750 Ft-ért vettem a chiliset, de volt szilvás, sima barna és világos, meggyes (nem mellesleg 2013 Bp. Octoberfest Díjnyertes) ...stb., mind egy áron
Budaörsön nem tudom mennyibe kerül (Isti: a cimkéjén olvastam hogy az üzletük a budaörsi Tesco üzletsorán van), én a SYMA-ban találkoztam a standdal a cipő és ruhavásáron
Tby: respektálom a korod és az ügyességed, de ha nem mondasz egy általad jónak mondott sört azonnal, seggberúglak
Az én kedvencem az Oberdorfer Weissbier. Nagyon sok félét kipróbáltam már, de mai napig is, ha valami újdonságot, vagy általam nem ismertet látok a boltban megveszem, viszont eddig ez vitte a prímet
A Culinaris-on egyébként is sokféle ilyen különlegességet lehet találni, de nem mondom, hogy innen rendelj, előbb nézd meg Auchan-ben, nagyobb Tescoban, mert simán lehet olcsóbb. A banánkenyérsört pl. kimondottan ajánlom
Hogyne, munkába, 24km Kicsit hűvös, kicsit sötét, de a mienk A lényeg, hogy most se eső, se köd, így eleget láttam motorozni. Azért csak vigyázva, a héten láttam őzeket meg rókát is a környéken (Bakony keleti csücske), ezek már csak ilyenek.
Minek is vettél újat? Csak a vizsgákra, aztán megy vissza a hangszer?
Egyébként voltatok ma valamerre? Én mentem egy 100-ast és nagyon élveztem!
Kemény hónapok elé nézünk...
Azért mert a GS nem olyan motor, ami tiltás környékén szól jól. (de ugyanez igaz az összes 2 illetve egyhengeresre)
Például én gyári dobbal nagyon szeretem a hangját motorfékkel 4000-ről 3000-re. Szeretek vele így haladni a városban, hogy felviszem kicsit a fordulatot, majd elengedem a gázt, és hagyom duruzsolni, majd újra meg újra...
Egyébként ha tényleg akarsz rá rakni valamit, akkor valami jó nagyot és öblöset, akkor olyan hangja lesz mint a disznó.
Páran itt a gyári dob végéről vágták ki azt a pár centis csövet, és már attól hangosabb lett.
Eleve "szezonálisan" (kb. nyár elejétől szeptemberig) fogyott nálam a sör eddig is, csak melegben ittam. Viszont idén februárban sikerült feltöltenem az 50 literes rozsdamentes, ejtőfedeles bortartályomat a kamrában, és hát... onnantól inkább szódára költöttem
Ilyenkor mindig erős kísértést érzek, hogy jól odavágjam, hogy a gyári. De inkább hallgatok, nem akarom elrontani mások örömét, csak mert szerintem körülbelül annyi értelme van egy sportkipufnak, mint egy oppai egérpadnak
Budaörsön nem tudom mennyibe kerül (Isti: a cimkéjén olvastam hogy az üzletük a budaörsi Tesco üzletsorán van), én a SYMA-ban találkoztam a standdal a cipő és ruhavásáron
Tby: respektálom a korod és az ügyességed, de ha nem mondasz egy általad jónak mondott sört azonnal, seggberúglak
Az én kedvencem az Oberdorfer Weissbier. Nagyon sok félét kipróbáltam már, de mai napig is, ha valami újdonságot, vagy általam nem ismertet látok a boltban megveszem, viszont eddig ez vitte a prímet
A Culinaris-on egyébként is sokféle ilyen különlegességet lehet találni, de nem mondom, hogy innen rendelj, előbb nézd meg Auchan-ben, nagyobb Tescoban, mert simán lehet olcsóbb. A banánkenyérsört pl. kimondottan ajánlom