Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsanyival pont erről beszélgettünk nem rég, hogy 2-3 hetente beindítani 5-10 percre sokkal hasznosabb, mint ezek. A blokkon belüli párásodás ellen ez véd legbiztosabban és a többinek sem árt ha kicsit megmozgatja a rendszer...
sapka sál ?
nem tesz jót a fémnek, ha begyűjtjük a párát !
Lehet kérek anyámtól egy kis szalicilt, az elég jó tartósító szer
Leengedett hűtővíz
Így kéne eltenni:
http://www.kephost.com/images4...

Én csak olajat cserélek szűrővel, teletankolom, kap benya tartósítót, kap minden henger egy kis olajat, betömködöm a kipuf végét, letakarom, havonta az akkut töltöm. Kb ennyi.
Majd március elején kitolom, akku be, és megpróbálom beindítani.
Krumplival bedugott kipufogó.
valaki meg a 6000 -es olajcserére ,évszaktól függetlenül.
aki pl. nem megy évi 6ezret az minek cseréljen akár ősszel v. tavasszal ? (én megélhetési motoros vagyok, amíg az idő engedi használom. az előző télen dec.- januárban is lehetett motorozni.)
amúgy mi az az extra "téliesítés" amit normál karbantartáson felül is meg kell (kéne) csinálni ?
Én azért is rakom el, mert most egy fűtetlen nyirkos garázsban van és télen az még zordabb lesz. A fűtöttbe meg bevinni nem kis feladat, ráadásul ha egyszer oda bemenet akkor onnan ki már csak vizsgára jön ki.Méregettem már és kitölti a szabad tér nagy részét + lesz egy robogó is mellette.
Annak nem látom értelmét, hogy kapja az ívet az időjárástól, mert én néha elmegyek vele valahova. A teleltetési terv már megvan, várom a dátumot amit kitűztem. Addig eljárok vele melóba. REggel élményt ad, hogy fel tudom verni a szomszédokat a hangjával.
Egyáltalán minek elrakni? Nem ritka a jó idő januárban sem amikor pár órára ki lehet mozdulni... ...azért ha évente egyszer lecseréli valaki az olajat akkor kár a téli-nyári használaton rágódni.
És így rakod el télire? Mert valaki a szezon végi olajcserére esküszik, valaki meg a tavaszira.
Egy újabb olaj cserén esett ma át a kicsike, csak úgy falja a km-et.
A telóm viszont egy kicsit még várat magára...
igen voltak...de ha már nálam van, marad is
Csak láttam, hogy kétségeid vannak a beruházással kapcsolatban.....én szivesen átveszem tőled
Hűűű...ennyire rákattantál a dologra?
Móni.....lesz biznisz vagy nem lösz?
én...á dehogy...biztos összetévesztettél vkivel...
Reggel nagyon húztad neki az elkerülőn
Minden ettől zeng.
Jó kis cikk! Egyértelműen írja,hogy a betonárokba nézett,oda is ment,ezt nem kellett volna.....
Nekem ezt vasárnap délelőtt kellett volna olvasni

Kicsit a nagy elélvezésre játszottam... mivel nem lett baj így szerencsére. De az azért durva utólag belegondolva hogy amikor 7-8szor dudáltam a kürtre tenyerelve hosszan míg átfűztem magam a kerepesi úti meg a rákóczi úti esti dugón, az mind meglehetősen éles helyzet volt. Pedig Nagytarcsánál megfogadtam hogy normálisan fogok közlekedni, de egyszerűen ha meglátom a dugót, elborul az agyam..és sajnos volt dugó.

Mondjuk az is igaz hogy egyszer sem éreztem úgy hogy nem uralom a szitut.. bár igen nagy köcsög voltam végig azt nem is tagadom.
Nem árt néha ilyen cikkeket elolvasni, elgondolkodtat, helyrerak.
http://hegylakok.hu/2013/10/ci...
Azt lehet, hogy kijelzi. De a blokkolók is fejlődnek...
Ezhulye......vonaglik.