Letöltésvezérlővel (pl flashget) se lehet leszedni az eredeti helyről az AKMT-s videót? Nekem ezzel a cuccal az ilyen problémás dolgok szoktak sikerülni
Volt nem régen karbiszinkronon a hosubába és elôtte fehér volt mind a kettô, alig fogyasztott, mondta a srác, hogy állított a benzin levegô keveréken, jobb is lett de szerintem a balba túl sok. nôtt is a fogyasztása. Gondoltam van valami csavar amit tekerhetek, picit vissza.
De akkor vissza megyek.
Szerintem akkor kajálnád a sorozatát. Az egyik utazás az konkréten végig a szikláshegység.. kanadától mexikóig. A másik amit láttam az meg a keleti part.
Minden levelezőrendszerben létezik oriásfájl küldés.
Ez annyit jelent, hogy az anyag feltöltődik egy fájlszerverre, te meg onnan az elérést és jogosultságot biztosító URL-t kapsz vissza, és letöltheted onnan. Remélem érthető volt.
De majd kunyerálunk hozzáférést Blue-tól, ha nem menne.
Maga a földrész érdekel és az építészet.Gátak,hidak,Kendy űrközpot,skywalk a grad canyonban,az a sok nemzeti park,a sziklás hegység,frisco,seattle hasonlók.
Ilyen nagy körbekerülés mindennel klenne a legjobb.
Utána jöhet délamerika.Nem a dzsungeles szarság inkább az andok.
Ajánlom Stephen Fry, Amerika, egy angol szemével útifilmsorozatát a figyelmedbe. Szerintem zseniális ahogy át tudja adni a TV-n keresztül az utazásélményt.. és az is hogy nem feltétlen attrakciónként mutatja be az államok keresztülszelését, hanem magát a folyamatot, és azokat az ingereket amik út közben érik meséli el. Henry Cole a fasorban sincs hozzá képest!
Ez az első olyan film, úti beszámoló ami elindított bennem valamit az usával kapcsolatban... kár hogy nem motorozik az ürge, mert a látásmódja megvan hozzá
Srácok! Mi a szarral küldjem át ezt a nagy fájlt...írjatok Bluenak ő ma már említette egyszer ha szépen kéritek kiadja nektek a FTP adatokat...
én nem adhatok ki semmit...lakat van a számon
De akkor vissza megyek.
Ez annyit jelent, hogy az anyag feltöltődik egy fájlszerverre, te meg onnan az elérést és jogosultságot biztosító URL-t kapsz vissza, és letöltheted onnan. Remélem érthető volt.
De majd kunyerálunk hozzáférést Blue-tól, ha nem menne.
Ilyen nagy körbekerülés mindennel klenne a legjobb.
Utána jöhet délamerika.Nem a dzsungeles szarság inkább az andok.
Ez az első olyan film, úti beszámoló ami elindított bennem valamit az usával kapcsolatban... kár hogy nem motorozik az ürge, mert a látásmódja megvan hozzá
én nem adhatok ki semmit...lakat van a számon
had mennyen ha siet.
Nem vagyok én akkora menőke.
Mondjuk amcsit megnézném.
Van ott annyi látnivaló.
MÓNI! Neked meg van nézhetőben az évadzáró? Át tudnád küldeni, vagy esetleg valami nagy közös oldalra feltenni?
Há nézd a videjót.
Veszélyes.
http://youtu.be/ZwUAJKHbeOU
http://youtu.be/5MtAMc4i8OA