Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, Te eláztatós Ördög! Majd viszünk magunkkal jó sok pénzt!
Kifosztalak vazze:-))) ez már közel.......sok:-)

OK! XL esőruci meglesz!
12 520-as hozzászólás.
Főni!

Ha már ilyen jószívű vagy!
Kellene nekem még egy esőruha, tudod miért. Tecával még akkor megbeszéltük, h az övé is XL-es, h aláférjen a ruha. Tehát, ha megoldható, vennél egyet - XL -, és a Kucsi-Teca Partyn rendeznénk a sorokat.

Akkor Blue lécci olvasd el megint, figyelmesebben!
Állj! Pöcse van a menyasszonynak!
Szerintem hápigs nem azonos hápival! Vagy mégis?
Hápika!

Ha veszel te is, akkor akár cigizhetünk 2-en is:-)
Az AKMT részben irtad hogy neked és kellene.....

Jelenleg 109 euró a cucc (kb. 27500ft)
Ha a bázistól rendeled akkor 32440ft.......
Szóval pár ezressel drágább, de nincs postaköltség, rohangálás....stb......
Ha megrendeles akkor ugyan akkor kapod meg mint én.....és akkor mehetnék a subáshoz......cigizni:-)
Ezt is megoldottam!
Látjátok cunikáim!
Ezért jó, hogy kvára nem értelek a láncszedéshez (sem)! - Beviszem a Hosubába adok kb. 3000.- et
elszívok 2-3 cigit és kész! tataaa!
De a fogaskerekeket is le kell venni
Trakee!

izlések és pofonok......
Kicsit felnőttebb vagyok hogy ilyenen kiakadjak vagy osszam az észt.......
Te a saját világod éled, Én meg a magamét, vagyis csak azt tudom mondani hogy ÉN mit csinálok vagy nem csinálok.......

Egy 500-as gépre tuti nem tennék pattenszemes láncot.....

De ez ugyan olyan mint az enyém ugye csak 34Le.....mégis 75Le-ös láncot teszek rá......

Ráadásul egy kis meló miatt nem bontanék szét egy ÚJ láncot, hiszen nem azért vettem.....és ugye ha kitolod a szemet akkor az a pont lesz a leggyengébb "láncszem", hiszen nem tudod úgy visszateni majd a szemet mint ahogy volt.......
Hümm mint ahogy te is írtad, létezik olyan, hogy láncbontó... Franc szedi szét a fél motort, mikor 5 perc alatt szétbontja, és 5 alatt visszateszi a csapot....
Veheted poénra, lehülyézhetsz, akkor is így van!
Egyébként pedig a GS teljesítményét egy patentszemes lánc is vígan elviszi...
OK! Akkor mikor meglesz a lánc összehozunk egy napot......
Az lehet, de esőruha ügyben Én nem olvastam hogy mekkora kell!

S- M- L- XL-XXL?

Legközelebb csütörtökön (1 hét múlva) tudom megvenni........mert akkor van bót és akkor járok arra......
Azon a héten én 13-14-dikén nyomom!
Akkor Tecáékhoz viszem a lét, ugyis esőruha fizetés is lesz. A többit ott megbeszéljük!
Én is inkább kiszedtem a lengővillát lánccserekor.
mellesleg a 12758-as nem vicc:-)

Jópár helyen olvastam már hogy a csókák megveszik a láncot és szétvágják:-)))))
Utoljára talán a BANDIT fórumon volt fent ez télen.....
Ment is vita:-)
Amugy a LOUIS oldalán is igy szerepel......

http://www.louis.de/_1016bbd76...

Van egy patentszem SZÉTSZEDŐ! de az újat Ők is úgy teszik fel.....
Amugy ez nem bátroság és az összes szerelő is így teszi be az új láncot.......
vagyte hogy gondoltad a végteleintett lánc berakását? szétvágod flexel és veszel hozzá szemet?

