Köszi, holnap nem (mert össze kell szednem hazafelé a lányokat), de hétfőn már ismét mocival megyek melózni !
Legalább egy kicsit helyre tud jönni az ujjam 4 nap alatt.
Sajnálom a bukást Móni! Gyógyulj gyorsan és a GS-t is helyre kell majd hozni :) Viszont a lenti "lavina" veszélyt valaki lefordítaná nekem? Még nem avattatok be ebbe a szlengbe és szegény fejem nem érti.
Ha pl. azt mondod, hogy az udvaron, vagy a szántáson estél nincs gond, de ha a baleset helyszínére hívsz mentőt, vagy közúti balesetre hivatkozol a balesetin ott már jön a rendőrségi eljárás is.
Első balesetemnél pl. az autósok úgy meg voltak ijedve a nyakamon lévő sebtől, hogy addig únszoltak csak hívtam mentőt, erre hivatalból jöttek a rend őrei is. Bár rajtam és a mocin kívül senkinek nem esett baja, ami, az is helyrehozható, mégis kaptam egy 10e-es csekket relatív gyorshajtásért.
Az örsön ill már útközben összehaverkodtam a főtörzzsel (merthogy a balesetiről vittek be), kiderült Ő is motoros, így kiokosított: ha érzem nincs nagy gáz, ne hívjak mentőt, mert nekik is kell jönni hivatalból!
Na srácok, most értem vissza a balesetiből.
Szerencsére nem tört, csak zúzódott. Rohadtul fáj még, de némileg kezd már mozogni, így hát kemény csajszi lévén megpróbálok vele délután hazamenni.
Ígérem nagyon óvatos leszek, pláne, hogy nincs bal tükröm...
Most olvasom vissza a történéseket....Móni gyógyulj gyorsan.
Úgy látom már régen írt, szerintem orvoshoz ment.....Az orvos ilyen esetekben ha kell, ha nem gipszel.
A motor hazajuttatásában a autóval tudok segíteni, sérült hazaszállítása alkalmi sofőr visszavitele.
Talpnál vagy fenn miszlikbe?