Ku.va jó ez az időjárás előrejelzés. Már több mint egy hónapja azt jósolgatja, hogy ez a hét még ok, aztán jön az ősz. Aztán ahogy jön a hétvége, kiderül hogy még mindig motorozható idő lesz.
Így én is tudok jósolni.
1 óra alatt ott vagyok. DE ebben az évben én már nem megyek sehova. Tavasszal ha lesz süti megyek. No süti no brümmbrümm. Pedig meglesném a fekete F-edet. Sőt több GS-t is megnéznék testközelből.
Minap láttam 2003-as gyári festésű GS-t gyári csendes kipuffal.
Múltkor majdnem összejött, de más program lett... Hétköznap esti kis összeröffenésre gondoltam munka után csak úgy gurulni picit... egy kávé a kúton hasonlók... este 6ig dolgozom általában.
Elnézést hogy bátorkodom ide írni, de Móni.... olvasgatom amiket írtok, Móni pedig nem messze lakik tőlem, én sem teszem téli álomra a bringát, pont emiatt érdekelne, hogy volna e kedved Móni közösen bringázni? Pécelen vagyok. Ha érdekel itt várom válaszod. A többit meg majd valahogy... (ha érdekel)
Nem nálam nincs ilyen, hogy télre elrakás. Ha olyan az idő jön ki a garázsból...
Meg egyébként is én még járok vele folyamatosan melózni ameddig csak az időjárás engedi.
Én lesz.....om.
Bevágom a sarokba és néha röfögtetem kicsit.
Ha kinyírom a kocsit megyek vele.
Bár most inkább tuningolom.
Lassan beújítom a carbon deklivédőket.
Itthonról. Vicces de a Dúzs Petinek van már a szett 2/3-ada.
A generáétotét nem találj.
Szóval téli tárolásra egy szava se lehet.Kap karira ajándékot.
Így én is tudok jósolni.
GSXR visszahívás
Minap láttam 2003-as gyári festésű GS-t gyári csendes kipuffal.
2. 2 gyerkőcömé minden hétköznap este
Egyébként a sütit ki kell ám érdemelni
De ha más nem legalább el kell jönni velünk egy gurulásra!
Elnézést hogy bátorkodom ide írni, de Móni.... olvasgatom amiket írtok, Móni pedig nem messze lakik tőlem, én sem teszem téli álomra a bringát, pont emiatt érdekelne, hogy volna e kedved Móni közösen bringázni? Pécelen vagyok. Ha érdekel itt várom válaszod. A többit meg majd valahogy... (ha érdekel)
Meg egyébként is én még járok vele folyamatosan melózni ameddig csak az időjárás engedi.
Bevágom a sarokba és néha röfögtetem kicsit.
Ha kinyírom a kocsit megyek vele.
Bár most inkább tuningolom.
Lassan beújítom a carbon deklivédőket.
Itthonról. Vicces de a Dúzs Petinek van már a szett 2/3-ada.
A generáétotét nem találj.
Szóval téli tárolásra egy szava se lehet.Kap karira ajándékot.