Amihez pedig nyúlsz ott nincs olyan hogy GOND, hiszen mindent a helyére teszel vissza...... az egyenesfutást a kerékkel állítod már be ezért fontos hgy a láncot ne húzd félre.....
A leírás egy angol oldalról van!
Én csak a saját szavaimmal leforditottam

Szóval nem Én csináltam - és nem is tartom éppeszünek azt aki ilyen motorra pattenszemes láncot tesz fel......
esSO!

Gyarmaton nincs OTP fiók? Mert bemész és simán BEFIZETED......ez totál ingyen van - igy jobban jársz!
Csak a megjegyzésre figyelj!

Amugy mivel a női pólók miatt eleve 2 hetet várni kell, így akár Tecáéknál is odaadhatod.......

Tudom hogy mondtad, de ez előtte kezdődött......szerintem az a "berohadt" láncszem csinálja ...mikor leír egy kört akkor mindig megkattan 1 helyen....azt újra megy és újra visszaér a pontra....

Az érdekes hogy 3000-ig nem hallani.....5000-től meg már nem hallani:-)

A lánccsere?
Mint írtam MAx Baján megcsináljuk:-)))))
Tényleg!
Te hogyan érsz rá amugy?
A lényeg most hogy mikor jön meg.......hiszen hétfőn rendelnek (6)....a kövi héten jön meg (13).....szóval nálam olyan 15-6-7-én lesz a lánc......

Amugy Én Baja előtt leszek itthon....vagyis a Teca party és a bajai hazajövetel......tehát 12-től 19-ig vagyok szabin....
bár utána lesz még 2x3 napos pihim (aug. 22-23-24 és 27-28-29)

Ami neked kell!

1L teló olaj (Fork oil) (2x 382ml)
1db 7-es (vagy hasonló) imbuszkulcs......a 6-os kicsi, a 8-as nagy......tehát a közepe kell:-)
Helló "NÉP" !

Ki jön hépvégén (P-V) Pilisvörösvárra motoros találkozni?
Üdv.: Bud
Blue csak egyet magyarázz meg nekem az uccsó képen már az új lánc van? Merthát pont te fényképezted le a patentszemét....

Egyébként garantálom neked, hogy szerelő nem veszi ki a hátsó lengővillát! Pláne, hogy utána nézni kéne, hogy egy nyomon fut-e, bizonyos típusoknál be kell állítani, hogy szorulásmentesen forogjon, és sok macera... Bátor vagy, hogy kiszedted!
Blue!
Én már a BBT2-őn is mondtam, hogy hátul zörög vmi.

Ja! Dobj már lécci priviben egy pontos címet, mert én nem tudok utalni, így postailag megy a lé!

Ha a lánccseréd ráér Baja utánra, akkor én szívesen segítek. Azt mondtad, lesz 10 nap szabid akkor. Én meg a telóolajtot szeretném cserélni, Te meg abban vagy otthon. Megbeszélnénk Tecáéknál.
Nyú!

Valamelyik nap említetted, hogy nem jó a nadrágod. Ma voltunk a Biketrade97-nél, van nekik 1 db xs-ses tutkó naci. Dorinak kicsi volt, kb a Te méreted. Ja, az ára:9900 Ft. Tudod, ilyen visszamaradt. Sztem nézd meg, ha gondolod. A csepeli Vasmű telepen vannak, az tőled 5 perc.

Zs-vel cseréljetek nevet, legyen ő a nyuszi!
Igazad van:-) Én főtengelyezek mindent ami nélkül nem megy a gép:-)

A szem ügyben viszont Én amondó vagyok, hogy a gyári az gyári...amit a gép rak össze.......és ugye itt van meglőve az ember, hiszen mint a példa mutatja egy célszerszám nélkül meg is állt a sufnituning:-)
Én szeretek összeszedni mindent (tegnap is ezt meséltem Goliátnak)....de ez a 50 eurós kütyü pont ezért nincs meg, mert számomra fölösleges.....

Szval Én végtelenitett (egybe lévőt) rendeltem......fel is hivtam a bótot......hétfőn rendelik, a kövi héten jön meg......vagyis Mákom van ha Bajára összerakom.......

Ha nem?
Akkor nem sufnituning lesz, hanem Sugovica tuning-))))
Leviszem és a srácokkal megorvosoljuk a parton:-))))))