Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És tudsz is majd vkit erre a feladatra?
Szerintetek nagyságrendileg hol mozog egy ilyen rendbetétele?
Nyahh a másik értelmiségi...pff.
kolondrum..itt az új barátod...jól ki fogtok jönni!
Azt nem mondom, mert akkor nem fog az történni.
Gomba van idomkerülős, felejtős. Csövet meg idomfúrással lehet felrakni.
Ezt meg lehet szépen csinálni!
Na figyi kicsicsíra...kit ismersz itt személyesen?
Senkit.
Szerepelsz mint egy balerina.
Vettél egy motort ...azóta fosod itt a hülyeségeket.
..vagy ettől hirtelen te lettél itt a grál lovag...az illem tudója a megmodó ember?
Fogd kézen az érzékeny amperes lányt oszt barátkozz vele.
Beestél ide...hülyeségeket kérdeztél...és segítséget is kaptál...pedig csak venned kellett volna a fáradtságot ,hogy utána nézz dolgoknak..
Mit szeretnél elérni?
Csalódtam volna, ha nem
Persze!
Bukócsövet én is szeretnék, de horror ára van még a használtnak is.
Gondolom, azzal tisztában vagy, hogy nem érsz el semmit a címzettnél, ugye?
Igazából itt a tél, most gányoljátok össze és télen le kell vetkőztetni és meghegesztetni a többivel együtt
Na meg kéne neked egy bukógomba egyszer, vagy cső, de azt nem tudom hogy lehet F-re felaplikálni... tudom, meg egy zsák pénz is kéne, de hát ezek megtérülnek néha.
Kőbunkó, de a háttérben jó fej fazonnak tűnik.
Nekem semmi bajom ganjaval...mikor milyen hangulatban van... Nem sikerült még megbántania és szerintem nem is akar ő engem, legalábbis bízom benne
De ettől függetlenül van igazság abban amit írtál...
kell majd...sőt kaptam egy közép sztenderd-t is amit majd fel kéne rá aprikálni...
Ilyen "sebesülései" vannak szegénynek.
Csak a lényeg tűnt el a hozzászólásból.... hm..........
Nem baj.
Téged is kedvelhetnek a munkahelyeden és az életben. Vagy esetleg álarc mögé bújsz azért bunkózol.
Senki sem kerek, mindenkinek vannak defektjei, de neked épp olyan van ami más embereket irritál. Lehet élvezni a dolgot bevallom.
Én nem mertem volna rögtön a legelején azt írni másnak amit te nekem. Igazából nagyon-nagyon hamar felhúzom magam mindenen, de meglepő módon nem igazán váltott ki belőlem semmi dühöt. Mondom magamban ez idióta. Gondolom más már hozzászokott a stílusodhoz. Van bnőd? Vele is így megy?
Tudom, hogy nem bántásból írtad Móninak, de ő egy hölgy és akkor sem szólunk így a hölgyekhez, ha esetleg vétettek valamit. Azok a hölgyek akikhez úgy kellene, azok nem a mi környezetünkben mozognak. Kicsit nézzél magadba.
Rongy száj!..ez jó
majd meglátjuk ,hogy kié rongyosodik jobban:9
Úgy hívom ahogy akarom!
egyéb fájdalom?

..nincs?
...akkor ne ugass a nagyok dolgába..
Köszönöm.
elemet kell hegeszteni?
Mert a kolléga elég rongy szájú tud lenni.
Miért kell a motorjaitokat szarnak nevezni akkor ne ilyen motort vegyél ha szarnak nevezed
Minden viccnek a fele igaz. Ezt igazából annak mondom ami ezt neked írta.
Köszi!
A "szaromnak" első körben egy tükörre van szüksége, amit szerintem hétfőn megyek és ha más nem megveszek a shoxba.
Kell segítség a szarod összelapátolásában?
Sikíts nyugodtan...olyan vagyok mint a "winfos" megoldásközpont.
Amúgy meg reagálva arra hogy nincs kockázata, szerintem ha egy tuti biztos motort cserél az ember egy ismeretlenre, akkor máris ott a kockázat.