Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyetértek
Ez a tendencia maradjon szezonig!
Ku.va jó ez az időjárás előrejelzés. Már több mint egy hónapja azt jósolgatja, hogy ez a hét még ok, aztán jön az ősz. Aztán ahogy jön a hétvége, kiderül hogy még mindig motorozható idő lesz.
Így én is tudok jósolni.
Na igen, nem túl sokat.
Ki izgat, úgysem használom.
Jövőre.
ezt én is olvastam ma
Ataaa, itt van mégegy érv a GSXF mellett és a GSXR ellen:

GSXR visszahívás
Na ez nem teljesen így működik, hogy "ha lesz süti megyek"
Még 20 fokok vannak! Simán motoros idő.
1 óra alatt ott vagyok. DE ebben az évben én már nem megyek sehova. Tavasszal ha lesz süti megyek. No süti no brümmbrümm. Pedig meglesném a fekete F-edet. Sőt több GS-t is megnéznék testközelből.
Minap láttam 2003-as gyári festésű GS-t gyári csendes kipuffal.
1. Sötétben nagyon nem szeressek motorozni.
2. 2 gyerkőcömé minden hétköznap este
Múltkor majdnem összejött, de más program lett... Hétköznap esti kis összeröffenésre gondoltam munka után csak úgy gurulni picit... egy kávé a kúton hasonlók... este 6ig dolgozom általában.
De jó tudni, hogy te hajlandó vagy megmozdulni érte, mert Zoli lusta volt pedig be volt ígérve neki a süti.
Miért csak nem te is a közelben laksz...
Egyébként a sütit ki kell ám érdemelni
De ha más nem legalább el kell jönni velünk egy gurulásra!
No igen, nem vagy messze. :D A sütiért megmozdulok. :DD
Üdv mindenkinek!

Elnézést hogy bátorkodom ide írni, de Móni.... olvasgatom amiket írtok, Móni pedig nem messze lakik tőlem, én sem teszem téli álomra a bringát, pont emiatt érdekelne, hogy volna e kedved Móni közösen bringázni? Pécelen vagyok. Ha érdekel itt várom válaszod. A többit meg majd valahogy... (ha érdekel)
úúúú az plusz pont.
A sütije fincsi.
Én nagyon tudom értékelni ha egy csaj motorozik. Olyan vagány. Konyha Vs. lóerők
eléggé...
Ja értem, akkor te nagyon fanatikus vagy.
Nem nálam nincs ilyen, hogy télre elrakás. Ha olyan az idő jön ki a garázsból...
Meg egyébként is én még járok vele folyamatosan melózni ameddig csak az időjárás engedi.
Én lesz.....om.
Bevágom a sarokba és néha röfögtetem kicsit.
Ha kinyírom a kocsit megyek vele.
Bár most inkább tuningolom.
Lassan beújítom a carbon deklivédőket.
Itthonról. Vicces de a Dúzs Petinek van már a szett 2/3-ada.
A generáétotét nem találj.
Szóval téli tárolásra egy szava se lehet.Kap karira ajándékot.
Ez jó, mert azt mondták nekem, hogy ez azért nem szabad mert van ideje eltűnni az olajfilmnek, ergo sokkal jobban kopik a motor ettől a módszertől.