Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bosszantott hogy a sima sározás gyorsan kopott.. Ezt meg elég volt egyszer megcsinálni.
Nem vagy normális!
Ne eredtek utánad?
Ezt magadtól szülted meg?
Sétálós gyerekek tábla bokor mögött aztán menj 30-cal.. akkor is ha előtte utána 70-es korlát van. Rendőr szintén bokorban.. a bírság meg nem 5ezer lesz egy ilyen "benézés" után... Ők így, én meg ahogy tudok. Csatákat azért lehet nyerni..
Végy egy rendszámot, fújd be láncsprayvel.. de csak finoman. Az előzetesen összegyűjtött finom port (érdemes otthon letakarítani a szekrények tetejét ) fújd rá, ezek után hagyd száradni egy kicsit, majd jöhet a következő réteg, már durvább frakció, én vályog port használtam. Ez a frakciót lehet több rétegben is felhordani, a jobb takarás érdekében.. végül kell egy tökéletlen homok réteg, az életszerűség kedvéért A legutolsó lépés egy fedő láncspray réteg, ettől vízálló lesz az egész.

Szóval ennyi. Egyszer sikerült szemből belemennem egy trafiba, már intettek is ki. 100 méterrel előttük megfordultam, aztán azzal a tempóval amivel érkeztem távoztam is. Sokat spórolt nekem
Eddig nem jött semmi......és a 9 lehetséges elkövetőből úgysem ismeri el senki,én pl. már 1 óra múlva sem emlékszem merre jártam....
HOL tart a GPS kérdés? Kíváncsi lennék milyen megoldások vannak még motorra!
Addig jár a korsóslány a kútra...
Azt olvastam valahol a napokban, hogy olyan esetekben amikor csak 1 karakter hibádzik, akkor szoktak a lehetséges elkövetőknek adatkikérőlapot postázni.. több karakter hiányakor a csodás kombinatorikának hála már nem ilyen egyszerű a helyzet.. és a ráfordított idő és pénz se biztos hogy megtérül.
Sziasztok!

Blue: lehetne esetleg máshonnan letölteni az évadzáró vidit? 40mb környékén mindig megáll!
Ez mi?
Bevittek gyorshajtásért?
Az az 1 szem karakter kitakarás viszont tetszett a hétvégén.
Gondolom külföldön kellett ücsörögni...

Egyébként ez verte ki a biztit anno a rendőröknél. Azt mondták, hogy ez azért már így sok
Tavaly hátulról lefotóztak,azóta nem adok nekik esélyt,idén szemből fogtak meg,de örültem,hogy csak 132-vel,mert előtte igencsak durvább volt a ritmus,így is több mint 1 órát üldögéltem a csendőrségen.....
Nekem egyszer szóltak, de akkor egyetlen egy karakter se látszódott.

Egyébként ha jobban utánaszámolok a 6 lemotorozott szezonomból az utolsó 5 alatt.. egyre jelentősebb időintervallumokban, volt letakarva legalább kettő néha több karakter is a rendszámomból. Én így alszok nyugodtan
Bocsi! Annyira bele lendültél!
szulecsaba@citomail.hu
Wayteq gps-t használok,futkos a kép,valószínűleg a motor elektromos hullámaira gerjed.......vmi ötlet a jelenség elhárítására?
Csak nem írnám le nyilvános fórumon. Ha érdekel emailben elmesélem
Belinkelhetnél egy fotót, csak hogy tanuljunk!
Nekem eddig sosem szóltak,igaz csak 1 karakter nem látszik...
Két karakter nem elég? Hogy van a tiéd letakarva?
Egyébként egy mágneses, elütött alakzatra kipreparált veréb megoldaná minden problémámat.. mondjuk ha lenne kocsim valószínűleg már lenne ilyen verebem is
3 karakter nem látszódik... természetesen nem a kezdő U betű van letakarva, mert annak értelme semmi lenne

Olyannyira nehéz lenne kimagyarázni, hogy el se kezdenék róla hadobálni... főleg mert nem két mozdulat eltávolítani sem
Gondolom azért sem volt gond, mert nem az egész tábla van letakarva csak egy-két szám és ezért nem szúrták ki, vagy egyszerűen csak elbambultak. / Sárra falevélre, mondhatod, hogy nem volt szándékos. /
Szerintem úgy általában a sportdobokra gondolt. Túra/sportúra gépekkel relatív sokat megy az ember. Valószínűleg hosszú távon nem túl jó hogy nincs meg az optimális fojtás...gondolom én.
Sportdob pedig a pályákra való a minél nagyobb teljesítmény miatt, meg a mekdönci elé fokozni.