Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiszi a piszi!
Mennyibe van literje?
Én ma még utoljára betankoltam, valószínűleg idén már több motorozás nem lesz.
Szépen lemostam, lefújkodtam a láncot, teletankoltam. Akksit még nem vettem ki, és a ponyvát sem dobtam rá, hátha...
Zámoly helyett inkább Budaörs..., valami Isteni jó fajta!
én má' dafke nem akarom tudni !
Most már értem. Megtalálod a linkben a válaszom.
Az jó lesz, mert már alig tudok aludni.
Akkor én majd megyek és meglesem ha nem vagy hajlandó elárulni.
Milyen listát?
Mindkettőt utalni kell.
Biztosítást is meg a baleseti adót is.
A biztosítási adót is...

Ha a súlyadóra gondoltál az értelemszerűen az önkormányzathoz utalandó...
Eddig mindig csekken fizettem, de most az éves átutalást választottam. Itt csak az éves biztosítási összeget kell átutalni a biztosítónak, vagy az összeget + adót?
Bármire jó.
Nem volt ilyen opció.
Most a kocsimra kötöm a biztosítást. Gondolom ez nem rendszámhoz kötött, mert motorral sokkal többet tankolok.
De ne a premio legyen hanem a flotta plusz.
Ja.
Lassan 2 éve.
Zoli32!

Neked ugye van Agip -8 Ft/literes kártyád, amit kötelező biztosításkor tudnék bepipálni. Azt írja ingyenes. Tényleg ingyen kipostázzás, és semmi plusz díja nincs? És tényleg minden Agip kúton -8 Ft / liter?
Azért azt a listát mégis mellékelhetnéd....
Én nem azt mondtam, hogy középen gyenguska, hanem hogy 5000-ig nem baráti használni.. Hogy addig egészségtelen a járása, ami természetes egy 1000 gsxr-től is, semmi baj ezzel, egyszerűen nem abban a tartományban kell tartósan menni vele. De itt se 5000-nél vagy alatta egykerekezett. Ezt ő is tudja, csak védőügyvédkedik a szeretett motorjáért. Nekem sincs semmi bajom különben egy ilyen ezres sportmotorral, attól még, hogy tudom, hogy nem szerencsés ötezer alatt használni. Szóval csúsztatott a srác, de egyáltalán nem haragszom rá. A szenvedély beszél belőle.
És hová mész vele, Bilbaóba?
Nézd meg ezt.. megszólított vagy (kommentek)
Na annyiért nem kéne. Akkor már inkább visszaülnék egy FZ6-ra. 5000 fölött tartva a fordulatot kiváló motor. Néha vágyom még rá.
Most néztem... van '92-es majdnem 900-ért is, meg egy másik bő 700-ért. Szóval a 600+-szal még alá is lőttem a közepét kicsit.

Kétségkívül kiváló motorok, bár nekem azért kicsit meredek ebben a korban (már öreg, de még nem eléggé) ez az árfekvés.
Jellemzően 500+ nem ritkán 600+

Néha vannak ennél olcsóbbak, de azok jellemzően leselejtezett rendőrmotorok.
Milyen árban mennek?
Sajnos azok drágák... bár én is efelé a típus felé orientáltam Dokit.
OK. Sztem. BMW K75 lesz neked a befutó. Sztem. jó döntés lenne az igényeidnek.