Lovinál kb a 3. szervizre teszem ezt a 18000-re utánra. Bár rövid ideje ismerem és csak egyszer találkoztunk, de elég vehemensnek tűnik ahhoz, hogy ezt ne nézze el sokáig.
Az nem lesz a gépnek....legfeljebb a tárcádnak, de annak se igazán....az elején úgyis kell ez a megnyugvás, később a hümmögés a végén pedig, hogy soha többé ilyen helyre...
A rezsidíj így is fele az átlagosnak!
Csupán ugye....
16000ft mi?
Egy szürő 1800ft....
14.000 a 3,6L olaj?
No Én ezért vittem mindig az olajat....
Nem mindegy hogy a szervíz adja 4000-ért literjét, vagy Én megveszem a bolta 2200-ért.
4 flakonnál az már 7200ft!
Azért írtam Lovinak, mert sok szervíz 10% határt még elnéz, de többnél már azt mondja: PÁPÁ garancia.
Ha nem 6000-nél viszi, hanem 1000+6000 az már ugye nem 10%....
Amúgy igen. Olaj és szűrő.....Semmi más.
max csavarok ellenőrzése
Rajta van a számlán a kedvezmény is, meg minden, de nem értem. A szalonvezető 15e körül mondta, mikor megvettem, de a munkadíj mégis nettó 4400-re sikerült... Akkor ez csak nem 1500, vagy valahogy nagyon elbeszéltünk egymás mellett...
6000-es a ciklus, csak az első kettő az 1000-es miatt van közelebb egymáshoz. Elvileg az első 1000-re valami spéci löttyöt kap a váltó, és utána cserélik normál olajra...
Azt az infót kaptam, hogy ne aggódjak, nem kell még csak utántöltenem sem. Blue, Widi Nektek mi a tapasztalat?
Nem igazán jó. Jövőre visz mindenki pendrive-ot. Remélem egy laptop lesz valakinél, aztán csereberélünk.
Skydrive?
Vagy ha nekem elküldöd emailben óriásfájlként, akkor közzé teszem az URL-t, és mindenki letöltheti.
A sztori röviden,szűk hágóról le,kifordulok a széles,kanyargós országútra,egész napos szolid tempó után picit eleresztettem a lovakat,160-180 kb 2 percig,látom a házak tetejét,közeledik a falu,lassítok 80-90-re,hogy megvárjam a többieket,a szöszi csendőrlány meg már vesz is ki a sorból,a másik veszettül rádiózik,tudtam,hogy baj van,azt hittem letartóztatnak,de kiderült,hogy csak 132-vel mentem,nagy kő esett le a szívemről,90 euróért......mellesleg olcsóbb mint az itthoni tarifa....
Légy jó kis lány, és lökd át nekem kérlek oriásmailban!
akkor nyertem:-))))
20-25 közt mondtam:-))
A rezsidíj így is fele az átlagosnak!
Csupán ugye....
16000ft mi?
Egy szürő 1800ft....
14.000 a 3,6L olaj?
No Én ezért vittem mindig az olajat....
Nem mindegy hogy a szervíz adja 4000-ért literjét, vagy Én megveszem a bolta 2200-ért.
4 flakonnál az már 7200ft!
Ha nem 6000-nél viszi, hanem 1000+6000 az már ugye nem 10%....
Amúgy igen. Olaj és szűrő.....Semmi más.
max csavarok ellenőrzése
Rajta van a számlán a kedvezmény is, meg minden, de nem értem. A szalonvezető 15e körül mondta, mikor megvettem, de a munkadíj mégis nettó 4400-re sikerült... Akkor ez csak nem 1500, vagy valahogy nagyon elbeszéltünk egymás mellett...
Nem 5000-enként, hanem:
1000/6000/12000/18000....
6000-es a ciklus, csak az első kettő az 1000-es miatt van közelebb egymáshoz. Elvileg az első 1000-re valami spéci löttyöt kap a váltó, és utána cserélik normál olajra...
Azt az infót kaptam, hogy ne aggódjak, nem kell még csak utántöltenem sem. Blue, Widi Nektek mi a tapasztalat?
Amúgy itt a szervíztáblázat:
Skydrive?
Vagy ha nekem elküldöd emailben óriásfájlként, akkor közzé teszem az URL-t, és mindenki letöltheti.
Újra feltettem. Nekem most se jön le.
Most írtam ismét a Dataglobe-nak.
Kíváncsi leszek az eredményre.
http://www.akmt.hu/videok/2013...