Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze ipad...tudjuk mire vágysz.
Majd nézünk neked valami petikét.
Néha úgyis idekeveredik egy-egy buzi, persze a beszólások miatt hamar lekopik.
Szerencsésen megúsztam...jól vagyok, de tényleg
Tudod, tőlem azért nem olyan könnyű megszabadulni...fogtok még sütit enni
Kurva ipad, kijavított...szóval Periké jobb....
Ez a karbis f4, Petike azért kicsit jobb. Egy hibájuk van, kb. 50 ezer körül kell vezérmulanc feszítöt cserélni, de mar arra is létezik megoldás egy manuális feszítő formajaban.
Olvastam mi történt, mielőbbi gyógyulást es ez legyen a legnagyobb esesed! Vigyázz te lány, nélküled teljesen bebuzulna a fórum
Az ördög sosem alszik
De egy az egyben cserélhetnéd rá a GS-t... Periktől meg már hallottuk, hogy mennyire nincs hibája, így kockázat sem nagyon...
"Öreg, mint az orrszarvú"
ataaa, ehhez mit szólsz?:

cibere
Szólítsd nevén az ördögöt és megjelenik...
Ne nevettess, ez gyenge kezdet
Egyszer-egyszer elesettek meg jelenleg esetlenek...
Én is zúztam már meg ott az ujjam, de más miatt. Hónapokig nem volt jó és olyan 2 hétig kb semmi nem ment. (Akkor még nem motoroztam)

Én gyúrom a tésztát, házi a bacon rajta. :D

No én is így vagyok vele, sajnos nem fog kiderülni csak tavasszal, de az olajjal már próbálok alapozni arra, hogy ez csökken. Sokan azzal jöttek, hogy lég-sor2,pörgetés=naná hogy eszi és nem is gáz ha 1000km 3dl, mondtam valamit hirtelen.
Köszi alakul az ujjam, de ez nem fog egyik napról a másikra rendbe jönni.

Az édesre jobban gerjedek...de ha pizza hát azt is szeressem

Több mint amit általában fogyaszt a többieknek...én is most próbálom kipuhatolózni mi lehet az oka.
Szia! Igaz régi HSZ, de kifejtenéd nála mit takar ez és mekkora mennyiség / km?

Jobban vagy már? Mi süssünk? Pizzát nagyon tudok! :)
remek !
eszmecsere kellemetlen perecekkel, heveny sebhelyekkel...
(én kérek elnézést ! )
Igen ezt néztem én is, köszi
Egy ilyet tennék rá.
Hát sajnálom. Új tükör Itt ís van és nincs nagyon messze, M5 bevezető Jag szalon mögött vannak kb. Ici picit a shox ár alatt.
Szóval akkor vannak az elesettek, meg az esetlenek akik esetleg elesettek lehetnek?
Próbálom valahogy pótolni doktorúr hiányát.
bőrzsíj bőrszíj...
a zsíjom nem, csak az egom szenvedett maradandó károsodást
Móni esete apropóján, nekem két esésem története alapján lehet tanulságot levonni. (egyik sem volt komoly károsodássa l)
fellocsolt aszfalt körfogalomban, zebránál tétova telefonáló nő nem jó ómen ! inkább legyen nevetséges "mennyé-nemm megyek" játék mint ráfékezni.) a másik a RILIN volt amikor egyszerűen lecsúsztam a nyeregről gurultunk .én és a motor külön-külön lépésben volt a sebesség, de a bőrdzseki és a bőrzsíj megsínylette. (csak annyit vállalj amit amit meg tudsz csinálni ! )

érdekes ... a Rilin nem volt "vizes" gyakorlat ! lehet ott csak lassítani és imádkozni érdemes blokkolásgátló nélkül ?