Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont már alakul az idő...
Azért nem terveztél Te olyan rosszul: Eger 22 C°
Hát nem tudom hol mondták mert tegnap az időképen még csak elszórt esőt írt és 25 fokot, nem pedig ködös gánya időt
Úgy látszik most nem hazudtak a meteorológusok, mert 2 napja ára esőt mondtak.
én voltam katona...24hó a határon.
köszi isti.....erre nem gondoltam
b..a meg katona ! nem tuggya ? minden rövidítve volt. ÜTI, RPG,..stb.
H irtelen K igondolt G urulás...
HKG....az meg mi a csoda?....nekem az autórendszámom
színesítsük a "keressünk motort.." témát !
elgondolkodtam a téli melóbajáráshoz dagonyában, hóban, egy quad-on. óccóság, megbízhatóság ! 80- 125 ccm ? elég ha a kaptatón felmegy !(nincs tapasztalatom quad-dal, meg lusta vagyok bngészni )
most már szép emlék 2 bandit , egy 1200-es yamaha meg Beardnak egy valami 650-es endúró (?) meg a GSÖCCÁ
kérdőre vontam az urakat mért törnek az életemre. egszerű volt a válasz:"ha élesebb a kanyar, jobban le kell dönteni a vasat !"
Igen félig meddig, itthon ő vezetett, Gyarmattól esso vette át az "irányítást"
Nadon rendesek voltak , nem rohantunk úgy, mint "egyesek" élvezni lehetet, nekem teljesen kényelmes volt...
Nálam is eldőlt, itt köd és szemerkél....még ha kisüt is a nap akkor vizes lesz az út mindenhol.
"odaát" még nem olvastam...
ha júl bogozom a szálakat dawn.. is ?
rendesek voltak ? nekem vele volt a szűz HKG-m szlovákiába,
visszafele már pár száz métert élveztem is a motorozást
Isti! Voltam tegnap HKG-n q..va jó volt !
Nálunk a ködtől semmit sem lehet látni...volt egy megérzésem...jól tettem, hogy tegnap elmentem, mert hogy ma tuti nem indultam volna el ebbe a ködbe sehova az fix...
De márc 15....hogy megmondták 2 héttel előtte..
Kint ülök az erkélyen...és csepereg...baszott köd van....én ettől fosok motoron..
itt ( cc.sz.fvár) köd , de felül felhőtlen. kiléptem a zudvarra , hideg nincs.
at "IDŐKÉP" szerint is motorozható az idő.viszont az éjjeli eső miatt nyákás falevéllel tele minden !
( azt a grafomán formátokat ! 2 napot alig győzk viszaolvasni)
Hát egyelőre ugy néz ki hogy ezek a meteorologusok is olyank mint a magyar focisták, semmit nem érnek. Fa....án eltaláltál az időt. De hogy 1 napra előre nem tudják megmondani ez hihetetlen
Hol?
Itt szép idő van? A radar sem mutat semmit!
Gyere, ne parázz. Mi sem megyünk be a vízfalba.
De gyere! Dny. felől felszakadozik kisüt a nap. Csak Ék.országrészben lehet kis csapadék. Jön a tél!
Nem megyek sehova....ZUHOG A CSAPADÉK!
Sokoldalú, jó motort vettél, ne aggódj! És a nagyobb, egyáltalán nem biztos, hogy jobb! Lásd tohonya, nehezen irányítható nagy Bandit.