Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondanám, hogy ha megvan, neked küldök először e-mailt róla, de hát...
Mivel a lehető legritkábban jut hozzá a Polgár a műszerek hitelesítési bizonyítványához, így fenntartással kezelendő a mérés. Igaz.

Én "nyertem már" úgy, hogy csak a kocsi eleje és a rendszám látszott, valamint csak egyetlen felvétel volt kikockázva a felvételből. El is engedték a "közellenségnek" megítélt 30-ast.

Ennek az esetnek a kapcsán kutakodtam annak idején:
1. A méréskor a környezetnek beazonosíthatónak kell lennie (mivel ritkán kapod meg a fent említett Mérésügyi Hivatalos bizonyítványt, így a fotón szereplő GPS koordináta nem tökéletes bizonyíték. Valamint az éjszakai mérések létjogosultsága is kérdőjeles.)
2. A videofelvételből minimum 3 db fotónak kell meglennie. (Ha csak 1-2-t kockáznak ki és fellebbezel, jó eséllyel felmentő határozatot kapsz.
3. A mérési napló másolatát HELYESEN kitöltve ki lehet kérni. (Nem mindig helyes...)
4. A kikockázott kép minőségének elmosódás-mentesnek kell lennie, és a manipulálás lehetőségének fennállásakor azonnal "nyertél". (városi legenda, hogy ismerik a "photosopot"...)
5. A mérés szöge sem mindegy, végső esetben kapaszkodó lehet ez is.

A hitelesítési bizonyítványok ügye miatt tudtommal most azt a gyakorlatot követik, hogy a mért adatból leszámolnak 3 km/h-t és ez alapján kategorizálják a büntetést.

Félreértés ne essék! Nem védem az országúti Schumachereket, sőt...! De akinél egy-egy becsúszik évente, 2 évente annak a fentiek lehet, hogy segítenek...
doki, hogy halad a moci projekt?
Nyilván írtad. Én meg nyilván nem olvastam végig mindent a témában.

(Gyanús, hogy a TT is kínai... . Nekem a folyamatos frissítés, ami tetszik. A Garminra már én sem merek ránézni az ára miatt... )
Érdekelne a magyar álláspont a trafipaxokról.
Vagy ez a furcsa első mondatod arra szeretett volna utalni, hogy a tankban lévő szűrőd törött, és azért kellett egy plusz?
"Névelők! Használjon... névelőket!"
Tud ez a plusz szűrő többet annál, mint ami a tankban eleve benne van? Szükség van-e rá?
Nekem azt mondták itt (meg másutt), hogy nincs.
Lejjebb irtan hogy autos/taska van.Lecserelnem motoros cuccra.De ez a tomtom nekem draga.beprobalom a kinait otven rugo korul igoval.
Ennek vajon a fényereje is nagyobb mint az autósé? Mert igazából repülni is elkezdtünk ilyeneket használni csak eddig a megfelelő fényerejű nem volt 70.000 alat még e-bay-röl sem és hátha ez jó lenne.
A motoron meg a S4 i-go-val hibátlanul és ingyen működik.
A jobb telefon nem olcsó de egy telefon szoftverfejlesztő haverom mondta, hogy rá kell szánni mert üzembiztosan csak ezeken működik minden úgy ahogy le van írva..
Észrevételek:

Én a kifejezetten motoros GPS-ek felé terelnélek. Ugyanis a táskából, tartóból napos időben semmi nem látszik az autós kütyük kijelzőjéből. Sajnos igencsak gyenge a fényerejük.
Ha a tanktáskába teszed, akkor soha nem fogod látni. Teljesen kiesik a látómeződből.

Néhányan ilyen tartót használunk. Még nem ázott be, bár nekem hektárnyi plexi van előtte.

Én most ilyet kérek a "Jézuskától"... talán addigra olcsóbb is lesz. :))))))

(A Homasitában érdemes egyéb szerelékek után is kutatni... néha igencsak olcsón lehet hozzájutni kiegészítőkhöz. És nem feltétlen jelent silány minőséget a "jóárasítás".)
Ha nettel navigálunk Ukrajnában 3 napig, szerintem két GPS árát elköltjük telefonszámlára.....
A telefon teljesen egyenrangú navigálásra.....persze töltési lehetőséggel.....jó telefon jó program....pl galaxy s2 IGO-val
Törött a tankon belüli felül. Csak h váltsunk kicsit.
http://www.kephost.com/images4...
150 € + gyűrű Basszus ez is 50-60eFt között jönne ki alaphangon
Megfejtve: alsó pánt tépőzárral, fölső 2 simán zsinórral (lásd manual)
Egy ilyennel simán el tudnám képzelni:

Tankbag

Az "EVO" és a sima között amúgy mi a különbség? Nekem ugyanazokat a találatokat hozza a GSXF-re...
Ezek komoly cuccok már. Aki ki akar menni a világból a fél házzal az vegye meg. :)
Bár az nem annyira tiszta, hogy pontosan hogyan is van rögzítve a táskához. Nem hiszem, hogy az a bazi nagy pánt az alján gyári lenne minden tankbag-hez...
Na, ez már döfi! Ilyesmi pont elég, jó lenne, ha a Kappához is lenne hasonló és már helyben is vagyok!
A telefon valóban nem jó több ezer km-re, de országon elül akárhova el mernék vele indulni.
Nekem melegedett a telo rendesen.amugy eleg gaz a fagyasa a telos cuccnak.
A motech kiegeszetonek csinal egy najlon zipes racsatolhato telo vagy tablet tokot.az igen faja.
Szivargyújtóval bírja nem?

Bár kétség kívül a google map a legjobb, vagy sőt, az IPAD-en lévő "Térképek" app, de ekkora kijelző elég hülyén mutatna a mocin. Bár..., a térképtartóba lehet beférne...

Lehet elég megvennem a nagy Kappát?