Na figyi kicsicsíra...kit ismersz itt személyesen?
Senkit.
Szerepelsz mint egy balerina.
Vettél egy motort ...azóta fosod itt a hülyeségeket.
..vagy ettől hirtelen te lettél itt a grál lovag...az illem tudója a megmodó ember?
Fogd kézen az érzékeny amperes lányt oszt barátkozz vele.
Beestél ide...hülyeségeket kérdeztél...és segítséget is kaptál...pedig csak venned kellett volna a fáradtságot ,hogy utána nézz dolgoknak..
Mit szeretnél elérni?
Igazából itt a tél, most gányoljátok össze és télen le kell vetkőztetni és meghegesztetni a többivel együtt
Na meg kéne neked egy bukógomba egyszer, vagy cső, de azt nem tudom hogy lehet F-re felaplikálni... tudom, meg egy zsák pénz is kéne, de hát ezek megtérülnek néha.
Nekem semmi bajom ganjaval...mikor milyen hangulatban van... Nem sikerült még megbántania és szerintem nem is akar ő engem, legalábbis bízom benne
De ettől függetlenül van igazság abban amit írtál...
Téged is kedvelhetnek a munkahelyeden és az életben. Vagy esetleg álarc mögé bújsz azért bunkózol.
Senki sem kerek, mindenkinek vannak defektjei, de neked épp olyan van ami más embereket irritál. Lehet élvezni a dolgot bevallom.
Én nem mertem volna rögtön a legelején azt írni másnak amit te nekem. Igazából nagyon-nagyon hamar felhúzom magam mindenen, de meglepő módon nem igazán váltott ki belőlem semmi dühöt. Mondom magamban ez idióta. Gondolom más már hozzászokott a stílusodhoz. Van bnőd? Vele is így megy?
Tudom, hogy nem bántásból írtad Móninak, de ő egy hölgy és akkor sem szólunk így a hölgyekhez, ha esetleg vétettek valamit. Azok a hölgyek akikhez úgy kellene, azok nem a mi környezetünkben mozognak. Kicsit nézzél magadba.
Szerintetek nagyságrendileg hol mozog egy ilyen rendbetétele?