Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem teljesen.a kinait ahogy nezem fixen be kell kotni akkura.
Mentetek mar hoszabb tavon elore tervezett ket haromezres tobbnapo uton telefonos gps-el?
Higgyetek el.telefon csak vesz megoldas.
Nokia N8 és most a 808 is pillanatok alatt észhez tér. A 808 kibírt majdnem 200km-t nettel mire lemerült. HA lett volna USB akkor nem megyek vakon egy részen.
Igazából a szivargyújtót mindkettő megoldáshoz ki kell építeni, így az lejön az árból, de a rögzítés és a vízállóság döntő kérdés lehet...

A szoftvertámogatás meg so-so... Nekem eddig bevált az OVI, bár amit nem értek, hogy állítólag jobb telefonokon (nekem Nokia C5-00 van per pill) sokkal gyorsabban jön be első indításkor az aktuális pozíció... Ez max 5 percig zavaró, de ha már a lakásban beütöm a célállomást, betalál mire kiérek az utcára...
Sztem a telefon a legolcsóbb megoldás erre. Nem rosszabb mint a csak GPS. Telefonálni meg lehet pl fülessel.
Huhh........attol fugg.
En a celgepeket szeretem.tekefonalni telefon navigalni gps.
Persze van a teloban gps de nagykepernyos telo kizarva mert a teniszuto zavar a meloban.ezert kicsi.kocsiban elmegy a dolog mert hallom.nem muszaj latni.
Motoron meg csak latni lehet.
Es ocsi telos szenvedese vicc kategoria.van hogy a h100 gyorsabb mint a telefonos gps.
A kinai meg igo alapu.regebbi wayteq cuccom van.kb hat nyolc eves ha az birta ez is talan.
Motoron a gps mindig a lathatosagon all vagy hukik.
Telóban benne a GPS, ráadásul kedvedre ingyen frissítgetheted (lásd Nokia Ovimap, vagy HTC google map...stb)

Plusz még az is a telótok mellett szól nálam, hogy 2 évente a cég cserélgeti, így minek költsek bármi ilyesmire?

A kínai GPS is kijön azért szivargyújtóval együtt 50-re nem? Ráadásul vagy van benne angol, vagy nincs, vagy frissíthető vagy nem, ha elromlik vagy van szervíztámogatás, vagy nincs...stb?! Vagy rosszul látom?
Nyaszal kicsit osztottam szoroztam GPS ügyben.

17 a tartó 6-7e a táska,plusz szivargyujtótöltő és kiépítés szivargyutónak.KB 25-30e igényesen megoldva és beleteszel egy 20e-res kínai GPS-t.Tehát 40-50-et költesz rá.

Én megfordítottam az egészet.És veszek egy vízálló kínait. és ez megy ha kell a kocsiba.
40-ért.Jobban látom és nincs gond a töltőre meg a többire.
Ezért kap egy plexi keretet amibe bele lehet tenni és rögzíteni. A plexi megvilágítás meg játék, talán még üresen is jól néz majd ki. Robogón anno a kezemre közöttem mint egy órát. Vicces volt, de nagyon jól funkcionált.
A motech-nek van egy sport cucca.Arra hajtottam ebay-en használtban de mind drágán mentek el.Lapos,térképtartós cucc.Az jó lehet.
Régi széria.
ez.
Na jó, azért a celluxnál elegánsabb megoldásban gondolkodom
Lehet megveszem a nagy Kappát és nézek valami vízálló telefontartót a kormányra...

Az is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha a karomra tehető telefontartóban gondolkodnék (lásd még futók karra rögzíthető mp3 player megoldásai).

Kabátban úgyis elég vastag az alkar rész, így mint egy órát (vagy mint a predátor a cuccait ) meg tudnám nézni szükség esetén... Rá is nézek kicsit a témára
A két kormánycsavarra épp felfekszik a telefonom. :) Alá rakom a tokon és átkötöm celluksszal. Már ezzel a módszerrel is hoztam haza és ezzel járok vele mindenhova ahol nem vagyok jártas. Telóban ott a GPS. Rendes tartót csinálok majd rá plexiből, az van itthon. Szeretnék majd USB portot is a kormányra, szivargyújtót és egy órát. -- Ebay
Nyomkövetőt is kap majd a gép, bár ez még nem biztos.

