Hiszi a piszi!
Mennyibe van literje?
Én ma még utoljára betankoltam, valószínűleg idén már több motorozás nem lesz.
Szépen lemostam, lefújkodtam a láncot, teletankoltam. Akksit még nem vettem ki, és a ponyvát sem dobtam rá, hátha...
Eddig mindig csekken fizettem, de most az éves átutalást választottam. Itt csak az éves biztosítási összeget kell átutalni a biztosítónak, vagy az összeget + adót?
Neked ugye van Agip -8 Ft/literes kártyád, amit kötelező biztosításkor tudnék bepipálni. Azt írja ingyenes. Tényleg ingyen kipostázzás, és semmi plusz díja nincs? És tényleg minden Agip kúton -8 Ft / liter?
Én nem azt mondtam, hogy középen gyenguska, hanem hogy 5000-ig nem baráti használni.. Hogy addig egészségtelen a járása, ami természetes egy 1000 gsxr-től is, semmi baj ezzel, egyszerűen nem abban a tartományban kell tartósan menni vele. De itt se 5000-nél vagy alatta egykerekezett. Ezt ő is tudja, csak védőügyvédkedik a szeretett motorjáért. Nekem sincs semmi bajom különben egy ilyen ezres sportmotorral, attól még, hogy tudom, hogy nem szerencsés ötezer alatt használni. Szóval csúsztatott a srác, de egyáltalán nem haragszom rá. A szenvedély beszél belőle.
Mennyibe van literje?
Én ma még utoljára betankoltam, valószínűleg idén már több motorozás nem lesz.
Szépen lemostam, lefújkodtam a láncot, teletankoltam. Akksit még nem vettem ki, és a ponyvát sem dobtam rá, hátha...