Na bassz! Hiába mondja az embör, h esőben óvatosan!
Mindenképp menj el dokihoz, mert ha vmi eltört és nem rendesen forr össze, akkor szívás lesz belőle.
Na most fél órával ezelőtt sikerült esnem egyet befelé jövet, nagy valószínű eltört a hüvelykujjam. Letört a bal tükröm és a burkolatom sínylette meg
Szerencsére nem történt más komolyabb bajom, csak azt nem tudom hogy fogok haza menni, mert úgy fáj és bedagadt az ujjam nem tudom fele markolni. Lehet el kéne mennem a balesetibe vele
Bakker, lehet beruháznom kell mégis idén egy hátsó gumágra, mert befelé egész végig korcsolyáztam az esőben. Ráadásul esőben mennyire nem fognak a fékeim!
Ez még az én őszinte és néha nagyon bunkó megnyilvánulásaimnál is erősebb volt.
Egyedül amúgy is jobb, mert nem kell senkihez igazodni. 1x gurultam társaságban még robogóval, hát nem tetszett. Ja és sztem nem veled beszéltem, hanem a kedves Mónival. Te nálam most szereztél egy fekete pontot, 3db után elküldelek a p@@@@ba. :)
Mindenképp menj el dokihoz, mert ha vmi eltört és nem rendesen forr össze, akkor szívás lesz belőle.
a balesetibe tudják úgy, hogy leestél a lépcsőn! Különben bejelentik és sünsünsün
Szerencsére nem történt más komolyabb bajom, csak azt nem tudom hogy fogok haza menni, mert úgy fáj és bedagadt az ujjam nem tudom fele markolni. Lehet el kéne mennem a balesetibe vele
Persze ha vmelyik kan sütne vmit, azt mindenki leszarná.
És különben is nem F-je van, hanem ......
Egyedül amúgy is jobb, mert nem kell senkihez igazodni. 1x gurultam társaságban még robogóval, hát nem tetszett. Ja és sztem nem veled beszéltem, hanem a kedves Mónival. Te nálam most szereztél egy fekete pontot, 3db után elküldelek a p@@@@ba. :)