Most mennem kell, de majd átnézünk hozzátok Dipshittel és csiholunk valami életet, igazán nem vehetjük a szívünkre, hogy a köbcenti testvéreink unatkozzanak
Szerzek én is kukoricát mert látom ma te is behánysz még egy sort
Na majd jövök, bunyózzatok addig!
Bocs a kijavításért, de szerintem E.T. nyaka és karja jóval hosszabb, mint a tiéd, a lábai meg igen kurták... a másik dolog meg, biztosan úgy akarsz két keréken fölszállni, hogy valaki a tarkódban liheg?
Persze. Hisz ha nem kell szerelni akkor már unalmas, nem baj azokon a pénzeken inkább motoroztam!
No vissza adnám a szót a ganja- Kolondrum- doki triónak..
Dehogy van bajom veletek, csak hát tudod a kölcsön kenyér visszajár. Olvastam én akkor is a sok szeretet teljes hszt., mikor Dipshit nagy vagányan hülyézte le a túlsó bandát.
Szal nincs itt baj, bocs hogy beleszólta ma filmbe!
Mea culpa!
Sajna nem sok minden történik..
Tudod, ez nem eszik meg 5 liter olajat 5 km- en mint a szarod (ha már ugye nem baj így hívni) pedig 55 ezer km van benne, és ma is bele nyladosott a sbesség mérő cáger a 160- ba, meg hát alapjában nem kell azt a szar dobféket se basztatni, meg bekanyarodik ez 130- as gumival is, nem úgy mint a GS amire kell még két oldalra egy- egy Sv 650 160- as kerék.
A megbízhatatlan vízhűtés teszi a dolgát- és még a hűtő sem büdös... Ja meg a röhejes két oldali hátsó telók sem, ezeket sajna nem kell szétfurkálni, meg bele applikálni faragni a szintén (ha jól emlékszem SV) hátsó központi rugót.
Szal köszi... de maradnék ha már a többieknek is szabad?! Ugye nem baj?
A faszt Manó, alá van ám gyúrva, úgy néz ki, mint egy Csatatörp, ne baszogasd, mert az én E.T. testem mellet legalább van rajta izom. Ok, az lehet, hogy a feje nagy, de a tied is bazi méretes... igaz nem akkora mint XJ-nek, aki meg maga Shrek
(na így vonzzuk be XJ900-at is , mondjuk nem biztos, hogy ma nagyon bölcs vagyok ma )
A dípshit történet meg amilyen régi olyan avas.Lépj már túl rajta mert megmérgezi a lelked ez a nagy gyűlölködés.