15eFt körül lesz olajjal, szűrővel, munkadíjjal mindennel... Drágább mint a maszek, de így legalább marad a 2 év gari, plusz 6000km-ig úgysem kell hozzányúlni...
Azért 1 nap mert zárásra tudtam csak odavinni (melóm végett). Holnap ugyanígy megyek érte. Castrol olaj kerül bele és tüzetesen át is nézik, direkt nem siettettem...
Én évek óta egy 5000ft-os (vaterán vettem) GPS-t nyüstölök.
Nincs semmi baja.
Néha lefagy (a régi 47.000-res is lefagyott)...de újraindítás és kész.
Eddig bajos volt - mert megállás, kicsomagolás, ki-bekapcs...és mehetek tovább (ezt egy piros lámpánál meg lehet oldani.)
De most Tibkinnél van, aki csinál nekem (vagy már kész?) egy kivezetett kapcsolót - így akár menet közben is kikapcsolhatom/bekapcsolhatom.....
Igen érdekes egy olajcsere:-))Mert mást nem csinálnak:-)
Na jó, ha nagyon odafigyelnek, akkor meghúzzák a csavarokat:-)
Majd írd meg mennyi volt a számla vége. Biztos nem 1500 lesz, de még 10000nél is több. Én most olyan 20-25 közt tippelnék.
Vagy csak egy jóval olcsóbb technika kell, és akkor akármilyen fényben látod.
Emi is évekig játszott vele, de végül neki bejött ez a verzió: http://www.bikeparts.hu/termek...
Arra állítod amerre szeretnéd.
Nekem is ez a Homasitás van.
Alapban egy gondja van. VAGY FIX, vagy ha nem húzod agyon a csavart akkor vertikálisan mozgatható.
Én ezért tettem inkább feljebb a plexi mögé..
Így tényleg csak akkor kap napot, ha 2 oldalról jön.
De ez is megoldható:-)
Délelőtt KELETNEK kell menni, délután nyugatnak:-)))
Délben és éjszaka meg lehet menni É-D irányba:-)))
A márkaszerviz k drága muri. 15k lett volna ha azt is be kell állítani és még nincs benne az 5500ft-os munkadíj óránként.
A fedél csavarokat úgy meghúzták, hogy majd beleszakadtak. Munkadíjra főleg ezért fizettem mert nem oldottak a csavarok, szopó volt.
Azért 1 nap mert zárásra tudtam csak odavinni (melóm végett). Holnap ugyanígy megyek érte. Castrol olaj kerül bele és tüzetesen át is nézik, direkt nem siettettem...