Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem foglalt a háccsó ülésed? vagy a nemes cél érdekében képes volnál Dorcsit otthon hagyni, hogy a nénit levidd Teddynek?
Asszem egy húron pendülünk
Nemisisvoltdögösjendőjbácsiottan...
Kell neked mindig foglalt nőket választanod, akiknek családja van!
Én tudok egy nagyon csini buxát neked itt Gyarmaton. Ismeritek is egymást, folyton azt kérdezgeti, mikor lesz megint motoros találkozó nálam. Mert akkor ő is jön, és nem hagyja, hogy megint "kitolj" vele!
Rád fog ugrani!
Levigyem Bajára a jövő héten?
A gyarmati kollegína?
Igenis, értettem! De azért rendesen megigazított sminkben teszem tiszteletem ezen a szép napon!
A valóság az, hogy Pilisvörösvárra készültem a motoros találkozóra... Oszt, nem jött össze. Így a B terv lépett életbe... ő pedig történetesen "családostól" nyaralt a legnagyobb bánatomra!

Szem nyitva, GREX meg tekereg...

Azt javaslom, nyitsd ki a szemed, lásd a valóságot, ne csak álmodozz!
Ne "pucsítsunk" mááááá ennyit... kezdek egysíkúvá válni gondolatilag... és a hétvégém sem úgy sikerült, ahogy "tervezve" volt. Elég kritikus a helyzet...
Majd kérd meg a Neked külön kirendelt dögös zsarupéldányt, h a "nempucsítást" is tanítsa meg.
Természetesen a motorkezelés mellett.
Jelentkezés elment... Góliátot is bejelentettem. A részletes adatokat majd elküldo a kisCsikó maga!
Hát nem, de D@n alapból beírt a listára! Szóval jelentkezz és bulizunk egy jót! Ott lesz a vöröshajú rendőr is, meg másféle progik is lesznek, nemcsak a rutinozás.
Cserépfalura megyek 3 napra, de köszönöm az invitálást.
Gyakorlatilag a 20.-a utáni hétvége szabad már csak a nyárból.
Jelentkeztél már?
Pedig a nyúl az alapjában véve pucsítós fajta...

Egyébként a jelenlévő hölgyek természetesen kivételek.
OK....
Nekem nem gond, hisz a lánc is csak a jövő héten jön meg......
De ugy is mondhatnám hogy IDÉN az utolsó 3 napos guriga számomra......
Okés, akkor visszük a 2 flakont neked, meg esSO-nak!

Szóljatok, ha kell spré, mert tudok hozni, de nem akarom, hgy a polcon álljon, így ha összegyűlik 4-5 darab, akkor hozatok! Ha SOS kell, akkor is tudok szerezni, de gondolom ti is látjátok, ha már fogyóban van. Ha kell, szóltok.
ráér...... de ha van 1 akkor azt a Teca partyn át is venném.......és utána jöhet még 1 majd valamikor....

Amugy igen!
A lista a JŐVŐ heti túra.....
A Teca party MOST lesz szombaton
Nagyokos gyorsmotoros, aki bánccsa a kisebbet!
Koma, Goliat (akikkel Pécsett voltunk mocizni), és a többiek, akik szeretnék fejleszteni motoros tudásukat, ajánlom ezt a lapot a figyelmetekbe!

Jelentkezni-jelentkezni!

A szállást megszervezzük, és tuti, h péntek és szo este is ott alszunk! juhúúúú

stopmotoros oldal

Erről beszélt nekünk Dani Pécsett. J móka lesz megest! "dörzsi"
Nagy mágus vagy!
Én is a múltkor "megjegyeztem" egy utánfutó rendszámot. Ha jól emlékszen "X"-szel kezdődött!
"-Te, figyusz Zs! Kezd lemerülni az akksim... be kéne dugni tölteni egy kicsit.
- Semmi akadálya!
-Izzzzé, van egy kis gond vele ám! Nem minden hálózatról működik... de van egy ötletem!
-Mi is az?
-Arra gondoltam, hogy éppen itt van egy kompatibilis "hálózat"... szóval, lehet?
-Hol a hálózat?
-Háááát, ottt.....
-No, akkaor kezd el szaladni Teddy, de gyorsan, mert szétrúgom az akkumulátorod úgy.... "

Kb. ezt vizuáltam erre a témára!
Nem voltam 100%-ig biztos a 901-ben, inkább csak abban, hogy U-val kezdődik.