Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egyszer kaptam, de már nem emlékszem. Az emlékeim egy olyan sötét szobájába zártam, amit sosem szeretnék újra kinyitni.
Hogy n;z ki egy ilyen szombathelyi levél? Csak hogy hitelesen lehessen utánozni
Régebben mi a mikulás csomaggal vicceskedtünk így. Egymás kocsijára pakolgattuk.
Eddig is az volt, nem?
csak ha 'Ő" begurul. (igaz csak 40 napig , ami örökkévalónak tűnt, és mégis milyen nagy gebaszt csinált... )
van másik jelölted, vagy ajánljunk ...?

(lovinak meg : ! )
Ne feledd a nagy igazságot: örökké nem eshet :D
eLADÓ A MOTOROM...mert most megint ez jutott eszembe
Azért ezek a szombathelyi levelek igen csak meg tudják állítani az emberben az ütőt.
Esküszöm jövőre április elseje előtt elgurulok Szombathelyre, és minden motoros ismerősömnek feladok egy levelet.
M1 bevezetőnél még a fix előtt néha ott "sündörögnek"...
Mert más alkat vagy.

Tudja fene.
Gondolom igen.De ki tudja mikor van benne és mikor nem.nameg most ezerszám lesznek.
Sosem értettem miért jó elkölteni 1 v. 2 egyhetes túra árát egy olyan kipufogóra, amit nem is az adott motorhoz fejlesztettek, és még ráadásul hangos is.
Ha szép hangot akarsz, akkor vékettő.
Egyébként ez is azafajta doboz amiben csak alkalmanként van kamera.. nem?
Hát.............új hiteles motor Állandó TT kényszer szóval vanitten píz.
Most néztem, ha M0, akkor max 200k, ha 4-es, akkor max 300k
Szerintem minimum 10 éve ott van.
Nem is megyek ott 100 nál többel.
Fingom sincs miafenéért mennek ott az emberek 140-el.
Sok a pénz vagy kevés azt ész.
Megjegyzem. Kösz

Mondjuk ezen a szakaszon még csak a GS-sel voltam.. nem is volt meg bennem a kényszer hogy 100 110-nél gyorsabban menjek vele itt.
Reménykedj hogy nem a Passatban volt a műszer
Hol van? Street viewn mutasd lécci
Hogy a pi....ba lehet az M1-M7 bevezetőn trafit fogni.
Fix van rajta tudod a helyét.
Nekem két láncom van, az egyikkel a motort zárom le amikor parkolok, a másikkal pedig a rendszámot... két műszaki vizsga között