Ilyen nekem nyáron volt az M0-án.
Dugó.... balon teherkocsi (még ha előzni tilos is nekik) jobbon egy BMW sportkocsi egy szőke picsával.
Látja hogy jövök (hallania is kell:-))
És szép lassan megy befelé....
Mikor már nem fértem volna el könnyen, akkor feltoltam a plexik és ráüvöltöttem, hogy "Én most itt elmegyek.....a kár érték neked lesz a nagyobb ribanc" Azonnal visszament....
Sajnos vannak ilyenek. Pedig már a kresz is írja.....vagyis nem csak szopat, hanem szabályt is sért.
De írj nekem egy mailt, és elküldöm az FTP adatokat.
Onnan leszedhető.
Ellenben ez szigorúan bizalmas adat! Ha kiadod másnak, akkor ki leszel véreztetve:-))
Régen heti kétszer elejétől a végéig jártam rajta, most ősszel tettem egy kísérletet arra hogy újra erre járjak, de letettem róla... Marad a 6-os Dunaföldvárig majd keresztbe a kiskunság.. sokkal haladósabb és nyugisabb. A minősége tényleg nem jó az 5-ösnek, de a legrosszabb hogy sűrűn tanyás helyeken visz és nagyon rizikós megutazni azt a tempót amit a mostani motoromon kedvelek.
Ad1 nincs kamerás mobilom és fényképezőgép sincs feszt nálam.
Ad2 nem az én dolgom ellenőrizni hogy az állam/hatóság tisztességes eszközökkel, és nem rosszhiszeműen szedi a bírságot és vegzálja az állampolgárokat.
Ad3 ha jön egy büntetés és az nem volt jogos, tisztességes stb, akkor nekem egy rakás hercehurcába kerül kimászni a dologból, amit senki nem fizet meg.
Ad4 így ugyan ha jogos ha nem, nem jön bírság és így nyugodtan tudok aludni, ami jó hatással van a kognitív képességeimre is, ami nemzetgazdaságilag is hasznosabb mint egy ilyen-olyan címszóval kiosztott, a hazai keresetekhez képest amúgy erősen túlárazott bírság befizetése.
Ha az ideológia gyártás, hogy egy tisztességtelen országban talpig tisztességesen semmire se lehet vinni.. akkor igen, gyártok ideológiát arra hogy miért csinálom a piti stiklijeimet..akár a közlekedésben, akár máshol.
Irigylem az önuralmad és a türelmed, ha te itt, egy teljesen forgalommentes időszakban képes lennél 50-nel gurulni.. és nem azon mérgelődnél hogy mi a franc indokolja az 50-es korlátozást.
Ez alapból egy 90-es szakasz.. na itt mentem 110-120 között. Igazi közellenségnek is érzem magam
Köszi, ennyire nem sietek. Meg amúgy is tudják, hogy nem lennék komoly érdeklődő, mivel a hetekben kerestem őket más ügyben, és akkor sajnos mondtam, hogy nem sürgős, mert idén már nincs arra keretem, amivel ők foglalkoznak
Hát akkor még az 1.7 millás motorra.
Lehet próbálkozni
http://www.akmt.hu/videok/2013...
kb. 30 perc múlva fent lesz.
Dugó.... balon teherkocsi (még ha előzni tilos is nekik) jobbon egy BMW sportkocsi egy szőke picsával.
Látja hogy jövök (hallania is kell:-))
És szép lassan megy befelé....
Mikor már nem fértem volna el könnyen, akkor feltoltam a plexik és ráüvöltöttem, hogy "Én most itt elmegyek.....a kár érték neked lesz a nagyobb ribanc" Azonnal visszament....
Sajnos vannak ilyenek. Pedig már a kresz is írja.....vagyis nem csak szopat, hanem szabályt is sért.
De nem 6000 hanem csak 5000!
A következő szervízed van 6000-nél!
De írj nekem egy mailt, és elküldöm az FTP adatokat.
Onnan leszedhető.
Ellenben ez szigorúan bizalmas adat! Ha kiadod másnak, akkor ki leszel véreztetve:-))
blue_devil kukac freemail.hu
Múltkor honnan hoztad nekem az olajszűrőt?
Ad2 nem az én dolgom ellenőrizni hogy az állam/hatóság tisztességes eszközökkel, és nem rosszhiszeműen szedi a bírságot és vegzálja az állampolgárokat.
Ad3 ha jön egy büntetés és az nem volt jogos, tisztességes stb, akkor nekem egy rakás hercehurcába kerül kimászni a dologból, amit senki nem fizet meg.
Ad4 így ugyan ha jogos ha nem, nem jön bírság és így nyugodtan tudok aludni, ami jó hatással van a kognitív képességeimre is, ami nemzetgazdaságilag is hasznosabb mint egy ilyen-olyan címszóval kiosztott, a hazai keresetekhez képest amúgy erősen túlárazott bírság befizetése.
Ha az ideológia gyártás, hogy egy tisztességtelen országban talpig tisztességesen semmire se lehet vinni.. akkor igen, gyártok ideológiát arra hogy miért csinálom a piti stiklijeimet..akár a közlekedésben, akár máshol.
Ez alapból egy 90-es szakasz.. na itt mentem 110-120 között. Igazi közellenségnek is érzem magam
Hát akkor még az 1.7 millás motorra.
Kérd el egy körre komoly érdeklődőként.
Tudom drága de nem kell megvenni.
Hátha bejön.
A jelek szerint nekik se nagyon.
Inkább olyanforma lehet mint te.