Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elképzelésem az, hogy a jelenlegit kukázzam bizonyos okok miatt és ha már bontok akkor jó lenne valami ami kicsivel talán szélesebb (nem kötelező) és magasabb (ez a fő szempont), de legalább olyan legyen mint a régi magasságra és szélességre.
Itt néztem, ezért el is tudok menni: http://www.futarmotorosbolt.hu...

Hátsó index is kellene a motorra mert elhagytam a sárga fedelét és nem tudok szerválni: http://www.kephost.com/images4...
B***tt kátyút kiráznak mindent.
Nos.......

Milyen az elkepzelesed? Mindent az befolyasol.
Nekem anno egy LSL lett veve. Kicsit szelesebb de szerintem jobb is volt.
Az akkor 10e volt. De ahogy irtak a simson-mz is szinte ugyan ez.
Nezd meg a www.mofaker.hu oldalon
Etz kormany 2660ft
Simson 2310ft

Csupan 1-1 lyukat kell majd furni bele ahol a kormanykapxsolok tuskeje befekszik
Én ma reggel gyakorlatilag egy nyári felhőszakadásban (a hőmérséklet azért közel sem volt nyárias..) motoroztam be Szegedre, hogy otthagyjam a motort a szervizben, aztán meg egyből libbentem is át a fogorvoshoz... Ennyire egy elb*szott reggelt
Külön-külön se kellemes a történet, de így együtt.. Nem szálltam még ilyen undorral motorra reggel
Láttam ma a kocsimból több motorost is. Gondoltam, hogy kemény legények, (de hogy még a leányok is ) biztos nem hobbiból motoroznak. Mz-s koromban én is télen-nyáron bármilyen időben minden nap.
Én kezdek kényes lenni.
Szerintem így is jól teljesítettem ezt a szezont
Az enyém is kicsit bumszli de ez azért már túlzás.
Reggel még nem is volt hideg...de haza felé minden amit felsoroltam együtt véve már sok volt.
Meguntad?
Én egy hónapja kocsival járok.
Itt vásárolt már vki? http://www.futarmotorosbolt.hu...

Melyiket ajánljátok? Nekem az ETZ áll közel ahhoz ami jó lehet.
Kemény voltál, hogy egyáltalán ma bevállaltad.
meg lehet nézni? van képed róla?
Mai nappal bezárult a mocival való munkába járás.
Ma alig vártam, hogy végre haza érjek (eső, csúszós út, sötét, vakító autók, hideg...stb. ).
Kár keresgetned tovább, ilyen áron nem találsz. Én nyáron tettem rá és tökéletes.
Lehet, hogy megjátszom még akkor is ha nem jön be. Köszi! Persze várok még tippeket. 10k-t szánok rá.
2666 pénz kereken plusz posta.
úúúú az marha drága! A gyári GS kormány 27968ft. Oké ez kezdetnek nem rossz! Szépen sorban mindent. Kormánysúlyt még nem tudom, lehet, hogy csak kezelésbe veszem, lefújom más színre. Ami még nekem kell az a gyújtás fedél a blokk jobb oldalán. Az sem baj ha borult gépről csak legyen. Ha nem marad a gyári 13k-ért.
Igen.
Minden szép öröm és bódottság.
Mofakernél talán 2-3e forint.
És az éppen olyan vastag (kapcsolók és rögzítés miatt) ami nekem jó? Sajnos nem értek hozzájuk. Hm hm hm! Valami kell szezonra az fix.
MZ kormány.
Komolyan.
szia! Te vagy ha jól gondolom a GS500 guru. Tudnál ajánlani kormányt nékem? Olyat mint a gyári vagy picit magasabbat. Lehetőleg nem 30k-ért amivel fenyegetnek.
Szia!
Rendben, köszönöm a segítséget!
Írok neki.
rajta vagyok
Szia,
nem nekem nincs eladó, de Lovi81-nek biztosra tudom, hogy van egy jobb oldali tükre. Én még használom a mocit, neki viszont már másik gépe van így biztos tudsz vele egyezkedni.
Minden nap beszokott jelentkezni figyeld a fórumot
Szia!
Ő a te géped? Neked volna 1 eladó, vagy kölcsön a vizsga idejére?
Mostanában nem jártam itt, még nem tudom mindenkinek a nevét sajnos.