Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon pöpec a gép
Miből gondolod? Másfél percnél vitatkozik a rendőrrel...
Zsír gumik Debrecenből 1 nap alatt. Nekem 65 a vége 50 kényelmes utazó. Többet nem is várok tőle, meg nem is értek hozzá. De csodálom azt az elhivatottságot ahogy ti nekiláttok tökéletesíteni. Ha gyorsabban akarok menni felülök a nagytesóra.
Megkülönböztetett jelzéssel könnyű!
Ebbe csak belenyugodni lehet.

A régi Yamaha MINT-em is 5-öt evet, pedig ugye ismert mekkora....
Alapjaiban mind a 2 SR-t is belőttem 5L-re.....
Most a "nagy" azért eszik többet, mert ugye azt hittem 70-es, és adtam neki 21-es karbit. Plusz ugye Sport szűrő, Leovince cső....vagyis nyitott kissé...de megy is:-)

Akinek a fogyi a számító tényező?
4T robi.....
nem is megy, de csak 1-2L-ert eszik....
Lehetséges!
A tárcsák teljesen összenyomva 16,8mm vagyis a büdös életbe nem fog a 16,5-ös szij felmenni.
Ez ügyben lehet megkereslek....

Tegnap sajna kiderült....
NEM 70-es a henger.....darabokra szedtem, mert tényleg már dührohamot kaptam, hogy mindenkinek (sokaknak) megy 75 környékén a sima 50-es.
Ekkor láttam......Polini.....cikkszám....
Net - rákeresés....
Ez bizony csak 50-es....

Szóval meg is nyugodtam egy pillanatra. Ha 50-es, de megy 81-et, akkor az azért jó:-)))

A fullos olaj? Ebbe Én is azt használom, mert érezhetően többet megy, mint a pókos.....
Ez csak poén volt részemről itt....

Most nézegetem....
70 környékén már meglehet csinálni 70-esnek....
A dilema? még teszek hozzá egy kicsit és lehet venni egy másik mocit... vagy fedezi a 2014-es túrát ez az összeg.
Szóval egyenlőre befejeztem az építést. Majd meglátjuk mit hoz a tavasz:-)))

M5-ös főfúvókád (dellorto) nincs véletlenül 70-80 közt?
Adnék cserébe M6-ost:-)))
Mert ha viszont 50-es, akkor ne zabáljon már 6,5-öt:-)))

Még ha a robin tényleg csak ON és OFF állás van a gázkarnál:-)
A marha állatja! Dolgozik benne a krokodil...
Hát azért ez a csávó megérdemelne egy ólmot a fejébe.
Nem egyszerű eset.
Lehet tanksofőr volt az uralon túl csak leszerelt.
Szívesen.
Nincs mit!
Jahhh,az a 2,5cent nagyot tud ütni!
Móni, Widi köszi!
Ja! Ezer fordulattal előbb jön a nyomatékcsúcs, ami azért számíthat. A 87 Le-t sokan kevésnek találják, de pont ettől lesz nyomatékos középtartományban, ahol leginkább használatban van, a Hornet elbűvölő 102 Le adata úgyis csak magas fordulaton jön, tehát gyakorlatilag délibáb, cserébe ehhez alul még gyenge is. Szóval szerintem rendben van ez a koncepció. Állítólag jó a fogyasztása is. Külsőre sztem semmi különös. Pl. a váz kimondottan kommersz megjelenésű, persze ettől még valószínűleg kiválóan funkcionál és kezesbárány. Kicsit lehetne könnyebb. Szívesen kipróbálnám.
Picik nekem köbcentiben.
Gondolom jobb minőségben.
Nekem a Hornet+az előző 600f ütősebbnek tűnik,ezek túl bársonyosak lesznek.....
Délután minden képe, de reggel ismét hideg lesz, jól be kell öltöznöm.
Igen és tudom csak óvatosan!
Holnap viszont motoroos idő!
Egy az egyben bandit clone, valamivel könnyebb kiadásban...
Nálam 4,2 a minimum rekord,vmi 200cm3-s robogót követve Balaton kör,a max 8,5l,200km 1 óra alatt.........mondjuk laza csuklójú vagyok.
Ja, olaj lesz az.