Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy ki fogok innen kopni, mert elfogynak azok a témák, amelyek idekötnének, de az is lehet, hogy maradok... csak nem dacból, hanem a társaság miatt. Nem sok közöd van (vagy lesz) hozzá. Eddig sem motoroztam veletek, de ez nem olyan kizáró ok, amiért nem írhatok ide.
A játék meg, amit csakis egyedül játszhatsz, az csak ez a minősítgetés és vagdalkozás velem szemben, holott egy jó ideje nem adok rá okot, hogy csesztess. Biztosan céltáblának akarsz látni?
A titing meg... kiről mi marad meg. Majd máskor, másoknak igyekszem valami tökösebb, logikusabb kifejezéssel emlékezetes maradni.
Holnapra szerintetek eltalálják az időjósok a forgatókönyvet?

Bakker ma vittem ősök/temető turizmus....ez nem volt normális.
A népek többségének csak mostanában rémlenek föl a szerettek..és tombol a lelkifurdancs?
Talált kutya!...jó jó...de hát találtam!
..de van még egy csomó neve....pl. patkány!
Szólhattatok volna, legalább a táti szakaszra kimentem volna veletek.
tudod itt az a visszás ,hogy amit a munkában már élvezel...azért itt lehányhatnak...sőt a szavaiddal élve rongyos lehet a szád...

" Egy idő után élvezi a dolgot az ember. Tudod milyen amikor a kolléga feje szó szerint vörös és csak azért nem mozdul meg mert kitehetik? "

ez a mondatod remek jellemrajz!
Szóval csíra....szeretni fognak téged ezen a fórumon!
Na és hogy hívod a kutyát?
figyi...leszedjük az elemet...úgyis mindjárt itt a tél....tavaszra szép és jó lesz.
Írd a listát...mit kell tavaszig megoldani..
Ez úgy jellemző az életben is. ;) Egy idő után élvezi a dolgot az ember. Tudod milyen amikor a kolléga feje szó szerint vörös és csak azért nem mozdul meg mert kitehetik? :D No részemről ennyi a veled való kommunikáció.
Ezt soha nem felejtem
kukázunk valami bontottat...ésa kap egy porfestést...a dekort pedig úgy intézzük ,hogy ne legyen kontrasztos..
Na ez lett elvileg ma, de valahogy 240 lett a vége
http://goo.gl/maps/mdS8u
Dani jött az 1200-es Bandival, XJ a 900-al én meg forgattam a GS-t, mint a fasz, hát nem egy ligában játszunk
Viszont dobogókőről lejövet el akart engedni minket egy Chopper, Dani, Xj elment, nekem meg lehúzódott a kavicsra... az árokból szedtük ki ketten, lerobbant a plexije, lábtartó, meg mütyürök, de szerencsére a srácon full ruha volt, egy régi Dainese, arra vette rá a rongykabátot. Mondta, hogy régen sokat esett, hát jól tette, mert így is a térdén a protiról lejött a bőr, de semmi baja nem lett szerencsétlennek.
Kurva szar látni, ahogy előtted 3 méterrel elesnek, agyfaszt kaptam
Ki beszélt eladásról...de valóban ez a legkevesebb, más baját kell most a télen meggyógyítanom...igaz Szipi az sokkal fontosabb? Mivel egyesek segítségétől elestem mást kell találnom erre, és ha minden igaz jó úton haladok

Hogy tudjuk a repedést likvidálni...sütök neked sütit?!
Jahh..tehát idefújt a szél...és mindenki haptákba áll,mert jöttél...
..nem érzed kicsit furának...
..jók a megérzéseim...passzol ahogy megszólítottalak...
..szerintem szeretni fognak itt téged!
Van olcsóbban is szerintem.
Valaki itt még 10 ezerért is gyártott le régebben. Aztán nem kell annak krómozottnak lennie.
vannak érzékeny lelkek...és ez így van rendjén....a tök új autót malacnak hívom....de csak mert a szar előtt jutott eszembe:)
Ha a legelején kussol én sem szólalok meg. Ennyi ha őszinte akarok lenni.
..nyugi...te innen ki fogsz kopni....vagy ha dacból maradsz..nem érzed magad jól..
..még ha akarnék sem játszhatnék itt egyedül....mert veled ellentétben mögöttem nem röhögnek a töketlen,logikátlan szó hallatán..
..de az tény...a titinget neked köszönhetjük..
Ebbe a "szarom" titulusban ganjának kell igazat adnom, ugyanis ö ezt nem a Móni motorjának minősítésére használta....ugyanis a saját agyondédelgetett imádott szarát is így hívja....igaz nem a legszebb szó de ....ezt itt senki nem veszi zokon
Csövet most kérdeztem nem rég: 36 körül mozog.
Lehet megérné a cső, Móni nagyon szereti a kis F-et és sokat is használja...
már neked is lehet behozta volna az árát
bukósisak, tükör, lejtő...
Szerintem tudok...de ha logikusan megrágjuk a problémát...az esztétikai részt eladás előtti időre kellene halasztani
Most csak a funkcionalitás számítson...tehát a repedés likvidálása..
...de ha akarod..még le is fényezem neked :)
Hát ha szerinted erre a játékra feltétlenül szükség van, akkor... játssz egyedül.
Igazából olyan, mint egy lézerrel élezett balta, rohadt őszinte és becsületes, nem beszélve a segítőkészségéről. Én bírom, ha pofába nyomja valaki... hogy minek hívja a vasát, az meg a saját magánügye, nem beszélve róla, hogy Móni is elég harcedzett és hát ismerik egymást, belefér.
Az én egyik sportom, hogy nem mosom a motorom, erre meglátta, fogta a polírpasztát és röhögve beletisztított a felnimbe, akkor derült ki, hogy eredetileg fehér... jól kibaszott velem, mert tisztogathattam egy fél napot, mert úgy már kurva ronda volt egy nagy fehér folttal
Amíg nem gurultál vele, nem tudod ki ő és le sem szarja, ha majd gurulsz, eldöntöd...