nem én voltam!
de biztos h láttuk már egymást jópárszor. én berényi vok....pl a pátkai kútnál láthattalak egyszer....
én már csak hétvégén ülök motorra, már reggel hideg van a motorhoz sajna
A legtipikusabb hogy centivel keres 67,78x45,65x56,76-os komódot csak kifejezetten mondjuk a 70-es évek barna színében.
A tétova kérdésre hogy nem e lehetne picit másik méret megrökönyödve szól vissza hogy kérem ekkora hely van.
Csókolom ezért jár boltba be-ki mindenhol?
Mert drágább lesz a benzinpénz mint a komód.
De a non plusz ultra az állandó alvásra való magas nyitású nem megosztott nyitható kétkaros kanapé aminek a max mérete kívül 160x200 de a hely is 160x200.Mivel franciaágyat eladta mert kicsi a hely.
És nem fér a fejébe hogy mért rázom a fejem bőszen.
Az amelyik már volt 4-510 helyen árnyaltabb ő úgy jön be hogy lehetőleg kisebb legyen mint 140 és ne kerüljön 3 kilóba.
Na ezekkel már tudok mit kezdeni.Legalább halvány fingja van hogy mi a mostani lehetséges és mi a sci-fi kategória.
Az aki első-második boltos az még hülyének néz és majd ő talál ilyet alapon kiszalad.
Érzésre ez volt. Cseréltünk kb. 10km-re, de ez maradt meg a legjobban abból a motorból, hogy kicsi.
A Versys-t nem próbáltam, de a naked pinduri volt. Szerintem a vázban nincs sok különbség.
Nekem mondod? Hozzád bemegy a boltba, megnézi, oszt tetszik, vagy nem, viszi, vagy nem.
Én meg elmegyek prospektusokkal, színkártyákkal, mérek, megbeszéljük (a többségnek még le is kell rajzolni), árat kalkulálok. Ha kicsit bizonytalan, akkor ez a procedúra megismétlődik úgy háromszor....
Érdekes, mert én meg pont fordítva vagyok ezzel, mikor ráülök a párom GS500-ra. Bár én nem degradálom le kempingbiciklinek, pedig ha a Versys mellé állítom, akkor lehet ilyen érzése az embernek.
Ja, tegnap nem mentem veletek ami egyrészt az időjárásnak volt betudható (ami később ezt nem igazolta ) másrészt vettem ezalatt egy futót, 2 motor is ráfér elvileg.
Ne általánosítsunk kérem szépen. Nem minden magas embert zavar a szél. 190 cm-vel inkább magas kategóriába sorolnám magamat, mint átlagosba. A GS-n eléggé zavart már 140-nél a szél, de a VERSYS-n nem. Ott teljesen jól el vagyok 140-150-nél is a széllel.
Ajánlottam volna dokinak, hogy próbálja ki, mert magas ülésmagassága van (84.5cm), soros 2 henger, mint GS, de az árcédula miatt kiesett. Így inkább hallgattam.
165 a vége.. Nehezen tudom ezt, meg a 6,2-es gyorsulást az állatkodással összekapcsolni. Hunyorítva talán.. Ez egy nagy fotel, pénzes, a középkorúságból kifelé sétáló embereknek. Megnézik vele őket, a lámpánál majdnem olyan gyorsak mint egy motor..de cserébe nem tudnak eldőlni vele
A gyári plexivel zéró szélvédelem, jött az egész felsőtestre. Tettem fel egy típusspecifikus túraplexit, ezzel már elviselhető. Normál túratempónál egész jó, csak kamion mögött rángatja a fejemet a szél, mert most a sisakra tolja a levegőt. Téli projekt lesz egy pár centis magasító felapplikálása, remélem az beválik majd.
de biztos h láttuk már egymást jópárszor. én berényi vok....pl a pátkai kútnál láthattalak egyszer....
én már csak hétvégén ülök motorra, már reggel hideg van a motorhoz sajna
Legyen egy jó napjuk nekik is.
A legtipikusabb hogy centivel keres 67,78x45,65x56,76-os komódot csak kifejezetten mondjuk a 70-es évek barna színében.
A tétova kérdésre hogy nem e lehetne picit másik méret megrökönyödve szól vissza hogy kérem ekkora hely van.
Csókolom ezért jár boltba be-ki mindenhol?
Mert drágább lesz a benzinpénz mint a komód.
De a non plusz ultra az állandó alvásra való magas nyitású nem megosztott nyitható kétkaros kanapé aminek a max mérete kívül 160x200 de a hely is 160x200.Mivel franciaágyat eladta mert kicsi a hely.
És nem fér a fejébe hogy mért rázom a fejem bőszen.
Az amelyik már volt 4-510 helyen árnyaltabb ő úgy jön be hogy lehetőleg kisebb legyen mint 140 és ne kerüljön 3 kilóba.
Na ezekkel már tudok mit kezdeni.Legalább halvány fingja van hogy mi a mostani lehetséges és mi a sci-fi kategória.
Az aki első-második boltos az még hülyének néz és majd ő talál ilyet alapon kiszalad.
A Versys-t nem próbáltam, de a naked pinduri volt. Szerintem a vázban nincs sok különbség.
Én meg elmegyek prospektusokkal, színkártyákkal, mérek, megbeszéljük (a többségnek még le is kell rajzolni), árat kalkulálok. Ha kicsit bizonytalan, akkor ez a procedúra megismétlődik úgy háromszor....
És finom voltam.
(annyi agyament követelmény van hogy néha kapkodom a fejem)
1,70x2,20 csak a plató mérete.Nem sok az?
Még jön a két kerék csak kell egy esztergányos aki a tengelyekre kifaragja a fészket valami csőből.
Ajánlottam volna dokinak, hogy próbálja ki, mert magas ülésmagassága van (84.5cm), soros 2 henger, mint GS, de az árcédula miatt kiesett. Így inkább hallgattam.