Nem baszod... te még mindig olvasol minket?
Mondjuk így végiggondolva, jobb, mint az Index.
Azért most már lassan 3 éve nem sikerül gurulnia a GS/ER bandának... pedig még egy parkban is laktam egy kollégáddal... igaz szegénynek már nincs meg
Na rántsuk be Dipshitet, mert rám fér a röhögés
Oda nagyobb motor kell....ataa könnyű és manó méret (húú most mérges lesz rám ) Én nagyobb és nehezebb vagyok...atáé burkolt az enyém csupasz...
..báááár az enyém lehet ,hogy odab...ná atáét ha egy manó vezetné
Rajtad kívül vagyok még másnak a céltáblája (vagy nevezd, aminek akarod)?
A pozitív meglátásaim közé azokat sorolod, amelyek arra vonatkoznak, hogy szerintem is ki fogok kopni, vagy hogy nem megyek másokkal motorozni?
Na az a másik, mi faszt másznak össze vissza, üljenek buszra, vagy maradjanak otthon, taxizzanak...de ez az örökös izgés mozgás, na ettől is agyfaszt kapok!
Egyébként most védeni fogom Dokit, mert múltkor már nem is volt lassú, jött rendesen. Abban igazad van, hogy ne veled, Ataa-val, vagy Dani/XJ-vel kell motoroznia. Nekem nem bassza fel az agyam, ha nincs rá időm, nem válaszolok neki, ha van és tudok, akkor segítek.
Egyébként, ha nem lenne Doki, nem is tudnád, milyen gyors vagy, mert nem lenne kihez viszonyítani... ha Ataa-nál szeretnél annyival gyorsabban menni, mint Dokinál, akkor ma már látogathattalak volna a temetőben, szóval jól van ez így.
Látom a temető nem igazán higgasztott ma le... mondjuk engem se a kibaszott bringások
Most csak parasztkodok, büdös bunkó autósok, bringások, rolleresek, na meg a kalaposok... az a igazán gáz.
Na megyek ledobom a cuccom azt átülök a kocsiba, mert már hideg van
Egyébként tényleg kicsit fura volt, felfelé konkrétan kettesével mentek a bringások egymás mellett és beszélgettek... lefosták, hogy 5 autó megy mögöttük 5-el...
Nem céltáblának indultál....azzá váltál....ami nem baj azok számára akik még mosolyognak rajta.
Talán te nem is veszed észre de az energia vámpírokat is csak a kiismerésük pillanatáig preferálják...és ez sajnos nem vicc..
De az igazat megvallva a céltábla nem jó megfogalmazás.
Természetesen saját örömödre addig maradsz ameddig valaki válaszra méltat.
..de azért volt pár pozitív meglátásod is ami reményt keltett..
Nem a lelkifurdancs a baj, hanem a papák elővették a ponyva alól a garázsból a Sutyukit és kijöttek hordozni a családot... ma kb. 10 paraszt vágott be elénk, index nincs, tükör minek, záróvonal leszarva, megyünk a temetőbe azt hali. Faszom, nekem viszont nem célom a temető.
Holnap sajna már nem megyek, pedig ugyan mond kis esőt, de még melegebb is lesz tán... Az aszfalt már hideg, kezdik az esők kimosni a kavicsot, néhol falevél... azért ez már nem volt felhőtlen. Ja és a paraszt biriglisekről meg ne is beszéljünk... nem is hergelem magam, nem lett bajunk, fasza volt!
Bírom ezt a fórumot, vki mindig szívja a másik vérét.
Ataa beszól Krissalnak, erre Krissal frappánsan visszavág, Ganja-Doki-Kolondrum meg egymásét folyamatosan, amit azért már egy kicsit unok.
bocsi ataaa
Minek olvasod ha nem birod a tagokat?
En se nezek er forumot.
...az ezekkel alátámasztott logika viszont inkább vicces volt
Mondjuk így végiggondolva, jobb, mint az Index.
Azért most már lassan 3 éve nem sikerül gurulnia a GS/ER bandának... pedig még egy parkban is laktam egy kollégáddal... igaz szegénynek már nincs meg
Na rántsuk be Dipshitet, mert rám fér a röhögés
..báááár az enyém lehet ,hogy odab...ná atáét ha egy manó vezetné
...jajjj...bocsááá..ma brutálisab paraszt vagyok
A pozitív meglátásaim közé azokat sorolod, amelyek arra vonatkoznak, hogy szerintem is ki fogok kopni, vagy hogy nem megyek másokkal motorozni?
Hajrá - végre én járok át röhögni!
Hiába- Isten nem ver bottal...
Egyébként, ha nem lenne Doki, nem is tudnád, milyen gyors vagy, mert nem lenne kihez viszonyítani... ha Ataa-nál szeretnél annyival gyorsabban menni, mint Dokinál, akkor ma már látogathattalak volna a temetőben, szóval jól van ez így.
Látom a temető nem igazán higgasztott ma le... mondjuk engem se a kibaszott bringások
Én szépen rendbe hozom tavaszra a kicsikémet...
Na megyek ledobom a cuccom azt átülök a kocsiba, mert már hideg van
Egyébként tényleg kicsit fura volt, felfelé konkrétan kettesével mentek a bringások egymás mellett és beszélgettek... lefosták, hogy 5 autó megy mögöttük 5-el...
Talán te nem is veszed észre de az energia vámpírokat is csak a kiismerésük pillanatáig preferálják...és ez sajnos nem vicc..
De az igazat megvallva a céltábla nem jó megfogalmazás.
Természetesen saját örömödre addig maradsz ameddig valaki válaszra méltat.
..de azért volt pár pozitív meglátásod is ami reményt keltett..
Holnap sajna már nem megyek, pedig ugyan mond kis esőt, de még melegebb is lesz tán... Az aszfalt már hideg, kezdik az esők kimosni a kavicsot, néhol falevél... azért ez már nem volt felhőtlen. Ja és a paraszt biriglisekről meg ne is beszéljünk... nem is hergelem magam, nem lett bajunk, fasza volt!
Ataa beszól Krissalnak, erre Krissal frappánsan visszavág, Ganja-Doki-Kolondrum meg egymásét folyamatosan, amit azért már egy kicsit unok.
Beszéljünk inkább a szarokról.