Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobb...de kurvára nem tudom, hogy sikerült...
Óvatos voltam baszki...
Melyik kezed, bal v. jobb?
Én ugy mentem be hogy motorral estem, és mégsem jött még semmi a rendőrségtől.
Na bassz! Hiába mondja az embör, h esőben óvatosan!
Mindenképp menj el dokihoz, mert ha vmi eltört és nem rendesen forr össze, akkor szívás lesz belőle.
okés, értem...
Részvét, jobbulást ésatöbbi...

a balesetibe tudják úgy, hogy leestél a lépcsőn! Különben bejelentik és sünsünsün
Na most fél órával ezelőtt sikerült esnem egyet befelé jövet, nagy valószínű eltört a hüvelykujjam. Letört a bal tükröm és a burkolatom sínylette meg
Szerencsére nem történt más komolyabb bajom, csak azt nem tudom hogy fogok haza menni, mert úgy fáj és bedagadt az ujjam nem tudom fele markolni. Lehet el kéne mennem a balesetibe vele
Most miért mondod ezt! Én megettem a múltkori sütidet is
Így igaz
Persze, mert Én már kóstoltam az évadzárón! Pedig azt betegen sütötte!
én csak 30m-rel mentem túl az utcán, esett,csúszott, szar a gumim. Pl ezért sem megyek már nagy útra.
Látom mindenki izgul Móni sütijeire.

Persze ha vmelyik kan sütne vmit, azt mindenki leszarná.
Bakker, lehet beruháznom kell mégis idén egy hátsó gumágra, mert befelé egész végig korcsolyáztam az esőben. Ráadásul esőben mennyire nem fognak a fékeim!
Nekem csak 10 perc Móni sütije, ráadásul Én már ki is érdemeltem!
Szimmerin-telóolajcsere nálam is várat magára, pedig már egy fél éve megvettem hozzá a cuccost, csak vhogy soha nincs rá időm v. energiám.
"Pedig meglesném a fekete F-edet." Ez egy kicsit erős.
És különben is nem F-je van, hanem ......
Isti Te nem bírsz aludni hajnalok hajnalán?
Deeee!
Ez még az én őszinte és néha nagyon bunkó megnyilvánulásaimnál is erősebb volt.
Egyedül amúgy is jobb, mert nem kell senkihez igazodni. 1x gurultam társaságban még robogóval, hát nem tetszett. Ja és sztem nem veled beszéltem, hanem a kedves Mónival. Te nálam most szereztél egy fekete pontot, 3db után elküldelek a p@@@@ba. :)
Szar szmajli ment...rohogoset akartam..
Ho ho...tarskeresonek ott a lobox es tarsai...
Kettot mar nem is?
Ki a faszt erdekel,hogy gurulsz e velunk...nem is ismerunk...