Mivel út közben sincs sebesség, ezért csak 1-2 percig járatom a motort, amíg becsukom a kapukat és kisétálok az utcára. Majd bemelegszik útközben, 3-3500-as fordulat fölé úgyse nagyon megy, az elején meg pláne. Így is sokat eszik, hát ha még járatnám is.
Köszi szépen Azt azért nem, de régóta szemezgetek vele. Meg vagyok már olyan öreg, hogy emlékszem az első cikkekre ami az autó-motorban megjelent róla.
Én mostanság napi 2x7 kilométert használom ingázáshoz a motort (ha van más is akkor azért ennél több megy bele..és ha már van motor, akkor hajlamos az ember összevissza szaladgálni). Tulajdonképpen röstellem is, hogy csak ezért képes vagyok beindítani. Meg ha jobban belegondolok, ha tényleg nincs más dolgom ezen kívül, akkor össz-vissz jó ha fél órát nyerek vele egy nap alatt. Szóval ez igazi luxus... Ma mondjuk mentem olyan 23-25 kilométert, de ez is 3 hidegindítással volt
Jövőhéten viszont már sofőr visz
Csak az öltözködés biztos elvisz 2x5 percet.. (kell ugye térdmelegítő arra egy térdportektor, aztán a derékmelegítő, a gerincvédő, a maszk, a sisak, a kesztyű meg a dzseki.. meg bent le is kell zárni a motort, szóval nettó rábaszás az egész ) plusz az út 15 perc.
BKV-val irányonként (ha nincs dugó) 30 perc az egész plusz kétszer 5 perc gyaloglás.. szóval csak az életstílus kedvéért csinálom, mással nem tudom megindokolni azt a heti 4-5 rugót amit csak erre elpacsálok... fölöslegesen
Pecázni siklóernyővel? Egyszer elstartoltam a százhalombattai Duna-parti löszszakadékról és a vízben landoltam, de halat nem fogtam vele viszont a sodrás majdnem elhúzott a térdig érő vízben. Halat azt nem fogtam vele. Viszont ez már az enyém. http://aprod.hu/hirdetes/yamah...
Gondnak nem gond, de:
- Hidegen eszik és kopik messze legtöbbet - bár amíg ezen nem csodálkozol, egye fene. Viszont én mindig írom, és hát kurván néz ki a logban
- Míg kétszer átöltözök rá/róla, biciklivel simán odaérek.
- Mégis mozogjak mán, tápos informatikus
Igen digitális volt a szentem.
Anno akkor egy 20 KG-val több voltam.
Meg lököttebb.
De féltem tőle.
Gondolom kétszer úgy megy mint a másik.
Jövőhéten viszont már sofőr visz
Csak az öltözködés biztos elvisz 2x5 percet.. (kell ugye térdmelegítő arra egy térdportektor, aztán a derékmelegítő, a gerincvédő, a maszk, a sisak, a kesztyű meg a dzseki.. meg bent le is kell zárni a motort, szóval nettó rábaszás az egész ) plusz az út 15 perc.
BKV-val irányonként (ha nincs dugó) 30 perc az egész plusz kétszer 5 perc gyaloglás.. szóval csak az életstílus kedvéért csinálom, mással nem tudom megindokolni azt a heti 4-5 rugót amit csak erre elpacsálok... fölöslegesen
- Hidegen eszik és kopik messze legtöbbet - bár amíg ezen nem csodálkozol, egye fene. Viszont én mindig írom, és hát kurván néz ki a logban
- Míg kétszer átöltözök rá/róla, biciklivel simán odaérek.
- Mégis mozogjak mán, tápos informatikus