Én életem végéig viselem a tűzkeresztség nyomait. Új bukót is kelett venni, (szépen pattogott az aszfalton) meg nadrágot, ill telefon kijelzőcsere. (azóta öltözöm be mindig)
Ja emlékszem...estem egyet
Este jegeltem, forró volt és lüktetett, mint állat!
Tőből már mozog, de behajlítani nem tudom, sete-suta vagyok nem birok vele fogni, szorítani ...de most nem fáj annyira
Hát szerintem simán lehet. Balra dőlsz és a kormányt nem magad alá forgatja az aszfalt, hanem ahogy odacsapod átvág a másik oldalra és szépen a kormány és a tank közé szorítja a kezed. Nekem pl. már az ütköző már rég letörött az első zakónál.
Vagy balra dobod a gépet de közben a másik oldalra ugrasz-esel le és akkor a jobbossal tompítasz. De tudok még egy pár hülyeséget mondani.
Móni, emléxel már vmire így egy nap távlatából? Hogy van a kacsód?
Móni !
na "átestél" a tűzkeresztségen. (minden motoros elesett, vagy el fog esni...) vannak olyan szituációk amik gyakorlatilag védhetetlenek. gyenge vigasz, de olcsón megúsztad,és tavasszal már csak story lesz. kemény csajszi vagy de a kacsód ma reggelre q...ra fájni fog ! én lóbalzsammal (szoktam gyorsítani a gyógyulást.gyógyszertárban recept nélkül kapható.
(hogy csináltad hogy a balra estél és a jobb kezed lett bibis ? )
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/honda_cbr500r_es_moto_guzzi_v7_speci
al
500-as fórumra itt egy igazi 500-as élménymotor, kevés szórakoztatóbb motort ismerek. Ha meg akartok lepődni azon, hogy mit tud egy ilyen méregzsák, feltétlenül próbáljatok ki egyet.
Most olvastam, mi történt. Fel a fejjel! "Olcsón" megúsztad.
Azért nézz szét a tetthelyen, van-e valahol ipari kamera, térfigyelő stb..
Én tennék egy kísérletet a cserbenhagyóval való elbeszélgetésre...
Most egy ideig legalább nem markolászol semmit.
Este jegeltem, forró volt és lüktetett, mint állat!
Tőből már mozog, de behajlítani nem tudom, sete-suta vagyok nem birok vele fogni, szorítani
Vagy balra dobod a gépet de közben a másik oldalra ugrasz-esel le és akkor a jobbossal tompítasz. De tudok még egy pár hülyeséget mondani.
Móni, emléxel már vmire így egy nap távlatából? Hogy van a kacsód?
na "átestél" a tűzkeresztségen.
(hogy csináltad hogy a balra estél és a jobb kezed lett bibis ?
Mi van hozzá közel?
(6 üveg landolt a csomiban)
Móni: jobbulást-gyógyulást!
A kamera megnézés nem rossz ötlet!
Most olvastam mi történt
Jobbulást kívánok Neked.
al
500-as fórumra itt egy igazi 500-as élménymotor, kevés szórakoztatóbb motort ismerek. Ha meg akartok lepődni azon, hogy mit tud egy ilyen méregzsák, feltétlenül próbáljatok ki egyet.
Örülök hogy maradsz a nyeregben
Azért nézz szét a tetthelyen, van-e valahol ipari kamera, térfigyelő stb..
Én tennék egy kísérletet a cserbenhagyóval való elbeszélgetésre...