Az SW-Motech-nek is van ilyen, de csak a táska majd 10eFt-al drágább, plusz még ugye a gyűrű ára...

Igaz, van hozzá levehető kézitáska, de inkább fölös dolog az általad is említett "tv-néző izom" problematikája kapcsán! Na meg a telefontartó kémlelőnyílása is igen csak béna lett, ahogy látom a Kappa jobban odafigyelt erre. Persze tökéletes akkor lenne, ha a táska kormány felőli oldalára tették volna

Úgy látszik eddig a Kappa a nyerő, de még azért keresgélek...

Ha van esetleg tipped, szívesen fogadom a linkeket...
Bajom semmi.Cak az hogy vagy az itat nézem vagy a gyomorszájamnak támaszkodó telefonrészt.
Sisakban el kell engedni a kormányt hogy lássam.De ez az én motorom és én testalkatom.

http://youtu.be/JEOk88C5Cu0
Nem lenne vele gond, de mi van ha 2 személlyel megyek? Plusz meg akarom egyúttal a telefontartó útján oldani a navi kérdést is...

A Kappa telefontartójával pontosan mi volt a bajod, miért vetted le? Jók a fotók, de maga a táska nem annyira látszik, hogy dönteni tudjak...
Áh.Még az ellenző nélküli.Már lassan 4 éves.
Én a kormánycsavar helyére csavart gömb+kart vettem hozzá.Ami valami 11 rugó volt.

Hátsó egynaposra vettem egy 10 literes decathlonos gyerekhátizsákot némi táskaszíjat pár csattot és simán fenn van 1 perc alatt.
Talán 2 rugóból.Vagy annyi sem.
Van ilyen S-es Navi Bag-ed?

Konzol nélkül is fel tudtad rakni, vagy megvetted hozzá majd 17e-ért a konzolt is?

Igazából a hátsó dobozt szeretném helyettesíteni rövidebb (max 1 napos) gurulásokra, mert az SW-Motech Trip mágneses verziója, ami a GS-re tökéletesen passzolt (lásd széles tank), a GSXF formatervezett tartájára már nem annyira fekszik.

A hátsó mágnes ráér a tanksapkára, aminek csak a pereménél fogja, így nem elég stabil. Ha meg előbbre teszem a fogantyúja belelóg a kormányba....

A Trip mérete (a bővíthetőséggel együtt) tökéletes volt az irataimnak, tárcsazárnak, 1 palack fél literes víznek, de nagyon úgy fest, hogy le kell cseréljem...
vízálló.
A táska ugyanaz.
De van pár gondom ami matt ki fogom dobni.
Az egyik hogy a 3 év alatt annyira összekarcolódott az átltszó műanyag hogy a kevésből a szart se látokba hajlik a vizslatása.

Vicces volt 100-nál ballal árnyékolni és közelhajolva sasolni.

Bepróbálok egy realtíve olcsó kínai vázálló gps-t.
A Kelónál is találtam egy ugyanilyet?

Nem tudom egyezik-e, mert az eredeti oldalon mintha nagyobb lenne a napellenző rajta...
Ezeknek nincs itthoni forgalmazója.A kelo is csak rendelésre hozza mert a kutya se veszi itthon.
És necces próba nélkül bevállalni.A kicsi 7 literes.Az még jó is lehet de igen tank függő.Inkább endúró és DL kategóriásoknak való a lelógó rész miatt.Ha előrehajolva mész beakadhat a TV néző izomba.

Ezé is maradt a kappa.Egész kényelmes.Kaja,tartalék plexi,kamerák beleférnek.
Viszont a motech üléstáska brutáljó.
El nem adom soha.
Evvel a kettővel simán 1-1,5 hétre felcuccolok.Persze csak apartmanosra.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem ez jobban tetszik, de sajnos brutális az ára, és talán túlságosan lent lenne a teló (azon nyomom a GPS-t), így nem látnám menet közben

Néztem külön telókonzolt is, de ez is brutál áron van, majdnem annyi, mint egy tanktáska!

Lehet meg kell várni a motorkiállítást?
Egészen pontosan 22325.- forintot fizettem a táskért náluk meg a gyűrűért.
Van egy 5%-os kedvezményem mert a ruhát és a kesztyűt is náluk vettem anno 3 éve.Ha megy hozzá akkor felmehet többre is asszem mert gyűlik az összeg és növekszik az engedmény.