Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láncot? Puszta kézzel irtom a népet!

Most abban bízom, hogy lakott területen (pl. a nagykőrösin befelé, vagy az M1-M7 bevezetőn) kaptak le, mert akkor "csak" 30e körül lehet, viszont ha az M0, vagy a 4-es, ott már van miért aggódni.

Miért nem bírtam elengedni azt a Passatot?!
Láncot vegyél, ne kipufogót...

Mindegy milyen, csak legyen bebugyolálva, meg minél vastagabb legyen!
A végsebesség hitelesítési bizottság
Lehet bebukik a kipuff project, muter most hívott, hogy jött egy ajánlott levelem a szombathelyi sünfészekből

Tuti nem céges kocsira, mert akkor onnan már szóltak volna, nem marad más csak a motor....

Lehet drága lesz az a próbálgatás?!

(többet akkor tudok, ha megkapta, mert nem volt otthon így az átvétel elmaradt, mehet a postára, de hogy a héten mikor?! )
Ja a mai napig bírtam
Fizeted?
De most komolyan a Horn Gyula és a fején lévő ketrec jutott eszembe.

Életbe nem költenék ennyit plexire meg zselés faszságokra mint a Banditosok.

A vicc hogy gyári zselés ülést akartak eladni márkakereskedésben............Nem olyan vödörméretű kuffert mint amit a kárpitosok csinálnak hanem kinézetre ugyanolyat mint a sima de nem kellett.
Mert 42e lett volna.Nem 70-120e................42.Gyáriban.
.......nem erezne a szelet,megvadulna!
Jézusszentisten.

Inkább a rituális halál.
Ilyen márpedig nincs!
Ezzel pedig még a kényes seggű és szélérzékeny banditosok is maguk közé fogadnának
Már ezt is eretnekségnek tartom.
link
Sziasztok.Tudnék vásárolni egy Gs 500 üzemanyagtankot,de a csutkakormányos gs tankja,nekem viszont már a 2001 es tipus van.Kérdenem,hogy a régi tank jó e az enyémre?Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a műszerfalba a visszajelző izzók foglalata milyen? T10-es?
Megér ennyit a próba is, ha többen mondjátok, h az ETZ jó akkor megveszem. Mégsem közel 30k mint a gyári.
vernyul a megoldas!
Az. Baromi kényelmes, baromi könnyű (üvegszálas) rendkívül jól néz ki.. és a lélektani határ körül mozog az ára.

A mostani sisakom meg még jó lesz egy darabig másodhegedűsnek.. üvegszálas kompozit sisak ez is, elvileg ezeket nem kell 5 év után leselejtezni.
Viszont öregszem.

Most lőttem ezt.

De ha a sisak tetejét rángatja megy vissza az ebay-re.
Ez a helikopteres utánérzés...................hát a büdös életbe nem lesz többet nyitott vagy csak felnyitható sisakom az biztos.
Ezert mondom az elkepzelest.....

En specc a robogora vettem egy bringas kormanyt 700ert..

Mivel rovid volt a regibol rahegesztettem 7-7cmert
Osszecsiszoltam,lefujtam es kesz
....

Megse 2-3000ft volt:)
Mondjuk arra nagyszerű volt az idő, hogy újra megtapasztalhassam milyen is (volt) nyitott sisakban motorozni. Annyira szakadt hogy kb semmit se lehetett látni lehajtott plexivel... hát mondom nem lesz gáz ez ekkora szélvédővel, felhajtom. Hát a faszt..70-80-nál is ugyan úgy kaptam a tüskéket az arcomba mint kis sebességnél.

Két vagy három hete voltam a Shoxban.. és hát véletlenül felkerült a fejemre az AGV/Diesel Hi-Jack nyitott sisak. Eddig is nagyon tetszett, de élőben sokkal jobb. Már majdnem biztos vagyok benne hogy jövőre veszek is egyet, mert hihetetlen milyen jó a cucc...(esőben meg majd arra gondolok, hogy szar-szar ez így, de milyen stílusos vagyok )

Egyébként meg elég nehéz megállni, hogy ne vegyem meg még most.. de igyekszem meggyőzni magam, hogy télen csak a garancia ketyegne róla, mert hogy 10-15 fok alatt nem nagyon venném fel az is biztos. Azt hiszem ez egy erősen emocionális döntés lesz (ritka nálam.. )
Már én is egy hete kocsizok.

Móni még fiatal, bírja a szántást.
Sziasztok!

Móninak esetleg egy ilyen? Ezzel még tovább is mehetnél, még a lányokat is vihetnéd!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/jawa/jawa_360-7387053
Szerencsére a H100-ason egyetlen dolog patent mostanában.
Ez a fűtés.