Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyiket?
És tényleg kihoztad 25e körül az egészet? Neten 3500-ért láttam a rögzítőgyűrűt és 20-21e körül a táskát...
Erik64,
én próbáltalak ma telefonon elérni, holnap ismét megkísérlem ezt a dolgot
Lehet kiküldték neki a bemutatás végett
Amugy meg minden megtörténhet
Akkor mire fel készült a kép?
Vasárnap évadzáró volt:
Bihari egytankos
Szerintem ebben semmi extra nincsen, mivel a németeknél nincs felső határ, se a képen nincs limit feltüntetve.
Nem mai, de van aki tud élni.
Maga a rendszer nagyon jó,kényelmes és jó minőségű.
Viszont nem mindegy hogy milyen gép tankjára mi kerül.
Én eladtam hirtelen a Engage XL tanktáskát mert olyan magas volt hogy nem tudtam ráhajolni a kormányra.Nemkicsit..........nagyon.

Viszont van nekik KB 30 féle táskájuk az egyik csak passzol a tiedhez akkor minden fasza mivel egy mikronyit nem ér a tankhoz,egy mozdulattal leemelhető,200nál is fix,nem csuszkál,dülöngél mert merev falú.

Nos mivel nekem spéci igényeim vannak kerestem hasonló rendszert.Ez lett a Kappa TK765.
Ettől elférek,ami kell belefér oszt annyi.Azt a hülye telefontartót már levágtam róla mert elmebeteg tervező gúnárnyakú.Ő láthatja a telefont.Nekem nem sikerült.
Az kizárt! Max narancssárgában!
De kékben jobban nézne ki igaz ?
Neked mennyire vált be a Quick-lock rendszer a tanktáskánál? Jól emlékszem ilyen táskát vettél legutóbb, ugye?
Az nem ő lenne.Fogadd el ilyennek.

Jobb mintha golwingos-utánfutós lenne.

Esetleg szerezz gyári támogatást osztcsinálj egy kanyarvadászósmászkálós műsort.
Én is nézem, de sokszor inkább bosszant. Annyi jó helyen volt már és annyira bosszant, hogy inkább csak utazik a motorral, mintsem motorozna...
Én szeretem a műsort.Motoros túrista a gazdag fajtából.

Én azokon a nyitott kübli sisakon meg a farmer/protektoring combón csodálkozom.Télen,nyáron,esőben/hóban/homokban ez van rajta.

Jó nézni mert oda is eljut ahvoa én tuti nem vagy csak nehezen/drágán jutnék el.
Bazz, a pecázást jobban élvezi, mint a gurulást! Miért nem csinál az ilyen horgászműsort?
Mikor mondja, hogy mennyire élvezte a hosszú egyenes utat, mellette a hegyek és a táj...

Ez a csávó nem is motoros... Kíváncsi volnék bele merne-e vágni egy training túrának, amiben végigpróbálná magát minden elérhető motoros oktatáson... Tuti végig röhöghetnénk!
...meg majdnem "naked"!
ennyi forró "idomost"... (Daytona Bike Week 2013)
http://youtu.be/vtO_wgbx2Q0
Bobalya,dípshit.

Helyzetjelentés HC fronton.

A metisse motor bekrepált.A váz megrepedt így dől az ott tárolt olaj belőle és a parkolóban leszakadt mindkét teleszkóp hátul.
Az endúró gumi kinyuvadt az aszfalttól...............Amúgy a triumph blokk birná de így összeroskadt az ürge és kért egy KTM-et.

Szerintem az elején ezt kellett volna tennie vagy egy tigert reklámozni.
Új munka után kell néznem...
Na srácok, most már elhiszem, hogy Lovinak meg van az új gépe, mivel ma láttam a két szememmel! Csodaszép