól.
Finom volt, de nem fogok rászokni...
Egyébként a múltkor minden jobb sörből vettem egy/kettőt, és felváltva ittam őket...nem voltam elájulva tőlük.
Ha boltban veszek sört akkor ott a legjobb választás számomra a Pilsner Urquell. Persze kétszer annyiba kerül mint a kedvenc házi söröm, ami szerintem még finomabb is, csak hát kicsit messze van.