Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És hány ojróba fájt ez neked?
Hova vitted?
Aztán mi van 5000km-enként? Olajat tudok elképzelni szűrővel.
Fizettél is nekik?
2 csinos francia csendőrlány kísért be.
De mivel most úgy néz ki hogy javult valamit a rendszer újra feltöltöm.

Lehet próbálkozni
http://www.akmt.hu/videok/2013...

kb. 30 perc múlva fent lesz.
Ilyen nekem nyáron volt az M0-án.
Dugó.... balon teherkocsi (még ha előzni tilos is nekik) jobbon egy BMW sportkocsi egy szőke picsával.

Látja hogy jövök (hallania is kell:-))
És szép lassan megy befelé....
Mikor már nem fértem volna el könnyen, akkor feltoltam a plexik és ráüvöltöttem, hogy "Én most itt elmegyek.....a kár érték neked lesz a nagyobb ribanc" Azonnal visszament....

Sajnos vannak ilyenek. Pedig már a kresz is írja.....vagyis nem csak szopat, hanem szabályt is sért.
Az nem sok:-))
De nem 6000 hanem csak 5000!

A következő szervízed van 6000-nél!
Már szóltam az illetékeseknek.

De írj nekem egy mailt, és elküldöm az FTP adatokat.
Onnan leszedhető.
Ellenben ez szigorúan bizalmas adat! Ha kiadod másnak, akkor ki leszel véreztetve:-))

blue_devil kukac freemail.hu
Gyertyára csak olaj tud rakodni más nem igen
Néztél már olyat, hogy hidegről beindítod és hőmérővel méred mennyire melegszenek azonos ponton a hengerek?
Motorrad?
Tby!
Múltkor honnan hoztad nekem az olajszűrőt?
Régen heti kétszer elejétől a végéig jártam rajta, most ősszel tettem egy kísérletet arra hogy újra erre járjak, de letettem róla... Marad a 6-os Dunaföldvárig majd keresztbe a kiskunság.. sokkal haladósabb és nyugisabb. A minősége tényleg nem jó az 5-ösnek, de a legrosszabb hogy sűrűn tanyás helyeken visz és nagyon rizikós megutazni azt a tempót amit a mostani motoromon kedvelek.
Ad1 nincs kamerás mobilom és fényképezőgép sincs feszt nálam.

Ad2 nem az én dolgom ellenőrizni hogy az állam/hatóság tisztességes eszközökkel, és nem rosszhiszeműen szedi a bírságot és vegzálja az állampolgárokat.

Ad3 ha jön egy büntetés és az nem volt jogos, tisztességes stb, akkor nekem egy rakás hercehurcába kerül kimászni a dologból, amit senki nem fizet meg.

Ad4 így ugyan ha jogos ha nem, nem jön bírság és így nyugodtan tudok aludni, ami jó hatással van a kognitív képességeimre is, ami nemzetgazdaságilag is hasznosabb mint egy ilyen-olyan címszóval kiosztott, a hazai keresetekhez képest amúgy erősen túlárazott bírság befizetése.

Ha az ideológia gyártás, hogy egy tisztességtelen országban talpig tisztességesen semmire se lehet vinni.. akkor igen, gyártok ideológiát arra hogy miért csinálom a piti stiklijeimet..akár a közlekedésben, akár máshol.
Figyelj jobban a fehér autókra.
Ez az ötös út nagyon gané! Mondjuk kecskeméttől a 44 ennél is rosszabb egészen szarvasig!
Irigylem az önuralmad és a türelmed, ha te itt, egy teljesen forgalommentes időszakban képes lennél 50-nel gurulni.. és nem azon mérgelődnél hogy mi a franc indokolja az 50-es korlátozást.

Ez alapból egy 90-es szakasz.. na itt mentem 110-120 között. Igazi közellenségnek is érzem magam
Na nekem a jobb oldali hasonló, ám a ball nagyon fekete és valamai rakódik a gyertyára.
Karbi szinkron volt. De az nem csak arról szól, hogy a pillangók együtt mozogjanak?
Ezt hol adtad elő? Gondolom nem itthon...
Köszi, ennyire nem sietek. Meg amúgy is tudják, hogy nem lennék komoly érdeklődő, mivel a hetekben kerestem őket más ügyben, és akkor sajnos mondtam, hogy nem sürgős, mert idén már nincs arra keretem, amivel ők foglalkoznak
Hát akkor még az 1.7 millás motorra.
Teszteld le a gépet.
Kérd el egy körre komoly érdeklődőként.
Tudom drága de nem kell megvenni.
Hátha bejön.
Pénzük az van, azt hiszem, de hogy igényük is lenne motorozásra, az eddig nem tűnt fel.
A jelek szerint nekik se nagyon.
Ahogy elnézem nem egy állat streetfighteres az ipse.
Inkább olyanforma lehet mint te.