Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is gyanús
néztem a shoxot én is, ezt majd holnap felhívóm
köszike
Igen nekem, és elbeszélgettem volna vele, ha nem hajt el...
Sima univerzális kínai tükrök.Suzukira valók.
Szerintem ezek nem GS 500F tükrök...
Túl rövidek a szárai szerintem. SV-ken, meg talán a Banditokon van ilyen, de jó lehet.
Ja! Elég régóta próbálkozik. Nekem erre nincs türelmem. Annyi kacatom van, túraplexi, tükrök, kerekek, komplett veteránmotorok, BMW ruha stb., fel sem tudom sorolni mi minden, hogy abból már lassan tudnék venni egy új motort.
Ja, azt elfelejtettem odaírni, h 7.900/db
Móni,
ha még megvan és a kettő ennyi, akkor az nem rossz ár:
http://www.jofogas.hu/gyor_mos...
Ráadásul, ha jól láttam csaj a feladó.

A shoxnál 7.900,- Ft
És aki kikanyarodott eléd? Neked volt elsőbbséged? Nem beszélgettél el vele?
Ha lábtartód esetleg sérült, szerintem Tattoedangle tud segíteni...
Megnéztem, sajna jobbos
Ja. Reflexből vészfékezni, pláne elsővel sokszor balesethez vezet. Velem is előfordult. Műteni is kellett utána a térdemet. Te szerencsésebb vagy.
Az ilyesmit egyedül az ABS tudja még kivédeni.
Mennyié?
Milyen ragasztó?
Kikanyarodott elém az autó, fékeztem és gondolom amiatt is hogy vizes volt az út vhogy kicsúsztam. Kikerülni nem tudtam, mert jöttek szemből is, meg a mellettem lévő sávba is.
Hegesztés nem jó, elenged, próbáltam az enyémmel is, csak a ragasztó segített, de az frankón
Van egy GS tükröm... momentán eladó!
Végül is, hogy estél el? Érdemes lenne elemezni, okulni belőle.
Őszinte részvétem! Gyógyuljatok te és a motor is minél előbb!
Így van. Ez lesz az utolsó dolog, amit meg fogok rajta csináltatni az tuti.
Látod-látod, ezért nem szabad megjavítani. Most szidhatnád magad, h kidobtál egy csomó pénzt. Most legfeljebb van rajta még egy-két repedés v. törés. Ha majd le akar esni, akkor kell csak nekiállni.
Láttad a burkolat már az indexeknél törött volt, hát most a bal oldala jóval töröttebb , de szerencsére mást nem látok rajta.
Sajnálattal olvastam a történést és jobbulást! Tükröt viszonylag olcsó lehet kapni (persze relatív), az idomoknak semmi baja?
Aluhegesztő talán megoldja.
Burkolathoz
Ahol rögzítve van az idomhoz.