Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áhh..neki beszélhetsz, megy mint az őrült.
Há hogyan máááá?
Légy jó kis lány, és lökd át nekem kérlek oriásmailban!
Tegnapelőtt megelőztél mielőtt a nullásra kanyarodtam volna illetve azzal egyidőben....nem ám állatkodni ilyen rossz időben.
már réges, rég...amióta blue először feltette...
Neked talán már megvan?
Azért magának sem fogja megcsinálni, mert saját bevallása szerint is a motort pörgetné a csavarhúzó körül...
mit szívtok, szenvedtek már hetek óta...
Lovinál kb a 3. szervizre teszem ezt a 18000-re utánra. Bár rövid ideje ismerem és csak egyszer találkoztunk, de elég vehemensnek tűnik ahhoz, hogy ezt ne nézze el sokáig.
Az nem lesz a gépnek....legfeljebb a tárcádnak, de annak se igazán....az elején úgyis kell ez a megnyugvás, később a hümmögés a végén pedig, hogy soha többé ilyen helyre...

akkor nyertem:-))))

20-25 közt mondtam:-))

A rezsidíj így is fele az átlagosnak!
Csupán ugye....
16000ft mi?
Egy szürő 1800ft....
14.000 a 3,6L olaj?

No Én ezért vittem mindig az olajat....
Nem mindegy hogy a szervíz adja 4000-ért literjét, vagy Én megveszem a bolta 2200-ért.
4 flakonnál az már 7200ft!
Mindegy, a lényeg, hogy ne legyen baja!
Azért írtam Lovinak, mert sok szervíz 10% határt még elnéz, de többnél már azt mondja: PÁPÁ garancia.
Ha nem 6000-nél viszi, hanem 1000+6000 az már ugye nem 10%....

Amúgy igen. Olaj és szűrő.....Semmi más.
max csavarok ellenőrzése
Gyanús is volt amikor írtad, de nem akartam vészmadárként kedved szegni.
Na bazz, végül 20.701 Huf lett!

Rajta van a számlán a kedvezmény is, meg minden, de nem értem. A szalonvezető 15e körül mondta, mikor megvettem, de a munkadíj mégis nettó 4400-re sikerült... Akkor ez csak nem 1500, vagy valahogy nagyon elbeszéltünk egymás mellett...
Nekem eddig egy gramm sem fogyott.
Suzuki Budakalász!

Nem 5000-enként, hanem:
1000/6000/12000/18000....

6000-es a ciklus, csak az első kettő az 1000-es miatt van közelebb egymáshoz. Elvileg az első 1000-re valami spéci löttyöt kap a váltó, és utána cserélik normál olajra...

Azt az infót kaptam, hogy ne aggódjak, nem kell még csak utántöltenem sem. Blue, Widi Nektek mi a tapasztalat?

Amúgy itt a szervíztáblázat:
Végül ez is megszakadt...
Na ez már jó lesz!
Valószínűleg igen, de nem azt kapta cserébe amit remélt.
Nem igazán jó. Jövőre visz mindenki pendrive-ot. Remélem egy laptop lesz valakinél, aztán csereberélünk.
Skydrive?
Vagy ha nekem elküldöd emailben óriásfájlként, akkor közzé teszem az URL-t, és mindenki letöltheti.
A sztori röviden,szűk hágóról le,kifordulok a széles,kanyargós országútra,egész napos szolid tempó után picit eleresztettem a lovakat,160-180 kb 2 percig,látom a házak tetejét,közeledik a falu,lassítok 80-90-re,hogy megvárjam a többieket,a szöszi csendőrlány meg már vesz is ki a sorból,a másik veszettül rádiózik,tudtam,hogy baj van,azt hittem letartóztatnak,de kiderült,hogy csak 132-vel mentem,nagy kő esett le a szívemről,90 euróért......mellesleg olcsóbb mint az itthoni tarifa....
Na próbálkozzatok a linkkel.....
Újra feltettem. Nekem most se jön le.
Most írtam ismét a Dataglobe-nak.
Kíváncsi leszek az eredményre.

http://www.akmt.hu/videok/2013...