Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ittál idén sört?

Még ha szilveszter másnapján írod , hogy idén még nem ittam , de így?!
Simson gagyi rezó

Én úgy tudom , hogy ennek legjobb ha marad a gyári!
Üdv all

olyan kérdésem van hogy melyik sport kipufogó ideális a motornak?
Köszi, bár engem annyira nem érdekel a dolog, mert amire megtanulnék jó sört főzni, tuti szomjan halnék.
Egy pár percig komolyan elgondolkodtam, hogy jövőre összeütök egy adagot... aztán eszembe jutott, hogy idén egy csepp sört se ittam... akkor meg minek?
Ez ugyan nem a hatályos jogszabály szövege, de ha érdekel, megnézhetem azt is.
Házi sörfőzés
Nahát, ilyet még nem láttam...ha erőt veszek magamon vagy inkább a lányokon akkor csinálhatnának ilyesmit...
Ne utasítsd el míg nem kóstoltad.
akkor inkább fagyálló...,
Szerintem simán lehet, ha már pálinkát lehet főzni. A kutya nem szólna érte.
Van egy kollégám, az főzi is magának...
Egyik ismerősöm 2000-es japán GS500-a eladó.
Még nem töltötte fel egyik oldalra sem, de agyon szép állapotban van. A2-vel vezethető.
Kék színű naked. 70 000 körül van benne. Vannak rajta pár extra cucc, (túrakormány, krómozott index, kényelmes ülés) de az eredeti alkatrészek is megvannak. 350 e és 400 e között szeretne érte kapni.
Tsanyi te láthattad is a verdát Tatabányán az SCI-be. Mondta a tulaj hogy beszélt is veled.
Ha tudtok valakit akit érdekelne szóljatok, mert a tulaj túraenduróra szeretne átnyergelni.
Szóltam neki hogy tegyen fel valahova hirdetést hogy legyenek képek.
Egy kumisz party-ra meghívlak majd....megfejjük a szomszéd ló nevű kutyáját és a tejét a számban erjesztem majd 2 napig és azt ihatod.
kumiszt ... ?
Hiába ha nem tudjuk, hogy kell....ha nem engednék, de tudnék csinálni pont nem érdekelne... ...,de hát nem tudom.. ...így marad a bóti...
Esetleg megengedhetnék hogy otthon évi 200 liter sört főzni lehessen.
Mint a bóti....csak annyira....vagy kevésbé?
Pedig már épp arra gondoltam, megírom neked PÜ-ben... de ha nem, hát nem
jól van na......nem biztos, hogy tablettás .........granulátumos
A bóti üveges mitől nem tablettás? ...azoknál még nagyobb az esély...
Újabb műanyag palackos, tablettás sör
ez aztán időzítés ! most hozták meg a házi páleszt ...
jaúúú ...
TOM MARKET ?
Lassan én sem fogok reggelente már útnak indulni vele...még a hét elején aztán előkerül az autó
hol vazze ? most mondod , mikor 40egynéhány év után elköltöztem onnan ...