Kell neked mindig foglalt nőket választanod, akiknek családja van!
Én tudok egy nagyon csini buxát neked itt Gyarmaton. Ismeritek is egymást, folyton azt kérdezgeti, mikor lesz megint motoros találkozó nálam. Mert akkor ő is jön, és nem hagyja, hogy megint "kitolj" vele!
Rád fog ugrani!
Levigyem Bajára a jövő héten?
A valóság az, hogy Pilisvörösvárra készültem a motoros találkozóra... Oszt, nem jött össze. Így a B terv lépett életbe... ő pedig történetesen "családostól" nyaralt a legnagyobb bánatomra!
Ne "pucsítsunk" mááááá ennyit... kezdek egysíkúvá válni gondolatilag... és a hétvégém sem úgy sikerült, ahogy "tervezve" volt. Elég kritikus a helyzet...
Hát nem, de D@n alapból beírt a listára! Szóval jelentkezz és bulizunk egy jót! Ott lesz a vöröshajú rendőr is, meg másféle progik is lesznek, nemcsak a rutinozás.
Okés, akkor visszük a 2 flakont neked, meg esSO-nak!
Szóljatok, ha kell spré, mert tudok hozni, de nem akarom, hgy a polcon álljon, így ha összegyűlik 4-5 darab, akkor hozatok! Ha SOS kell, akkor is tudok szerezni, de gondolom ti is látjátok, ha már fogyóban van. Ha kell, szóltok.
"-Te, figyusz Zs! Kezd lemerülni az akksim... be kéne dugni tölteni egy kicsit.
- Semmi akadálya!
-Izzzzé, van egy kis gond vele ám! Nem minden hálózatról működik... de van egy ötletem!
-Mi is az?
-Arra gondoltam, hogy éppen itt van egy kompatibilis "hálózat"... szóval, lehet?
-Hol a hálózat?
-Háááát, ottt.....
-No, akkaor kezd el szaladni Teddy, de gyorsan, mert szétrúgom az akkumulátorod úgy.... "
Én tudok egy nagyon csini buxát neked itt Gyarmaton. Ismeritek is egymást, folyton azt kérdezgeti, mikor lesz megint motoros találkozó nálam. Mert akkor ő is jön, és nem hagyja, hogy megint "kitolj" vele!
Rád fog ugrani!
Levigyem Bajára a jövő héten?
Szem nyitva, GREX meg tekereg...
Azt javaslom, nyitsd ki a szemed, lásd a valóságot, ne csak álmodozz!
Természetesen a motorkezelés mellett.
Gyakorlatilag a 20.-a utáni hétvége szabad már csak a nyárból.
Egyébként a jelenlévő hölgyek természetesen kivételek.
Nekem nem gond, hisz a lánc is csak a jövő héten jön meg......
Szóljatok, ha kell spré, mert tudok hozni, de nem akarom, hgy a polcon álljon, így ha összegyűlik 4-5 darab, akkor hozatok! Ha SOS kell, akkor is tudok szerezni, de gondolom ti is látjátok, ha már fogyóban van. Ha kell, szóltok.
Amugy igen!
A lista a JŐVŐ heti túra.....
A Teca party MOST lesz szombaton
Jelentkezni-jelentkezni!
A szállást megszervezzük, és tuti, h péntek és szo este is ott alszunk! juhúúúú
stopmotoros oldal
Erről beszélt nekünk Dani Pécsett. J móka lesz megest! "dörzsi"
Én is a múltkor "megjegyeztem" egy utánfutó rendszámot. Ha jól emlékszen "X"-szel kezdődött!
- Semmi akadálya!
-Izzzzé, van egy kis gond vele ám! Nem minden hálózatról működik... de van egy ötletem!
-Mi is az?
-Arra gondoltam, hogy éppen itt van egy kompatibilis "hálózat"... szóval, lehet?
-Hol a hálózat?
-Háááát, ottt.....
-No, akkaor kezd el szaladni Teddy, de gyorsan, mert szétrúgom az akkumulátorod úgy.... "
Kb. ezt vizuáltam erre a témára!